Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Tak on slíbil, že se zastaví u nás…tak uvidíme..a v tomhle já si myslím, že by měl ten krok udělat chlap…i když jsem taky trochu střelec, potřebuju nejdřív vidět ten zájem…a šéf je spíše dominantní typ, než že by ho těšilo, že ho někdo loví… takové ty úsměvy pohledy, které jsme na sebe házeli, to se mu líbilo a vždycky mi to oplácel…ale to nebylo přímo balení, jen vyjádření sympatií…ale pamatuji si, jak jednou přišel opřel se naproti mě o pult a koukal na mě dlouze a zálibně, jak na svatej obrázek
Vím, že to bylo tenkrát po schůzce s Andym, to si pamatuju a asi jak jsem byla rozzářena, tak se nemohl vynadívat…to bylo hezký
Ach jo, jak ho mám dostat z hlavy.. brala jsem ho tady jako samozřejmost… že je tady a nikam mi neuteče…a teď se z toho asi pominu…no uvidíme, co bude… musím doufat, že mu začnu taky chybět a ozve se..a nebo, že čte eMimino
To by byl mazec ![]()
@sirikit píše: Více
Něco jako štronzo bez štronza. ![]()
Tedy bez povinnosti vytuhnout…to přijde samo. ![]()
Příspěvek upraven 19.09.25 v 15:53
@xiaxxx píše: Více
Nojo, dělám to, jen jestli to pak nebude ještě horší a budu tu vedená za obecního blázna
Já tyhle věci zpracovávám strašně blbě a dlouho, když se zamiluju. Mě to drží déle než ostatní i desítky let, teda když to není povrchní a s ním to prostě nebylo povrchní, alespoň ne pro mě a mně je to hrozně líto a snažím se to furt všechno pochopit a čtu si o lidech a osobnostních typech a zjistila jsem, že patřím do stejné osobnostní skupiny jako Hawkey. Největší frajer je Ragnarog, já vůbec nechápu, jak to dokázal ustát, mě by to zabilo.
Příspěvek upraven 19.09.25 v 14:16
@Velryba černá píše: Více
Ano, přesně tak… míra citovosti a citlivosti, nijak nesouvisí s tím, jestli je člověk romantik, nebo spíš racionálněji založený…
@jege píše: Více
Není mu líp
Líp by mu bylo se mnou…
V mém náručí, či na mých ňadrech
A popři to
![]()
@Fukitol píše: Více
N. A.S. R.A. T ![]()
Tobě to napsat můžu a víš jak to myslím ![]()
@Anonymní píše: Více
@xiaxxx píše: Více
Mě séřete, sem si to normálně musela vygooglit. ![]()
Jen jsem měla radost, nedávala bych tomu zbytečně velkou váhu