Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Velryba černá píše: Více
Poslechla jsem si to celý, děkuju ![]()
Ten text, to je něco na co by Pírko řekl, rozhodně ne ![]()
@tess50 píše: Více
Já mám hrozně ráda Alana Rickmana
byl úžasný jako Snape i v těch starých filmech
@Anonymní píše: Více
Snape byl úžasný, ale jako chlap se mi nelíbí vůbec. To v tom Robinovi snad už i Morgan Freemam by se mi líbil víc ![]()
@Lorre píše: Více
Já nevím, nevěrná být nechci, na druhou stranu máš pravdu v tom, že já ty potřeby mám veliký a držet se za ruce je moc fajn, ale prostě mi to příšerně chybí, jednou to bude průs. er tak jako tak, ale teď piju kakao a přežívám ![]()
@Velryba černá Především: v dnešní technologické době se kdokoli pracující hlavou bez stálého připojení na internet neobejde.
Jsem (údajně) o cca 20 let starší, zásadní podmínkou při pořízení nového telefonu je požadavek na dva sloty pro SIM karty, páč dva telefony sebou tahat nehodlám, neomezený tarif u dvou operátorů (z toho jeden firemní), doma dva ntb, jeden firemní tablet, Myšákova zařízení v to nepočítám.
Vlastní i firemní maily, 24/7 jedoucí firemní slack, freelo, co chvíli vyplňuju data do nějakých sdílených tabulek… bez internetu nemyslitelné, a to si fakt nemyslím, že jsem v propojení s firmou nějaký extrém.
Lidi z firmy se úplně běžně podílejí na provozu i z dovolené, při nemoci a po operacích, jak jsme povětšinou na HO, obvykle ani nevím, že někdo marodí, pokud se to nedozvím mezi řečí.
14 dní off line? ![]()
Nemyslitelné, ten člověk je mrtvej.
Zato můžu klidně pracovat z Kanárů, a vedení s tou informací ani neobtěžuju.
Takže si opravdu těžko představuju, jak v této době může údajný vědecký pracovník fungovat s tlačítkáčem a bez internetu. ![]()
@Venetia píše: Více
Mne teda prijde Honza uplne v pohode a rozumim vsemu.
@Luxusnixicht píše: Více
Já jsem tady taky skoro 8 let a Ty také, takže jsme také skoro rodina a můžeme spolu spát?
![]()