Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše: Více
Když vím, co chci, umím si to prosadit.
Ale zase je spousta věcí, které jsou mi naprosto jedno, takže je s klidem nechám na drahé polovici. ![]()
Taky jsem zažila, vzala jsem to jako informaci, že už se v našem manželství na trapnou exkluzivitu nehraje, a pořídila si výkonného milence. ![]()
Což je za mě jediný logický efekt podobného vyžárlování.
@Luxusnixicht píše: Více
A to jsme si mysleli, že tvůj ex byl ten nejlepší ![]()
@Lorre píše: Více
Tak nerikam, ze byl jen spatnej, mel i dobre stranky, tohle bylo ale velke minus, dohanel me k silenstvi…byly jsme jako ohen a voda a bylo to narocne…nebo spis jako ohen a ohen ![]()
No to nie je ako ohen a voda.
To je problemove spravanie, vztah.
@sirikit píše: Více
ale jo, proti tomu nic…jen nemusí byt zanicena…tam ja uz vidim zkratku ke zvyšovaní hlasu a hadce
@Venetia píše: VíceŽiš, to vůbec.
je m to jasné
Ja zase mam uz s vyraznymi az cholerickymi projevy az moc zkusenosti…uz nemam potrebu to zazivat..navic jeste s potrebou mne nejak zmanipulovat
A tak to máš vyřešené ideálním kompromisem. ![]()
@Anonymní píše: Více
Tak ono ani na vaši straně to není zrovna terno po nějaké době
. K tomu zda se inklinuje každý pár. Při návštěvách mých prarodičů ci jinych starsich pribuznych už jsem slyšel jen vzájemne rypani
.
Taky bych te vecne prudil. Si o to prostě říkáš
, jiné ženy bych tak nikdy nemucil ![]()
To asi ne… ale co je to je.. S tím se stejně nic nenadělá
@Lorre píše: Více
No vidíš, já chválím pořád, protože si myslím, že je to důležitý
a na některé lidi z emimina to působí úlisně
Už jsem se s tím setkala v reálu v práci, někteří lidé vnímají to, že je člověk hodný jako slabost
a tady zase to, že chci se všema vyjít jako úlisnost… měnit se rozhodně nebudu a vlastně ani nemůžu, je fajn, že takoví nejsou všichni a jsou i lidi, kteří mě mají rádi ![]()
Putin taky prý měl pro mnohé charisma. A podívej, jak to s ním dopadlo.
@tess50 píše: Více
Skutečný chlap nežárlí. A být uražený, že si láska našla někoho jinýho. To dělají jenom pitomci.