Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@My Melody píše: Více
Každý národ má v politice nejakeho de.bila, jen Slováci mají toho jejich v Česku ![]()
@Velryba černá píše: Více
A to si nějak rozerve sám, nebo tam sou tak neschopní doktoři? ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Monika se na něho vybodla když prohrál volby o prezidenta
. Asi to z tebe budu muset vymlatit
. Máš o víkendu volno? ![]()
@Lorre dostal minulý týden ve škole balónem do rozkroku, tím nejspíš povolila původní sutura a teď už se ty stehy pořádně nechytají. Nakonec, problém může být v něm samotném, možná jeho organismus šicí materiál nepřijímá zrovna ideálně.
No, já tu asi končím, nejde spustit emimino jinak než přes data, která jsem právě vyčerpala, asi karma
email mi jde normálně, to je černočerný humor ![]()
@Lorre jinak ho operoval jeden z nejlepších dětských chirurgů v ČR, nemyslím si, že by to udělal blbě. Ostatně už minulý týden byl na dovolené v zahraničí a komunikoval i odtamtud, okamžitě zvedl telefon (byť jsem ho evidentně vzbudila), podíval se na fotku, okamžitě informoval dané pracoviště, že přijedeme, ať na nás čekají. Posléze sám zjišťoval, jak to dopadlo.
@Arturie píše: Více
Ještě mi není jasná jedna věc, to žárlení. Já jsem si vždycky myslela, že žárlí jen zamilovaný chlap. Můj manžel na začátku neskutečně žárlil, choval se jako pračlověk
a tak jsem to respektovala, protože jsem věděla, že mě miluje, postupně žárlit přestal, ale úplně jedno mu to taky není.. ty jsi říkala, že to není známka lásky a já to nechápu, já žárlivá jsem, ale nijak extrémně, teda za normálních okolností
nikdy jsem nikoho nesledovala nebo nepodezřívala, věřila jsem mu, jinak bych se asi zcvokla. Jak to teda s tou žárlivostí je? Kdybych neodpověděla, došla mi data ![]()
@Venetia píše: Více
No a jak jsi to řešila, když jsi žila s partnerem v jedné domácnosti? ![]()
Výchozí situace: zařizujete byt, ve kterém oba bydlíte a on vymyslí něco, co se tobě výslovně nelíbí.
Co uděláš? Vetuješ to rovnou, čímž on se zas samozřejmě naštve, nebo jak to řešíš?
Já to mám teda ještě komplikovanější o to, že zadarmo bydlím v mužskýho domě a inovace platí on. Ale přesto nehodlám bydlet v něčem, co se mi nelíbí.
Naštěstí máme dost podobný vkus, ale i tak se bez trochy té manipulace neobejdu. ![]()
Což mi, popravdě, neva, a jeho „ne“ nepovažuju za odmítnutí, ale za počátek vyjednávání. ![]()
@Anonymní píše: VíceŽárlivost je spis strach o svou pozici vzhledem k někomu, ne?
@xiaxxx píše: Více
No zas
, právě si mě zavrhla skrz jeggeho že je tu jediný normální a hodny muž. A ještě mu poslala srdíčko. Asi tu udělám veřejnou scénu nebo nevim
![]()
@xiaxxx lehce poupraveno do pozivatelne formy
ale hned jsem si vzpomněl na tebe ![]()
@Luxusnixicht ale ne, synovi se zase otevřela operační rána. Minulý pátek prvně, to se v lokální anestezii zašilo (ten šílený, zvířecí, hororový řev bych nepřála slyšet nikomu) a stejně to nedrží.