Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Nemyslím, že žárlivost je znak lásky a zamilovanosti. Spíš obava o svůj „majetek“, ego, které bude urazene, když si najdeš někoho jiného.
@Lorre píše: Více
@tess50 píše: Více
Ano, to souhlas… No ale… Zase nezarlim na nekoho, ke komu nic necítím…
.
@xiaxxx píše: Více
Tam je ten zakopaný pes
záleží, co cítíš. Lásku, majetnickost, od oné osoby odvozenou sebehodnotu?
@xiaxxx píše: Více
A co ti tam chutná?
Hranolky podprůměrné, hambace bez omáček nejsou špatný ![]()
@Lorre píše: Více
Cheeseburger
. Ale s omackama
. A kafe maj dobrý
.
@Lorre ale jak rikam, chodim tam opravdu občas
. A kdybych tam nešla rok, rozhodně to přežiju
.
@tess50 píše: Více
A v Pirkově případě taky skvělá záminka, jak ukončit vztah a vinu za koncovku hodit na Malinu.
Od začátku jsem přesvědčená, že ji nikdy doopravdy nechtěl, ani do postele, ani nikam jinam.
Jen se se svou potřebou svěřování na fóru výborně hodila jako vývěsní štít jeho neodolatelnosti a vítězství nad Lorrem a potažmo mým Myšákem. ![]()
Posloužila i Sonarka a Stock, všechny kolektivně v dobré víře.
Míň naivní žena by ho při prvních náznacích téhle hry obloukem vykopla z korespondence i komunikace jako takové, jak jsme to ostatně udělaly my s Arturií.
Ale Malina zabrala dokonale a na první dobrou.
![]()
Příspěvek upraven 17.09.25 v 18:57
@tess50 Já jsem vždycky měla žárlivost jen za strach, že se tomu člověku už nelíbím..
@Anonymní píše: Více
Jsou lidé, kteří mohou druhého vnímat jako svůj majetek. Ne jako přítele, partnera…
@sirikit píše: Více
Tak jednoduché to nebylo a určitě to tak nebylo na začátku, ale teď ke konci už mi to tak přišlo taky. Já opravdu teď nemám nejmenší zájem ho bránit, ale já taky udělala chyby a dopadlo to, jak to dopadlo, nojo no..
@Velryba černá píše: Více
To jsem naštěstí v blízkém kruhu nikdy neviděla.
@Velryba černá píše: Více
Ty kokso, to „potěší“, takové opakující se problémy. Tys musela být v minulém životě Hitlerem, že máš takové „štěstí“.
![]()