Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lorre píše: Více
Fico mu zdárně sekun.duje! Nedokázal bych říct, který z nich je větší.
![]()
@Velryba černá píše: Více
Ajeje…
Jo, to jsem cetla o synovi…takze budete muset znovu na siti..? Chudak…drzim palce, je to hrozny
A jak je to mozne, ze se to otevre a navic podruhe?
@Luxusnixicht ony se mu všechny ty jizvy hojí divně, na noze to zrudlo a hnisalo, to jsem zvládla vyřešit doma, v podbřišku je ta jizva dost tuhá, mírně zarudlá, ale drží, dole to nedrží. Doktor už odpověděl, takže se máme dostavit v úterý dopoledne. Co s tím vymyslí, prozatím netuším.
@jege píše: Více
Joo, nejen ona. Můj brácha říkal, že jsme museli být v minulém životě pěkné svině, když se nám dějí takové věci.
@Anonymní píše: Více
Já svýho chlapa fakt miluju, ale nežárlím vůbec - on taky soudný člověk k žárlení partnerovi hloupě nedává záminku, což si myslím, že u vás neplatilo ani u jednoho. ![]()
A to máme oba rozlítaná povolání, on docela často spává někde do druhého dne, protože se mu nevyplatí od rozdělané práce vracet se přes půl republiky domů, pak různé návštěvy u přátel papouškářů, z toho občas v zahraničí, firemní záležitosti, jako valné hromady cechu…
Já mám totálně nepravidelnou pracovní dobu, často za celý týden v podstatě nevylezu z baráku, jindy se vracím po deváté večerní, tu a tam přespím ve svým baráku, když druhý den brzo ráno vezu rodiče k nějakému doktorovi a nechci vstávat dřív ještě o tu 3/4 hodinu, kterou bych strávila dojezdem…
Prostě žárlivec by se pominul, příležitostí k nevěře máme oba spoustu.
Přesto nežárlí ani jeden z nás, telefony volně pohozeny, nikdo do mobilu toho druhého neleze.
Pokud bych zjistila, že je mi chlap nevěrný - z jeho chování: je pro mě čitelný, nemyslím si, že umí dobře lhát (a proč taky..?) a já jsem ten „mentalista“ s funkčním čuchem…prostě se sbalím a v řádu hodin zmizím, jenom, co si stihnu odstěhovat svoje krámy. Žárlivecké scény bych úplně skočila, co z toho? ![]()
Příspěvek upraven 17.09.25 v 19:23
@Anonymní píše: Více
Ja to vnimam spis jako urcitou zavislost na druhem…strach, ze o nej prijdu, ze prijde nekdo lepsi…ale je pravda, ze s laskou to moc nesouvisi..je ale taky pravda, ze jsem kdysi cetla, ze zeny zarli vic, nez muzi a ze chlap, kdyz zarli, tak mu druhy neni lhostejny…tak si vyber ![]()
@Lorre píše: Více
Ty jsi náš hrdina!
![]()
Jan Tuna: Zavřu české KFC! Strašné věci, prošlé maso, zneužívání dětí na nočních směnách
@Luxusnixicht tam je pak ale otázka, co za tím „není mu lhostejný“ přesně stojí.
@Velryba černá to taky může být - mám tě po letech plné zuby, ale mám na tebe papír, jinému tě nedám. ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Jasne ze mas. Vždyť jsi moje dvojče
.
@Velryba černá píše: Více
Aha…takze celkove nejake spatne hojeni
Mozna snizena imunita…? Tak snad uz to bude dobre, neumim si to predstavit…ale doktor snad bude vedet, co s tim..jestli mate ale prijit az v utery, tak uz to asi sit znova nebudou…?
To by vas asi pozval hned…
@Luxusnixicht píše: Více
Jak jsem psala, on není v ČR, nebyl ani minulý týden, asi už se na to chce podívat osobně.