Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18007
20.9.25 11:36
@Anonymní píše: Více

Ja bych ho nenavstivila… je zenaty. Nechtela bych byt jen milenka, nestacilo by mi to, bolelo by me to.
A za druhe bych myslela i na tu zenu, ktera tam nekde je… stejne, jak se mi nelibi, kdyz nejaka pixla obletuje meho chlapa a doleza, prestoze vi, ze je zadany, nebudu to delat ani ja druhym. I kdyz je za rozhodnuti se mnou chrapat zodpovedny zenaty muz, bych se stejne citila svym zpusobem jak spoluvinnik… myslela bych na tu zenu, kterou neznam, muze ji to rozdrbat cely zivot. I kdyz hlavnou zodpovednost ma samozreme ten chlap, on se rozhoduje, ale ja bych byla soucasti jeho podrazu.

Příspěvek upraven 20.09.25 v 11:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.25 11:42
@My Melody píše: Více

Mám to úplně stejně jako ty, jen já si na to musela přijít :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.9.25 11:52
@Lorre píše: Více

Ano, máš pravdu. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
20.9.25 11:59

@My Melody ještě štěstí, že tatínka opravdu nikomu neberu. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
18007
20.9.25 12:02
@Anonymní píše: Více

Sef vypada byt fajn chlap, protoze snad zaregistroval, ze je z neho Son hotova a presto to nezneuzil. Nepsala bych mu, nesla za nim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18007
20.9.25 12:09

Edit, patrilo do jine diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36513
20.9.25 12:12
@marin píše: Více

Proč průhledným a kvůli manipulaci? Mně to nic neudělá a dotyčné to zvedne sebevědomí a zlepší den. ;)

Předevčírem jsem jel do práce a na křižovatce jsem zastavil vedle auta nějaké paní, která tam dost temperamentně s někým diskutovala po telefonu. Kým jsem se na ní díval, tak se podívala i ona na mě, já jsem na ní mrknul, jako že vypadá v tom emocionálním zaujetí zajímavě, ona se rozesmála, zamávala mi a poslala vzdušní polibek. Padla zelená, já jí také zamával a jeli jsme každý svým směrem, ona doleva, já přímo. Já z toho měl dobrý pocit a příjemnou náladu a podle její reakce ona také. Proč by to mělo být někomu nepříjemné? :nevim:

Samozřejmě, mohl jsem se na ní zamračit anebo vypláznout jazyk, ovšem to by mi asi neposlala pusinku, ale spíše ukázala prostředníček a měli bychom po náladě oba. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75782
20.9.25 12:30
@Arturie píše: Více

Malina jede přesně podle Dirndlova přísloví „Co tě nezabije, to tě zmrzačí. A pak se vrátí a zkusí to znovu. 8) “

Je přesně vidět, jak z toho vůbec není venku a Pírkovi by stačilo nahodit drobek vlídné pozornosti, a ona by po ní okamžitě šťastně skočila a byla by v tom znovu.
Nikdy jsem nechápala mechanismus, kterým se z normální ženské stane totální závislák na psychopatovi, tady to čtu v přímém přenosu, a nechápu to stejně. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23996
20.9.25 13:00
@sirikit píše: Více

Prave. A ještě mu to servíruje na stříbrném táce. Dava narcisovi potravu. To je jako když mane problémy s divokými prasaty a někteří dobráci je krmí jabkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14977
20.9.25 14:17
@marin píše: Více

No zatim jsme je mely dva dny a na to, jak nas vsichni strasili, tak jsou vlastne docela v pohode a milé, sympatické :D Jenze na zacatku to tak asi je vzdycky…uvidime spis casem… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14977
20.9.25 14:22
@My Melody píše: Více

Ano, presne tak to vidim…on je takovej spravnak…nelze ho nemit rad :D A psat mu prave proto nebudu…myslim, ze oba vime, ze se mame radi, i kdyz on me mozna nema rad tim zpusobem, jako ja jeho, nebo vi, ze by to proste neslo, nebylo by to spravne, tak to v sobe nezivi…a spis se taky priklanim k tomu, ze se neozve…a urcite je to tak lepsi, pokud si neni 100 procentne jisty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14977
20.9.25 14:35

Kdyz pro tebe je vsechno jen cerna a bila, jak kdyby mezitim nic neexistovalo… :jazyk: :nevim: Ja ten svet takhle vubec nevnimam…a nevim, proc pises tak sarkasticky - kdybych ho nejakym zahadnym zpusobem dostala do postele :roll: Pripada ti, ze se ho snazim nekam dostat? Kdyby jsme skoncili v posteli, musel by me tam dostat on, vis ;) Jinak to u me nefunguje, ani to nikdy nebylo jinak. Takze si ty sve soudy strc za klobouk :jazyk: Obcas mi po tvych komentech prijde, ze me snad ani nikdo nemuze chtit, nebo co…ze jsem asi nejaka seredna a zavadna. Vis jsou lidi, co neskoci na kazdeho hned, jak se na ne nekdo usmeje…proste pouzivaji rozum, maji zabrany, jine zavazky…to ale neznamena, ze to casem nemuze byt jinak, vztahy se porad vyvijeji…podivej na Andyho, ten me uhanel 4 roky a ja vlastne nikdy nemela v planu, se s nim sejit, i kdyz se mi hodne libil, tak tomu neco chybelo a ja mela v hlave hlavne Helmuta…ale pak se to zmenilo…a to je presne to, o cem mluvim…ze veci se casem vyvijeji, nabiraji novy smer, meni se okolnosti…ty porad jedes v nejakem svem modu, ze je to bud tak, nebo onak a nikdy uz se to nemuze zmenit…me teda zivot nejednou presvedcil o uplnem opaku… ;) Takze ne, nebudu te poslouchat a budu porad doufat a stavet vzdusne zamky… :nevim: :* ;) Protoze ja nejsem ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.25 14:40

@sirikit @Arturie Je to teprve pár dní, venku ještě nejsem, je to pro mě těžký, už jsem se tu vykecala dost, musím si to odžít jinde, pořád ty city mám, trvá mi to už moc dlouho a neumím se jich jen tak zbavit, prostě mi to nejde a jsem si jistá, že by na mě nic hezkého nečekalo, kdybych se vrátila. Jsem vážně zvědavá, jestli jednou nastane okamžik, třeba za rok, kdy se chytnu za hlavu a zasměju se, jak psala Melody, myslím že ne. Někdy to secvakne a člověk neudělá nic, leda se může modlit a to já se učit nechci.

• Citovat
  • Upravit
30873
20.9.25 14:57
@Luxusnixicht píše: Více

Pak ale stojí i za zvážení, kam tě tvůj přístup dostal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14977
20.9.25 15:13

To je ted vedlejsi, myslim, ze tohle je spis o stesti, vic, nez o pristupu a kazdy vztah nam neco dava, nekam nas posouva, i kdyz to nedopadne… ja chci ale spis rict, ze nikdy nemuzes vedet, co te potka, co stane, jak se veci otoci…ja se treba „spustila“ s kamaradem, ktereho jsem znala 13 let…a nikdy predtim, by me nenapadlo, ze spolu neco budeme mit…nesnasela jsem ho a on me tez :jazyk: :* A jednoho dne, se to otocilo o 180 stupnu…a uz to tak zustalo…uz spolu sice nic nemame, ale zustali jsme dobrymi prateli…hodne lidi se zna cela leta a chodi kolem sebe a nic a pak najednou bum…a tohle je fakt, ktery nelze vyvratit ;) A to te stve vid :* :jazyk: A jinak, kam dostal tvuj pristup tebe…? :jazyk: :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová