Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13943
17.9.25 09:25
@Anonymní píše: Více

Myšlenka byl, že když hřešit, tak ve velkém stylu, bez trapných příhod.

Jinak, když jsme u té plotny - co bude k večeři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
17.9.25 09:27
@Josef_t píše: Více

„Vlastní usínání nevnímám důvěrně.“
Ani já ne, u mne je to otázka bazálního pocitu bezpečí. Takže vedle manžela bych usnula asi jedině v případě, že jsem 48 h nespala a není kam jinam ulehnout. Vedle kominíka usnu během několika málo minut. A to i přes den, kdy nelze o kritické únavě hovořit.

• Citovat
  • Upravit
75759
17.9.25 09:35

Tak jinak.
Za bdělého stavu se člověk pořád nějak kontroluje, snaží se vypadat, zvlášť před chlapem, se kterým je všecko v začátcích.
A když usne, ztrácí kontrolu nad situací.
Můžu cojávím chrápnout, slintat, něco plácat ze spaní, jsem nenalíčená, protože neodlíčená teda nepůjdu spát nikdy! :cert: :cert:
Může si mě prohlížet, zatímco spím.
Může mě popřípadě okrást nebo napadnout, pokud jde o krátkou známost.
Podvědomí si to dobře uvědomuje a alespoň část mysli udržuje bdělou.

A naopak, pokud UŽ člověk toho druhého nemá rád a nedůvěřuje mu, klidně po třicetiletém manželství, vadí mu dech toho druhého, každý i náhodný dotek, chrápání, nechce s ním prostě bejt.
Přes den to přebijí rozumové důvody, ale v noci zase vystoupí podvědomí a udržuje stav bdělosti. :nevim:

Se schopností kvalitního spánku to, alespoň u mě, nemá nic společného. Jen s pocitem bezpečí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75759
17.9.25 09:39
@Velryba černá píše: Více

Přesně tak.
Klíčové slovo je „bezpečí“.
Spím jak dudek s vedle mě pochrápkávajícím Myšákem, s jeho rukou ve vlasech a třemi natěsno přitisknutými psy.
Atavismy. Jsem v bezpečí svojí smečky, nic zlýho se mi nemůže stát. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.25 09:43
@sirikit píše: Více
@xiaxxx
No vlastně to není úplně pravda. Já se dopracovala k silné závislosti a taky jsem ho milovala, opravdu blbá kombinace, nikdy jsem něco podobného nezažila a nikomu bych to nepřála. Ale jo, v tohle případě mi to nešlo, jinak jsem to vždycky utnula já a odešla a už se nevrátila, v podstatě ze dne na den, když mi došlo, že mě ten člověk nemá rád. Jenže Pírko se dotknul hluboko, kdyby byl normální, tak bych si ho byla schopná vzít, tak moc mi připadal kompatibilní a ty city prostě povrchní nebyly. Vydržela jsem víc, než jsem měla a než je normální. Těžko říct, jestli jsem se zamilovala jen do iluze, to dokážu říct až po čase. Ale i jemu se stalo to, že jsem po jednom extrému z jeho strany prostě všechny komunikační cesty vypnula a zbývá jen tato, kde si píšu dočasně s vámi, abych nepsala jemu a i odsud vypadnu, proto jsem tu jen za kytku, jsem na tom psaní závislá a první den po no contactu jsem se klepala jak bez dávky heráku, strašný 8o Já ho pomlouvat víc nechci, zasloužil by si to, ale neudělám to, jestli má sebereflexi, tak to, co tu četl, co jsem psala už stačilo a víc jeho ani sebe trápit nebudu.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.9.25 09:53

No ve velkém stylu s panicema 8o já potřebuju zkušeného muže, protože jsem toho moc nezažila, když už :mrgreen: ale dej s tím pokoj, teď raději ten klášter :cert:

No, ptáš se přesně jako můj manžel už ráno a odpovím ti stejně, nevím, podle toho, co mě napadne :nevim:

• Citovat
  • Upravit
30836
17.9.25 09:55
Řekni mu co si uvařis 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30836
17.9.25 09:59

Jak uz trochu znám Sonarku, tak bych řekl, ze on si na ni ani nevzpomene :mrgreen:. Ten sel za lepsima prachama :pankac:. Byla jen vypln casu v praci. Ta má podobný talent na vyber jako ty 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.25 10:06
@Lorre píše: Více

Tohle co píšeš může ublížit, nedělej to, prosím :kytka:

• Citovat
  • Upravit
30836
17.9.25 10:08

Komu není rady… :nevim:. Když ti 15 nezavislych lidi z 15 řekne, že je něco blbě, možná něco bude blbe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6067
17.9.25 10:10

Už po několikáté musím říct, že máš opravdu dar slova :kytka: přemýšlela jsem chvíli, jak zformulovat reakci na Josefuv příspěvek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30836
17.9.25 10:11

Nebo otevřít oči. Predstavy sice muzou byt hezké, ale člověk má držet nohy pevne na zemi. Sam sem si už snilkovstim natloukl čumák, proto vím, že se musím často chytat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.25 10:15
@Lorre píše: Více

Mně se to držení při zemi nelíbí a Sonarce určitě taky ne :cert: záleží kdo ten héliový balónek drží při zemi a jestli je to žádoucí..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.9.25 10:34

@Lorre Já si myslím, že s každým jde vyjít po dobrém, bez toho, aby to někomu ublížilo. Siri i Pírko mají oba dar slova, oba by celé emimino mohli mít obtočené kolem prstu, kdyby chtěli. Ono je jedno, jestli je člověk narcis nebo má kombinace psychických vad, když neubližuje. I normální člověk může ublížit a nemusí být ani labilní.

• Citovat
  • Upravit
36354
17.9.25 10:35
@tess50 píše: Více

Tak to není překvapivé, když kecání ji již delší dobu živí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie