Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Velryba černá píše: Více
Tak ono to není přímo tak, že se záměrně snažím, spíše je to o tom, že se nekrotím a chovám se jako normálně. Ovšem pokud vidím, že to protějšku hodně vadí, tak se samozřejmě krotím. No a když vím, anebo tuším, že to asi vadit bude, se sice krotím, ale občas testnu, jestli si to už nesedlo anebo si prostě jenom udělám prču. ![]()
@sirikit píše: Více
Jenže v tom je právě ten rozdíl, že já nic neprodávám, sebe nenabízím a po žádném vztahu netoužím. Jednak vím, že to nemá budoucnost a nechci dotyčné tahat za fusekli a slibovat jím společné perspektívy a lásku až za hrob, pak si to neumím představit prakticky a nějaké muchlování v autě anebo po azylech mi přišlo vždy po mou úroveň a pod úroveň dané partnerky, no a nakonec jsem nikdy nevěřil, že o takou zkrachovanou existenci by nějaká mohla mít vůbec zájem, na čem má velkou „zásluhu“ má manželka. ![]()
Jak Chelsinka, tak i Osudová byly spíše hrou náhody a omylem osudu a potvrzovaly známé rčení, že kdo čím zachází, tím tak schází.
Chelsinka mě odzbrojila svou vlastní bezprostředností, otevřeností a upřímnosti a tím mě donutila se jí také otevřít, protože když je někdo férový ke mně a nijak se nejistí, tak já to nedokážu nejenom zneužít, ale ani zachovat si odstup a odpovím mu stejnou mincí.
U Osudové to bylo složitější, tam jsem provokoval a snažil se jí otevřít spíše já, a když se mi to nakonec povedlo, tak jsem se chytil do vlastní pasti a nedokázal si zachovat odstup a neodpovědět stejnou mincí.
Prostě furt stejný naiva, který furt šlápne na stejné hrábě, byť si pokaždé řekne, že příště už si dá bacha. ![]()
@Arturie píše: Více
Proč? Všechny jsou jedinečné a ať mají ten pocit klidně všechny.
![]()
Jenže já to nehraju, já to tak cítím, a i když to až tak necítím, tak bych si nikdy nedovolil dát ženské najevo, že je míň než tá druhá. ![]()
Jenže já už neloví, já už se/si jenom honím, maximálně někdy omylem uloví nějaká mě. ![]()
@Arturie píše: Více
Hele, já ani sám někdy nevím, co myslím vážně a kdy si dělám srandu, tak jak to můžete poznat Vy?!
![]()
@Anonymní píše: Více
Chápu, ale Osudovou už jsi nějakým štastným řízením osudu chvíli „měl“, byl jsi s ní šťastnej a chybí ti.
Fakt mi do toho nic není, je to vaše věc, ale za sebe tomu plošnému hravému flirtíku, zvlášť na platformě, kterou ona navštěvuje taky, nerozumím.
Zřejmě chybně podle sebe soudím okolí, ale - jsem s chlapem, se kterým být chci, užívám si to a rozhodně si nehodlám rozjet paralelku s nějakým jiným. Takže to poslední, co by mě napadlo, je flirtíčkovat před ním s jinejma a dělat z něj d3bila.
Tohle byl opravdu spouštěč mojí nevěry, ex si "ale já s ní fakt nic nemám, jenom tak blbnem!
" blbnul tak dlouho, až se parohama sekal mezi futry garáže, a jak to s náma dopadlo? ![]()
Vyvolávání žárlivosti je za mě fakt ten nejstupidnější krok, kterým lidi v dobré víře posílají vztah pod kytky.
Ale holt každej musí zjistit sám, kudy cesta nevede.
Tak ono zase za týden anebo měsíc nezměníš to, jak se chováš posledních 10 let anebo dokonce celý život a na náš rozchod to nemělo absolutně žádný vliv. Možná ze začátku to nějaké tření vyvolávalo, ale pak si to sedlo a když se ujistila, že to není nic vážné a nebezpečné, tak už jí to nevadilo a nevěnovala tomu pozornost.
Mimochodem, nikdy to nevadilo ani mým manželkám, tá první tomu nevěnovala pozornost, aby to nemusela řešit, jelikož si sama nevěřila natolik, aby mě mohla nějak omezovat, tá druhá je úplný opak a je si sebou natolik jistá, že nějaké nevinné flirtování neřeší do doby, než nevycítí, že tá hrozba už je reálná a není to jenom nezávazné flirtování. ![]()
Milá kytko, na pošťuchování nic špatného není, když se to nepřežene! Všechny holky to znají, nevím, proč to chlapi dělají, asi se jim líbí to, že vidí, že té ženě nejsou ukradení. Já to nesnáším
Už se mi stalo, že pak dotyčný koukal, že mě místo pošťouchnutí rozbrečel. Zkus si to představit opačně, že by tohle dělaly ty holky tobě! Líbilo by se ti poslouchat o jiných chlapech? Chtěl by si, aby se za jiným otočila nebo ti ho popisovala? Chtěl by si poslouchat při každé příležitosti o jiném skvělém kolegovi? Se mnou ti muži vždycky nakonec usoudili, že jim za to nestojí mě rozbulet a nechali toho, teda ti, co mě měli rádi, ale pošťuchování kvůli jiným věcem než ženám nepřestalo
je to příšerná vlastnost mužů, nesnáším to, ale už by mi to asi chybělo ![]()
Příspěvek upraven 18.09.25 v 21:04
No, zase nemůžeš paušalizovat ten pláč, žárlení, apod. Vždycky jsem to brala tak, že mi žádný člověk nemůže patřit. Takže hochu, pokud vidíš něco perspektivnějšího, tak za tím běž, zrovna já ti v cestě opravdu nestojím.
Když ty jsi hroznej drsňák
to přece neřekneš někomu, koho miluješ nebo jo? ![]()
@Anonymní píše: VíceÚplně klidně, přece se nebudu přetahovat o někoho, kdo by rád jinam. Ať klidně jde, člověk není ručník, který šoupnu na háček v koupelně a on tam bude viset navěky.