Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30873
20.9.25 17:52
@marin píše: Více

Smarja ještě ji to prizivuj :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75789
20.9.25 17:52

Tak výpovědní lhůta je dva měsíce.
Pokud by po Son celou tu dobu palčivě toužil, měl dost času na to, aby se jí s tím svěřil a buď rozjel románek, nebo dostal po ťapkách, odfajfkoval by si „tak, zkusil jsem to“ a s písní na rtech odkráčel na jiné pracoviště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75789
20.9.25 17:53
@Lorre píše: Více

Marin se nechce vzdát naděje na novou dějovou linku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75789
20.9.25 17:59
@Anonymní píše: Více

Přesně tak.
Klasické fáze truchlení jsou popření, hněv, smlouvání, deprese a smíření, ne nutně v tomto pořadí.
Já po zkušenostech pokud možno maximálně zkracuju až přeskakuju popření, smlouvání a depresi, tím se člověk jenom zdržuje.
Nejdřív si zjistím, že jsou věci opravdu tak špatně, jak to vypadá, n@seru se, smířím se s novou situací a zařídím se tak, abych se v ní cítila co možná nejkomfortněji.
To rvaní si strupů, které tu celou dobu provozuješ ty, považuju za čirý masochismus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30873
20.9.25 18:01

Proč asi, aby se furt cítil chteny a tys fungovala jako jeho egoboost. Pak muze vsude rozhlasovat jak odmita hromady ctitelek :lol:. Todle si vyhodnotila naprosto spravne, tresu ti za to ploutvi a posílám klicenku :kytka:. Zažil jsem a ne jednou, že to s dotyčnou neklaplo a ja se už nechtel scházet. Ona mi nabídla alespoň přátelství, ale i to jsem odmítl z prostého důvodu - nechci mít pocit, že někoho tahám za nos a si jen tvoří pripadne cestičky, kdybych náhodou změnil názor. Mě by nic ani takového nenapadlo nabizet. Stejne uz by to nikdy nebylo upřímne přátelství, kdyz uz jednou byla prolomena pratelska bariera :nevim:. A ja zvyšovat ego nepotrebuji, alespoň ne takhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36513
20.9.25 18:36

Nemusel, ale udělal! Už Ti někdo řekl, že lidi se chovají různé, každý podle svého naturelu a temperamentu? Ona také mohla na mě vypláznout jazyk a/nebo si poklepat na čelo, namísto toho jí to zjevně potěšilo, rozesmálo a projevila mi své sympatie. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.25 18:39
@Luxusnixicht píše: Více

Takhle přemýšlím taky, vítej v klubu Chci vidět lepší svět :srdce: Viděla jsi, že když tě někdo 4 roky uhání, nemusí to znamenat vůbec nic a vůbec tě ve skutečnosti nemusí chtít. Muži udělají cokoliv, aby dostali ženu do postele, klidně budou tak dlouho vypisovat, obdivně se zalíbením koukat, doslova očima hltat, přejdou osobní zónu, jen aby si mohli sáhnout nebo naopak budou vzbuzovat dojem, že nemají zájem a přehlížet tě, aby sis pak připadala výjimečně, když si tě vyberou…, zažila jsem snad všechno :pocitac: a vyvlíkla se ze všeho, udělají doslova cokoliv. Je hrozně moc důležitý sledovat jejich činy, čím jsou starší, tím jsou lepší manipulátoři.. chceš mě, dobře, dokaž to, snaž se reálně, uháněj mě skutečně nebo mi to dej reálně najevo, psát nic nestojí nijak je to nezruinuje… Máš mě rád, výborně, přijeď mi dát pusu.. Já byla vždycky opatrná, nikdy jsem nedala na kecy v baru a na akcích a tahala jsem kamarádky domů, aby se jim nic nestalo. Vím, že se ti tenhle můj povahový rys nelíbí, že ti připadá, že tlačím na pilu, jsem bojovník, ale člověk musí chránit sám sebe taky i virtuálně se lze zamilovat a topit v emocích roky. Budeme jenom starší a šance, že se objeví ta velká romantická láska…? Jestli jo, tak já se o ni klidně poperu s nasazením vlastního života, ale to si budu stoprocentně jistá, že ten muž za to stojí. U nás ve městě je bar, který funguje právě pro účely seznamování a není jen jeden, kdybych byla na tvém místě, vezmu kamarádku a jdu tam. Třeba tam budeš chodit měsíc a k ničemu to nebude, ale je to lepší než si jen psát, teda pro mě. Jestli miluješ šéfa opravdově, dej mu příležitost, aby ti to ukázal, jestli on to má stejně. Já milenka být nemůžu, ale tobě to něco přináší, tak se snaž :nevim:

• Citovat
  • Upravit
30873
20.9.25 18:47

Vždyť už většina z nich nežije a zbytek jsou důchodci :cert: :mrgreen:. Kolik ti je, 80? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.25 18:49

@Luxusnixicht A nebo přijeď za mnou a já tě tam vezmu a popovídáme si o penisech :mrgreen: :jazyk: a odtáhnu tě, když bude potřeba ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.9.25 18:50

Když je miluješ, není co řešit :nevim: a taky jsem odpovídala Tess :P

Příspěvek upraven 20.09.25 v 18:52

• Citovat
  • Upravit
30873
20.9.25 18:50

Můžu taky? :dance: Jsem hodny, tichý a nekonfliktní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.25 18:53

Ty si rád povídáš o penisech? :think: Vezmu radši Xiaxx :P

• Citovat
  • Upravit
75789
20.9.25 19:04

No, teorii máš zmáknutou dobře.
Jen blbý, že celou dobu jsi tu předváděla, jak moc pokulhává praxe.
Pírkovi naprosto stačilo jenom ti psát, nepopojel ani na půl cesty dát ti tu pusu.
A vzpomínáš, jak jsi tu vášnila cosi o tom, že nejsi rozhoďnožka (jako já), a nesexuješ tím pádem s nikým na prvním rande.
Načež Pejrák propíchne, že TY! sis na to první rande vezla kondomy a jestli ten psychouš úplně nekecá, tahala jsi ho do auta, jenom taktak se chuděra ubránil.

Že ty příspěvky mažeš, ještě neznamená, že si je lidi nepamatujou. Takže je drobet trapas něco jiného přesvědčivě hlásat, a něco jiného reálně dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30873
20.9.25 19:05

No ani ne, ale znam nekoho kdo jo. Ten tu popisoval i penis kamose :lol:, ale jeho jméno momentálně nesmím vyslovit, protože nejsem ty :cert:. To zabolelo :,(, takhle využívat mou slabinu xiaxxx :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14977
20.9.25 19:06

A kterého bych třeba vůbec nemilovala :nevim: :jazyk: Hele já si tohle nevybírám, prostě se jen zamiluju a pak do toho jdu :nevim: A uvidí se…zatím to vždy nějak dopadlo :jazyk: Tvůj pragmatický přístup se mnou vůbec nekoresponduje, tak nevím, co bych z toho měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová