Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit píše: Více
Hele, každý prožívá emoce jinak a zvlášť při rozchodu, já se v nich aktuálně topím, jelikož nejsem chlap, který by to řešil asi tak, že skočí na novou ženskou a ty emoce vyplaví a mně se o sexu muže leda zdát
tak si ulevuju jinak no
Já mám svoje mouchy a osobnostní specifika a ty taky, nikdo není dokonalej a stejně jako tebe tím se.ru spoustu lidí, teď mi to je ale aktuálně fuk ![]()
@Anonymní píše: Více
Introvert, extrovert, na to ti sejre Býlí Tesák. Ale přece snad víš, jestli máš dobrou povahu. ![]()
@My Melody píše: Více
Prosím tě, my jsme tímhle s LX reagovaly na příspěvky někoho jiného. ![]()
Extrovert se nabiji z kontaktu s lidmi, introvert cerpa energii v samote, ale muze byt hodne komunikativni a spolecensky, jen potrebuje po case chvili samoty, aby nacerpal energii.
Introvert nemava spoustu povrchnych pratelstvi, spis jen par lidi, s kterymi ma hlubsi vztah a muze jim duverovat. Jsem introvertni a presto hodne komunikativni a socialni. Ale vybiram si lidi, ktere si poustim do sukromeho vesmiru, jsou to lide, kterym muzu duverovat, rozumime si, jsme na stejne vlne.
@My Melody píše: VíceČili se ptej těch, kteří lidi dělí na striktně rozumové a romantické. Kteří spojují romantiku s určitými scénami a zároveň se domnívají, že pragmatičtěji založenému člověku chybí cit.
@Venetia píše: Více
Ono je to nakonec jedno, jestli zaprdlej suchar. Nebo extrémní extrovert, co dokáže bavit společnost. Obojí je na houby, když by člověk přitom nedokázal být vnitřně vyrovnaný a tím pádem i šťastný.
@Luxusnixicht píše: Více
U vas dnes padali meteority a jeden ti padl na hlavu? ![]()
Holky, vy dve jste nenapravitelne
… jeste jste poradne nevysly z jednoho pruseru a s neomylnou presnosti zamirite do dalsiho pruseru.
@Velryba černá píše: Více
Nectu vsechno v poradi, reagovala jsem na tvuj vyrok, ze emocne stabilni clovek nemuze byt romantik, coz neni pravda, pokud je to mimo kontext toho, na co reagujes ty, ok.
@My Melody píše: Více
Což byla přesně reakce na výše popsané, nikoli vážně míněné prohlášení.
Trčí vám některé klitoris.ze stydkých pysků?
Příspěvek upraven 19.09.25 v 12:01
No tohle už bude namícháno ještě s něčím jiným
@Honza 12 píše: Více
Sama bych to nevyjádřila lépe.
Na to, abych věděla, jaká jsem a co se sebou, aby mi bylo fajn, se předtím na mou duši nepotřebuju zařadit do nějaké oficiální škatulky a přečíst si k ní návod.