Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Velryba černá
17.9.25 17:17

@Luxusnixicht ale ne, synovi se zase otevřela operační rána. Minulý pátek prvně, to se v lokální anestezii zašilo (ten šílený, zvířecí, hororový řev bych nepřála slyšet nikomu) a stejně to nedrží. :?

• Citovat
  • Upravit
30818
17.9.25 17:25
@My Melody píše: Více

Každý národ má v politice nejakeho de.bila, jen Slováci mají toho jejich v Česku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30818
17.9.25 17:26
@Velryba černá píše: Více

A to si nějak rozerve sám, nebo tam sou tak neschopní doktoři? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30818
17.9.25 17:27
@Luxusnixicht píše: Více

Monika se na něho vybodla když prohrál volby o prezidenta :lol:. Asi to z tebe budu muset vymlatit :nevim:. Máš o víkendu volno? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
17.9.25 17:28

@Lorre dostal minulý týden ve škole balónem do rozkroku, tím nejspíš povolila původní sutura a teď už se ty stehy pořádně nechytají. Nakonec, problém může být v něm samotném, možná jeho organismus šicí materiál nepřijímá zrovna ideálně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.9.25 17:32
@Velryba černá píše: Více
:hug:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.9.25 17:34

No, já tu asi končím, nejde spustit emimino jinak než přes data, která jsem právě vyčerpala, asi karma :mrgreen: email mi jde normálně, to je černočerný humor :zed:

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
17.9.25 17:38

@Lorre jinak ho operoval jeden z nejlepších dětských chirurgů v ČR, nemyslím si, že by to udělal blbě. Ostatně už minulý týden byl na dovolené v zahraničí a komunikoval i odtamtud, okamžitě zvedl telefon (byť jsem ho evidentně vzbudila), podíval se na fotku, okamžitě informoval dané pracoviště, že přijedeme, ať na nás čekají. Posléze sám zjišťoval, jak to dopadlo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.9.25 17:44
@Arturie píše: Více

Ještě mi není jasná jedna věc, to žárlení. Já jsem si vždycky myslela, že žárlí jen zamilovaný chlap. Můj manžel na začátku neskutečně žárlil, choval se jako pračlověk :roll: :mrgreen: a tak jsem to respektovala, protože jsem věděla, že mě miluje, postupně žárlit přestal, ale úplně jedno mu to taky není.. ty jsi říkala, že to není známka lásky a já to nechápu, já žárlivá jsem, ale nijak extrémně, teda za normálních okolností :mrgreen: nikdy jsem nikoho nesledovala nebo nepodezřívala, věřila jsem mu, jinak bych se asi zcvokla. Jak to teda s tou žárlivostí je? Kdybych neodpověděla, došla mi data :oops:

• Citovat
  • Upravit
75759
17.9.25 17:45
@Venetia píše: Více

No a jak jsi to řešila, když jsi žila s partnerem v jedné domácnosti? :think:
Výchozí situace: zařizujete byt, ve kterém oba bydlíte a on vymyslí něco, co se tobě výslovně nelíbí.
Co uděláš? Vetuješ to rovnou, čímž on se zas samozřejmě naštve, nebo jak to řešíš?
Já to mám teda ještě komplikovanější o to, že zadarmo bydlím v mužskýho domě a inovace platí on. Ale přesto nehodlám bydlet v něčem, co se mi nelíbí.
Naštěstí máme dost podobný vkus, ale i tak se bez trochy té manipulace neobejdu. :nevim:
Což mi, popravdě, neva, a jeho „ne“ nepovažuju za odmítnutí, ale za počátek vyjednávání. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30818
17.9.25 17:50
@Anonymní píše: Více
Žárlivost je spis strach o svou pozici vzhledem k někomu, ne? :) Nemusíš ho zrovna milovat. Můžeš zarlit i na kamarádku ze šla radši s jinou na výstavu umelych penisu :nevim:. On se chtěl cítit vždy jedinečný, neodolatelný a dokonaly, tudiz když mu to jakkoli nekdo narušil, začal dělat hystericke scény ;).
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14912
17.9.25 17:50
@jege píše: Více

Ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30818
17.9.25 17:55
@xiaxxx píše: Více

No zas :cert:, právě si mě zavrhla skrz jeggeho že je tu jediný normální a hodny muž. A ještě mu poslala srdíčko. Asi tu udělám veřejnou scénu nebo nevim :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30818
17.9.25 18:09

@xiaxxx lehce poupraveno do pozivatelne formy :pankac: ale hned jsem si vzpomněl na tebe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14912
17.9.25 18:13
@Lorre píše: Více

Jo ahaaaa tohle :think: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...