Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zvednutí ega někomu je záslužný čin hodný ocenění. ![]()
Ale ne, když je to na něčí újmu. ![]()
Jeden by si měl odnést předoucí ego a druhý dobrý pocit, jinak to není ono. ![]()
@Anonymní píše: Více
To je spíš vyšumění, než hard vyhošťování.
![]()
Pírko má dar slova?
No to mě poser… Divím se, že dokázal při své trapnosti vůbec někoho zaujmout. ![]()
A kdy jsi ty všechny stíhala? To už všechno za manželství? Nebo jsou to i dávní případi z mládí?
@jege píše: Více
Zatím mě dokáže nastartovat většina žen
. Kdyby ne, tak je to převlečeny chlap, má větší bicaky a nebo je vic chlupatá než ja ![]()
Můžu si taky políbit?
Klidně si můžeme i volat, budu ti něco vyprávět ![]()
@Lorre píše: Více
Tak zda si vzpomene, nebo ne, nevim…ale za lepsim urcite nesel a uz vubec to nebylo z jeho hlavy…tuhle vymenu vedeni si usmyslel jinej sef, kterej je jeste vys, respektive majitel…prohodil v podstate vsechny vedouci ze vsech provozoven…nikdo z toho nadsenej nebyl…sef dokonce i zvazoval, ze skonci uplne…a kdyz byl pry na te druhe provozovne na zauceni, tak si rikal, ze chce zpet domu k nam…proste jsme na sebe byli zvykli…netvrdim, ze to byla laska, ale i tak si budeme chybet a nejen se mnou. A myslim, ze jsme si tam vsichni tak nejak sedli. Takze jeho to mrzelo hodne. A nas jeste vic.
Na smeny pracovat, mi nevadi…spis tahle prace me nikdy moc nenaplnovala, ale mela sve vyhody..jednou z nich, bylo vedeni
A tak jsem setrvavala a tak nejak koukala obcas bokem…vlastne uz jsem vypoved kdysi dala, asi pred 6 lety a tenkrat mi sef rikal, ze to zatim nebude nikam posilat, at si to rozmyslim, ze budou radi, kdyz zustanu…no a nakonec jsem zustala
A predstava, ze ted po ranu neuvidim ve dverich jeho usmev, ale nejakou babu, ktera pry zpusobila, ze polovicka pumpy, kde pracovala, odesla, me nijak netesi…
No takze uz koukam po inzeratech intenzivneji a kdyz to nepujde, uz me tam v podstate nic nedrzi…jo nektere kolegyne jsou fajn a taky by mi chybely, ale to je zivot. Zvazuji porad to Nemecko…hodne znamych od nas z okoli tam jezdi a uz dlouha leta…rozhodne nebudu nekde, kde me bude nekdo buzerovat, kibicovat..na to nejsem zvykla a ani nechci byt. No dnes se mi zase o sefovi zdalo…jak jinak…
Ale ma muj mail i telefon - to musel mit z pracovnich duvodu, takze neni problem, me pripadne kontaktovat.
@Luxusnixicht píše: Více
Německo
, ty jsi stejně nepoučitelná jako já
Ale třeba budeš mít lepší podmínky, víc peněz a nové vedení
![]()
Presne tak…drzeni se na zemi, neni nic pro me a vubec to nekoresponduje s mou povahou…je to jako chtit po masozravci, aby byl bylozravec
Na uzemneni mam emimi, ale ja si s dovolenim obcas povyskocim k tem vzdusnycm zamkum…vzdyt je tam tak hezky
![]()
@Venetia píše: Více
Hm Veny ty jo asi jak kdo. U mě je moje „stesti“ nebo jak to nazvat (proste opak slova trapeni)
určitě nad vsema ostatníma vyhodama
. Ale jo, pokud se nekdo chce nechat trapit a to milenectvi mu přináší to co chce a ty klady jak pises prevazuji, ok… Ale ja se dobrovolne trápit nechat nechci no
. Pokud by mi to jakkoli „ublizovalo“, tak končím
.