Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit píše: Více
Tak v tom je rozdíl…to je bytostně nesnáším někoho manipulovat…a slovo zanícene diskutovat nebo jak to bylo ve mně vyvolává hrůzu
@Anonymní píše: Více
@Lorre píše: Více
Ty by ses měl dát dohromady s KloPotkou, tá by Ti jí líbala i lízala jak o dušu.
![]()
Pírko má dar slova?
Jako sprosteho?
Ten si obtoci maximalne ruku kolem péra, protože jediná co mu chtěla dat on nechtěl
Tak ale to fyzické vykouření by také nebylo k zahození…
![]()
Sis ty se nechas fakt využít od každého
. Mi to žádná nikdy neudělala na spidermana, obětujes se? ![]()
@xiaxxx píše: Více
Každý den mám chuť to udělat, každý den si přeprogramovávám mozek, abych to neudělala, čtu si podobné příběhy, odborné články, beru dryáky, je to závislost, už se naštěstí moc neklepu, ale ty první dny byly hrozný. Je těžký vědomě přestat psát někomu, kdo byl měsíce každý den hodiny v mém životě a do koho jsem byla zamilovaná. Já jsem sem jít nechtěla, svěřila jsem se nejlepší kamarádce, volaly jsme si a psaly, ale ona má svůj život a tohle je můj boj a nemůžu ji furt obtěžovat, ale byla úleva jí to říct. Já si tu jednou zařídím normální nick, ale teď je brzy. Ty mi chybíš taky ![]()
Takže je to úplně pravda.
Nemusím to chápat, ale on je tvůj herák.
Stačil by jediný kontakt a jsi tam zpátky.
Ty sis to zjevně neuvědomovala, ale i tady na skle bylo při každém náhodném nahlédnutí zřejmé, jak zoufale mu nadbíháš a nadhazuješ udičky.
Na tvém místě ani tak neřeším Pírka, to spraví čas. Ale snažila bych se zjistit, co v tobě způsobuje, že ti v určité situaci totál vypne pud sebezáchovy před problémem, který vnímají jako nebezpečí všichni kromě tebe.
Protože tahle vlastnost ti může podtrhnout nohy kdykoli v budoucnu.
@Arturie píše: VíceJak ho můžeš naštvat, když tě vyghostoval?
@xiaxxxMyslím, že i to milenectvi je na mnoho způsobů…vždy by měly převážit klady…ale to neznamená, že se někdo nemůže i trápit a ten milenecký vztah držet kvůli nějaký výhodám, které převáží nevýhody