Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
V nejhorším si pořídí paletak
. Ten by to mohl zvládnout ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Ano, ano, takový anální sex za svitu měsíčku a svíček. K tomu romantická hudba a pak ta ejakulace s řevem krále džungle
. Hotová červená knihovna
.
Jak by řekla jedna moje známá: kytku si strc do pr.dele, já chci ojet ![]()
@Lorre píše: Více
To by jsi mohl normalne psat eroticke povidky
![]()
Teda klobouk dolů
já už bych se vážně bála svýho mozku, kdyby mi tohle produkoval.
Tydle věci mají zůstat vždy jen mezi dvěma, nebo max třema když máš dvojcata
.
No, necham tomu volny prubeh…treba najdu sefa 2 a volneho
Ale co kdyz me on miluje celou dusi
Mas pravdu, byt milenka uz pro me neni tak lakave…a myslim, ze sef na to neni ani moc typ…ale holt ho mam ted v hlave a musi to nejak prejit samo…mne by i stacilo, kdyby se vratil a byl tam zase s nami…takhle je to divne bez nej, on tam proste patri
A je to takove neprirozene, nema to tak byt…Ach jo, toliiik mi chybi…rve mi to srdce…ale treba je to jen normalni smutek a casem to prejde…nevim, nemam zkusenost, nikdy jsem v zadne praci nebyla tak dlouho…ale zase je pravda, ze par kolegyn uz nam odeslo a nikdy jsem po zadne nesmutnila
Sef byl proste nejlepsi sef no…
Taky jsem mu kdysi dala hrnek k narozeninam s napisem - nejlepsi sef
Pil z nej v praci, mel ho vzdycky v kancelari, asi se bal, ho vzit domu
![]()
Blby na tom je to, ze porad potrebujes nekoho k analyzovani. Ja bych mu napsala i z duvodu, aby ses prilis dlouho neplacala v platonice. Coz te sice bavi, ale je to hroznej pozirac casu a energie. Muze to klidne bejt zprava typu, ze vam tam vsech chybi a kdyby o tebe stal, tak se chytne. I kdyz se obavam, ze kdyz nechytne, zanalyzujes si to zase ke svymu prospechu.
@Monicka36 píše: Více
Tak pokud me to bavi, nemuze to byt ztrata casu, ani energie
Ne, ja mu psat nemuzu…mam v tom blok. A odporuje to mym romantickym predstavam a presvedcenim
Jak rikam, predtim ho mohlo brzdit to, ze byl muj sef, to je pro hodne chlapu stopka a chapu to…ale ted uz muj sef neni…takze pokud nenapise, budu si muset priznat, ze tam zajem neni, ani nebyl…coz je dobre, to me postavi zpatky na nohy…
Za me je jedina spravna moznost je cekat, jak se vyjadri/ nevyjadri on…to bude mluvit za vse, protoze ted uz tam ty stopky mit nemusi. A kdyz se dejme tomu do mesice neozve, tak slibuju, ze to hazim za hlavu…
A zase bude kralem Helmut veliky
![]()
Pro neznale - tomu se rika emoce
Nemas zac ![]()
A pokud to opravdu neznas, pak uprimnou soustrast ![]()
No jenze to zmitani v tom nikdy neni jenom pozitivni, jsou tam i propady a to uz pozirac vseho je. Tak jsem na to zvedava ![]()
@Monicka36 píše: Více
Ano to vim…proto se tim nehodlam zabyvat dele, nez mesic…
Vim, ze s pribyvajicim casem, bude cim dal, vice marne, cekat na zazrak…
@Lorre píše: Více
Ano, otazku tri, zminil dnes i Helmut, kdyz se me ptal, zda jsou nove vedouci pekne
Ze by to pry mohl byt start, pro nasi trojku
Napsala jsem mu, ze sef byl hezci
![]()
@jege píše: Více
Ja to necham vyzkouset sefa a pak ti dam vedet, jake byly ohlasy
![]()