Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Velryba černá píše: Více
No, ty patříš mezi ty mámy, které by měly dostat medajli za statečnost. ![]()
Pravdu dis, ale jen částečně. Romantika je mimořádnost. V mládí je romantické skoro všechno. Pro nezkušenou je romantické skoro jakékoliv gesto i když přichází z romanticky mrtvé mysli prohnaného svůdníka, který to samé udělal už tisíckrát…
@Anonymní píše: Více
Ono ti nic jiného nezbyde, osud ti řekne: Na, tady to máš a snaž se. Tak se snažím už víc než osm let a nic jiného se zkrátka dělat nedá.
@My Melody píše: Více
Vztah se vyvíjí, intenzita žárlivosti též. Záleží jak je kdo egocentrický. Žárlivost je špatná vlastnost a ponechá si ji jen člověk neschopný sebereflexe a poučení z vlastních chyb. Většinou je na vině nižší inteligence, malý rozhled, málo ostatních naplnujicich podnětů, obsesivne kompulzivní poruchy, vyšší hormonální hladina, agresivita, komplex méněcennosti… Je důležité mít partnera rád, respektovat jeho osobni svobodu a nebrecet jako děcko když dělá něco co se mi nelíbí. Žárlivým lidem bych nikdy nic nevysvětloval a nedával důkazy, je to jen jejich osobni problém ![]()
To nesedí. Já jsem jak pevný jak skála a srdcovy romantik ![]()
@Lorre píše: Více
O pevnost erekce tu ale nejde… Obkreslovat ji na papír taky není žádná romantika
![]()
@Napraveny píše: Více
Merunce se líbil. Ty nemáš potvrzení že máš velký pero, jen já
. Takže kdo je chlap ![]()
Třeba mi to jedna občas dělala
, ale to byla šílená mrcha. Vyloženě umela být zla.
A proč ne? Chtěla bys být dobrovolne číslo 2, nebo i niz?
To je celé o sebeucte
@Napraveny píše: VíceŽárlivci nic nevysvětlíš. On si to vezme do hlavy, říká tomu instinkt, a je o té údajné nevěře přesvědčený. Mně třeba ex ve třetím měsíci těhotenství řekl, že dítě není jeho jen proto, že jsem otěhotněla hned první měsíc po vysazení prášků a on zrovna odletěl na sluzebku (na kterou jsem za ním pak letěla taky, takže máme dítě z Atén). V době největšího štěstí, kdy jsem se na jiného chlapa nepodívala. Jednou málem zmlátil zákazníka, protože mi dal ruku na koleno. Coz bych ještě považovala za to, ze mě branil. Jenze on to pak dával za vinu MNĚ, přitom ja s tim otrapou nekoketovala ani náhodou, ani podvedome, protoze byl vzhledově hodne podprumernej. A to byl red flag, kdy jsem ho mela poslat do pr.dele. Fuj, je mi špatně jen kdyz to pisu, a to jsem 12 let šťastně rozvedena. Za me žárlivce NIKDY. Nejhorsi vlastnost ever.
Jestli to je pravda, tak to by byl ovšem pruser ![]()
@Napraveny píše: Více
Doted me nenapadlo, ze nakreslenej znamena obkreslena vlastni erekce na papír. Nevim, jestli to povazovat za kreativní nebo směšný ![]()
Tak k tomuhle, co jsi napsala, jsme se dopracovali až časem