Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše: Více
Jo u me jo…treba exmilenec…zablokoval me a pak se po 2 mesicich ozval s pranim k narozeninam
A psal prubezne porad…az do ted.
Andy je vlastne jedinej, kterej se uz neozval.
@Klopotkova píše: Více
Ty jo, ja zatim nevim…ale urcite ne Fialu
To uz radeji Babise…ale jeste na to musim poradne mrknout.
@Lorre píše: Více
Co zas???
Vis dobře, ze jsem ti verna, jak jen můžu
.
@Anonymní píše: Více
Nj, tady se to Nemecko nabizi, tim, ze jsme u hranic…ma byvala kolegyne tam taky uz 2 roky jezdi…a penize dobry, akorat rikala, ze je to makacka, ale mne fyzicka prace nevadi…lepsi, nez prace s lidma
To me vycerpava. Vidis, mozna bych se ji mohla zeptat, zda nekoho neshaneji…ja bych tam ale radeji do nejake fabriky, ta pokojska je spis sezonni. Tak alespon diky Helmutovi umim neco bafnout nemecky
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Já jedině Fialu, není to ideální, ale pro mě to nejlepší, co je v nabídce.
Babišovi nevěřím, konec politického okénka.
Jo ten vyber nic moc…ja neverim zadnemu politikovi
Ale Fialovi neverim ultra
A prijde mi, ze pro lidi delal nejvic Babis. Ale nechci tu rozpoutat zadnou politickou debatu…ja se o to nezajimam nejak do hloubky a je mi i jedno, kdo koho voli.
S tim, ze neveris zadnemu politikovi, 100% souhlas. ![]()
Ostatni vety neumim posoudit, neznam je.
@xiaxxx píše: Více
No prave, ze je to jak kdo.. Co od toho očekává a jestli se to naplnilo
A jinak, po tom, cos rekla, ze nejvic toho pro lidi asi udelal Babis, Lorre ted lezi v komatu, mas ho na svedomi. ![]()
@Anonymní píše: Více
Ja jsem chodila jak blb volit, ale to zklamani bylo pokazde kolosalni a pak jsem si triskala hlavu, jakemu extra hajzlovi jsem dala hlas… dalsi volby uz na to dlabu, asi taky nepujdu volit.
Napadla mě taková kacířská myšlenka - co kdybys přestoupila na jeho pobočku? ![]()