Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše: Více
Co myslíš?
Fotit partnerovi jahody, nebo s ním vybírat dveře?
@Anonymní píše: Více
Nosíme se vzájemně. V přeneseném významu tedy, nejsem Věruš Mikulcová.
Jednostranné nošení po čase nebaví nosícího, ani nošeného, si myslím. ![]()
@sirikit píše: Více
Fotit jahody určitě ne…to si na ně zajdu, případně udělám, ale to by nebylo úplně ono…dveře vybírat ano…ale zanícene diskutovat určitě ne
@tess50 píše: Více
Moc od toho nečekej
Typicka jídelna kde ti narvou hromady přílohy, coz je chapu často velmi lakave pro české strávniky, neboť pretekajici talíř za nizkou cenu znamená dobre jídlo
. Většinou ti to nandaji jak prasatum do koryta. Obvykle hlásím méně přílohy, když už tam sem ![]()
Vyzkoušel jsem pár jídel, na další skutecne nemám odvahu
. Něco nebylo špatné, ale něco byla fakt katastrofa. Asi nezapomenu nikdy na chilli con carne. Něco tak hnusneho jsem dlouho neměl ![]()
No jo, ty seš nemluva. ![]()
Naopak já se při vybírání čehokoli do bytu maximálně realizuju, a když mám jinou představu, než chlap, nesmírně mě baví postupně zmanipulovat (fuj, to je ale ošklivé slovo
) ho natolik, aby SÁM přišel na to, že takhle je to úplně nejlepší, načež já ho nadšeně pochválím a stydím se, že jsem na to nepřišla sama. ![]()
S paní Jegeovou bysme si dost možná výborně rozuměly. ![]()
Tak on me cislo ma…kdyby neco…ja jeho soukrome ne
A navic je to dalsi zenac…pokud by se ozval, asi neodolam, ale sama nic podnikat nechci…treba to tak ani neproziva…jinak ano, ty sny mi nejdou do hlavy.. nikdy o nikom se mi nezdalo s takovou cetnosti a intenzitou, jako o nem…uvidime, co bude…
Jak zpiva Aneta Langerova ve svem Bezvetri - ti, co nejsou a maj, tak budou spolu
Jee, tu si musim pustit
![]()
Tak ti držím palce, teď jsem byla venku a je tam pěkná zima
ale budou je mít v tom Globusu ![]()
@jege píše: Více
To souhlas. Když si v mekaci objednas hambac s intergalaktickou hnedou hmotou bez chuti (cti maso), začínám pochybovat o původu všeho co sem dostal k jídlu. Ostatně není tajemstvím, že jídla z mekace vypadají po pul roce furt stejně jako v den zakoupení
. Nehledě na to, ze když to budeš navštěvovat pravidelne, měl bys dostávat tabletu nitroglycerinu, ať nedostaneš z příjmu cholesterolu rovnou infarkt
@sirikit píše: Více
To je, myslím, naprosto legální a standardní postup
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Mám kamarádku, která se teď trápí v manželství a ta mi říkala, že jí to mělo být jasný hned, že s tím jejím chlapem bude něco špatně, když mu bylo 37 a byl pořád sám. Kolem 40 se dost vztahů rozpadá, třeba je v téhle fázi i jeho manželství
Uvidíš… třeba se objeví ještě hezčí Andreas ![]()
Uprimne, divis se s tvým talentem výběru chlapa?
Jen tady ti psalo 99% lidi (mimo stock tedy, ta hrála jiné hry
), že ses musela úplně pomatnout
@Lorre píše: Více
No, ještě moc ne, ale snažím se myslet tím zbytkem mozku, který mi zbyl. Potřebovala bych, aby se dostavil vztek, pak už by to bylo lepší, ale zatím jen přežívám, ale jednou to přijde! A pak ať se tu klidně ukáže, protože já jsem statečná
![]()