Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30873
19.9.25 20:17
@Anonymní píše: Více

V nejhorším si pořídí paletak :nevim:. Ten by to mohl zvládnout 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30873
19.9.25 20:20
@Luxusnixicht píše: Více

Ano, ano, takový anální sex za svitu měsíčku a svíček. K tomu romantická hudba a pak ta ejakulace s řevem krále džungle 8). Hotová červená knihovna :P.
Jak by řekla jedna moje známá: kytku si strc do pr.dele, já chci ojet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14950
19.9.25 20:24
@sirikit píše: Více
8o :D :jazyk: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14950
19.9.25 20:25
@Lorre píše: Více

To by jsi mohl normalne psat eroticke povidky :nevim: :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.25 20:29

Teda klobouk dolů 8o já už bych se vážně bála svýho mozku, kdyby mi tohle produkoval.

• Citovat
  • Upravit
30873
19.9.25 20:30

Tydle věci mají zůstat vždy jen mezi dvěma, nebo max třema když máš dvojcata :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30873
19.9.25 20:32
@xiaxxx píše: Více
:jazyk: :jazyk: :jazyk: neznám slang vás mladých
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14950
19.9.25 20:36

No, necham tomu volny prubeh…treba najdu sefa 2 a volneho :D Ale co kdyz me on miluje celou dusi :,( :jazyk: Mas pravdu, byt milenka uz pro me neni tak lakave…a myslim, ze sef na to neni ani moc typ…ale holt ho mam ted v hlave a musi to nejak prejit samo…mne by i stacilo, kdyby se vratil a byl tam zase s nami…takhle je to divne bez nej, on tam proste patri :nevim: A je to takove neprirozene, nema to tak byt…Ach jo, toliiik mi chybi…rve mi to srdce…ale treba je to jen normalni smutek a casem to prejde…nevim, nemam zkusenost, nikdy jsem v zadne praci nebyla tak dlouho…ale zase je pravda, ze par kolegyn uz nam odeslo a nikdy jsem po zadne nesmutnila :think: :jazyk: :oops: Sef byl proste nejlepsi sef no… :,( Taky jsem mu kdysi dala hrnek k narozeninam s napisem - nejlepsi sef :D :srdce: :* Pil z nej v praci, mel ho vzdycky v kancelari, asi se bal, ho vzit domu :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
19.9.25 21:03

Blby na tom je to, ze porad potrebujes nekoho k analyzovani. Ja bych mu napsala i z duvodu, aby ses prilis dlouho neplacala v platonice. Coz te sice bavi, ale je to hroznej pozirac casu a energie. Muze to klidne bejt zprava typu, ze vam tam vsech chybi a kdyby o tebe stal, tak se chytne. I kdyz se obavam, ze kdyz nechytne, zanalyzujes si to zase ke svymu prospechu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14950
19.9.25 21:19
@Monicka36 píše: Více

Tak pokud me to bavi, nemuze to byt ztrata casu, ani energie :D Ne, ja mu psat nemuzu…mam v tom blok. A odporuje to mym romantickym predstavam a presvedcenim :D Jak rikam, predtim ho mohlo brzdit to, ze byl muj sef, to je pro hodne chlapu stopka a chapu to…ale ted uz muj sef neni…takze pokud nenapise, budu si muset priznat, ze tam zajem neni, ani nebyl…coz je dobre, to me postavi zpatky na nohy… ;) Za me je jedina spravna moznost je cekat, jak se vyjadri/ nevyjadri on…to bude mluvit za vse, protoze ted uz tam ty stopky mit nemusi. A kdyz se dejme tomu do mesice neozve, tak slibuju, ze to hazim za hlavu… :) A zase bude kralem Helmut veliky :nevim: :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14950
19.9.25 21:23

Pro neznale - tomu se rika emoce ;) Nemas zac :*
A pokud to opravdu neznas, pak uprimnou soustrast :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
19.9.25 21:24

No jenze to zmitani v tom nikdy neni jenom pozitivni, jsou tam i propady a to uz pozirac vseho je. Tak jsem na to zvedava :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14950
19.9.25 21:39
@Monicka36 píše: Více

Ano to vim…proto se tim nehodlam zabyvat dele, nez mesic… :jazyk: Vim, ze s pribyvajicim casem, bude cim dal, vice marne, cekat na zazrak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14950
19.9.25 21:43
@Lorre píše: Více

Ano, otazku tri, zminil dnes i Helmut, kdyz se me ptal, zda jsou nove vedouci pekne 8o :lol: :roll: Ze by to pry mohl byt start, pro nasi trojku :cert: Napsala jsem mu, ze sef byl hezci :mrgreen: :oops: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14950
19.9.25 21:50
@jege píše: Více

Ja to necham vyzkouset sefa a pak ti dam vedet, jake byly ohlasy :mrgreen: :jazyk: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová