Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit píše: Více
Máš pravdu, tohle se mi stalo poprvé a říkala jsem si přesně to samý..
@sirikit píše: Více
K těm začínajícím vztahům…pokud po společné noci neuteče, tak jste přešli důležitý milník a vše je na dobré cestě
S končícími vztahy souhlas…chápající opruz v posteli
@Venetia píše: Více
Tyhle typy se časem ozvou, takže ho všude bloknout, nereagovat. Vypustit ho z hlavy, protože jemu na tobě taky nezáleží.
@Anonymní píše: Více
Je to furt dokola, ale vážně si mela pocit, ze Pírko najednou zboril jen kvuli tve vyjimecnosti všecky svoje vecne apelovane požadavky?
Nebyla si ani první 40+, po které skočil
. Typek co křičí jak má hrozně moc mladých koček na výběr prostě nikdy nebude skákat po mamkach na dětském portálu. Bude to dělat jen tehdy, až ho dozene úplne zoufalství ![]()
@jege píše: Více
Přesně tak.
Pro svůj jobík jsem zrozená, ve vší skromnosti vím, že pro tu práci mám přirozený talent, který si dál piluju kontaktem s lidmi, kteří v podstatě nemají žádný důvod si se mnou povídat, ale povídají si, protože jsem v pracovním osobním kontaktu přesvědčivá a okouzlující a během mých pár úvodních vět většinou „zjistí“, že si se mnou vlastně povídat chtějí. ![]()
Na schopnosti komunikace mám v podstatě postavenou kariéru.
Ale v reálu ani tady nevidím žádný důvod, proč nějak lakovat, korigovat a přistřihávat svoje názory. Říkám a píšu, co si myslím, při plném vědomí, že se to leckomu nemusí líbit.
Příspěvek upraven 17.09.25 v 11:54
@Arturie píše: Více
Já si myslím, že on už je úplně v pohodě, jsem si tím jistá, sloužila jsem jen jako zvedač ega, abych dokazovala, jak je skvělej.. to není o něm, to je o mně, abych já to už nikdy nedopustila.
@Anonymní píše: Více
Pokud čte tvé příspěvky, zvedáš mu ho pořád.
@Lorre píše: Více
No, jedna věc je, jak člověk působí tady a druhá, jaký je skutečně a co skutečně chce a já ho poznala i jinak. Nechtěj po mně, abych ti tu vypisovala důvody, proč jsem se zamilovala, tu radost mu neudělám, už jsem ho tu chválila dost, ať už jde do. pr.dele..
@Arturie píše: Více
Aha..tak to se mi nestalo, že by se ještě v budoucnu ozývali
@Velryba černá píše: Více
Nojo, tohle na tobě obdivuju, že přemýšlíš dopředu, já píšu většinou co mi slina přinese a ten no contact je zatím krátkém a ty city odeznívají no, musela bych to zas všechno smazat
![]()