Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.9.25 13:36
@sirikit píše: Více

Jen jsem měla radost, nedávala bych tomu zbytečně velkou váhu ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.9.25 13:37
@jege píše: Více
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
106396
19.9.25 13:43
@Honza 12 píše: Více

hmm…ta tvoje sekta…tomu ja nerozumím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14950
19.9.25 13:47
@Anonymní píše: Více

Tak on slíbil, že se zastaví u nás…tak uvidíme..a v tomhle já si myslím, že by měl ten krok udělat chlap…i když jsem taky trochu střelec, potřebuju nejdřív vidět ten zájem…a šéf je spíše dominantní typ, než že by ho těšilo, že ho někdo loví… takové ty úsměvy pohledy, které jsme na sebe házeli, to se mu líbilo a vždycky mi to oplácel…ale to nebylo přímo balení, jen vyjádření sympatií…ale pamatuji si, jak jednou přišel opřel se naproti mě o pult a koukal na mě dlouze a zálibně, jak na svatej obrázek :* Vím, že to bylo tenkrát po schůzce s Andym, to si pamatuju a asi jak jsem byla rozzářena, tak se nemohl vynadívat…to bylo hezký :srdce: :* Ach jo, jak ho mám dostat z hlavy.. brala jsem ho tady jako samozřejmost… že je tady a nikam mi neuteče…a teď se z toho asi pominu…no uvidíme, co bude… musím doufat, že mu začnu taky chybět a ozve se..a nebo, že čte eMimino :mrgreen: 8o To by byl mazec :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37183
@sirikit píše: Více

Něco jako štronzo bez štronza. :P
Tedy bez povinnosti vytuhnout…to přijde samo. :P

Příspěvek upraven 19.09.25 v 15:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14950
@Venetia píše: Více
:mrgreen:
Já taky moc ne :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.25 13:48
@xiaxxx píše: Více

Nojo, dělám to, jen jestli to pak nebude ještě horší a budu tu vedená za obecního blázna :mrgreen: :zed: Já tyhle věci zpracovávám strašně blbě a dlouho, když se zamiluju. Mě to drží déle než ostatní i desítky let, teda když to není povrchní a s ním to prostě nebylo povrchní, alespoň ne pro mě a mně je to hrozně líto a snažím se to furt všechno pochopit a čtu si o lidech a osobnostních typech a zjistila jsem, že patřím do stejné osobnostní skupiny jako Hawkey. Největší frajer je Ragnarog, já vůbec nechápu, jak to dokázal ustát, mě by to zabilo.

Příspěvek upraven 19.09.25 v 14:16

• Citovat
  • Upravit
14950
19.9.25 13:51
@Velryba černá píše: Více

Ano, přesně tak… míra citovosti a citlivosti, nijak nesouvisí s tím, jestli je člověk romantik, nebo spíš racionálněji založený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14950
19.9.25 13:53
@jege píše: Více

Není mu líp :,( Líp by mu bylo se mnou… :nevim: V mém náručí, či na mých ňadrech :nevim: :jazyk: :mrgreen: A popři to :cert: :jazyk: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14950
19.9.25 13:54

Dobře, tak si to slíbíme vzájemně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.25 13:56
@Fukitol píše: Více

N. A.S. R.A. T :oops:
Tobě to napsat můžu a víš jak to myslím ;)

• Citovat
  • Upravit
14937
19.9.25 13:57
:nevim: nebudes za obecniho blazna. To uz prece davno ses :lol: :hug:. Ne sranda :*. Mali každý ma svoje problemy a kazdy neco řeší. A kdo to nezazil nepochopi. Ty jsi holt citliva a tu lásku s Pirkem jsi brala hodně vážně. My ostatní to nepochopime, ale ja ti věřím, že pro tebe to bylo pravy a zásadní :hug:… Proto se z toho nemůžeš jen tak lusknutim prstu dostat :nevim:. Ale kdyz vydrzis, prejde to! :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.25 13:57
@Luxusnixicht píše: Více
:hug: tak jo
  • Citovat
  • Upravit
75762
19.9.25 13:59
@xiaxxx píše: Více