Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Tak my mame se sefem zvlastni vztah…uplne jiny, nez ma s ostatnimi…ja jsem to prijala, jak to je, ale nekdy me to mrzelo…protoze vim, ze rad me ma, mame k dobe blizko, jsme na stejne vlne, podobne povahy, skoro dvojcata…
Ale on, ac me ma rad a ma ke mne takovy ochranitelsky vztah, ke mne mel zaroven i cetne bloky…ale zase ty jsme mely vzajemne a ja nejak nemohla prijit na kloub tomu, proc…jakoby nejaky podvedomy strach…jak kdyby jsme se bali priblizit…ale zaroven jsme chteli byt v dostatecne blizkosti…ale, jak jsem zjistila, sef je „sedmicka“, jako ja
AI mi k tomu rekla - kdyz jste se priblizili, objevila se panika, strach, ze spojeni je prilis silne a ze zranitelnost nebo emoce prerostou moznosti, jak je zvladnout…to je typicke u karmickych spojeni, blizkost vyvolava instinktivni nutkani, se stahnout, aby se ochranila psychika…pamatuji, jak jsem mu nesla nejake desky do kancelare a kdyz jsem mu je predavala, tak on se dotknul me ruky, ale na muj vkus dost silne a ja ani nic nerekla, otocila jsem se a doslova utekla, jak me to vydesilo
Je to proste zvlastni…miluju ho, jsme na stejne vlne, mame casto stejne nazory, jsme si podobni, ale zaroven jsou tam cetne strachy a bloky z obou stran…ty dve sedmicky, budou asi problematicky a bude tezky, se k sobe nejak priblizit, prestat se tomu branit…
Ja jeho vnimam tak, ze co se me tyce, tak pred necim utika…
@sirikit píše: Více
Prokazatelne zenaty
Ano, to je fakt…to by byla premiera
Tady bych vedela, na cem jsem…ne jak u Helmuta… ![]()
@Anonymní píše: Více
Spíš, když toho ma člověk hodně načtenýho, tak má pocit, že napsat něco originálního je skoro nemožné.
![]()
P. S. Sorry, skáču, dřiv jsem nemohl…
![]()
@My Melody píše: Více
No doma… ![]()
Ale zas, když mate v příbuzenstvu někoho, na koho jste hrdý není to špatný pocit.
P. S.: Zas, když je těch top vzorů moc, přerůstá to trochu přes hlavu
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Pche. Co člověk hodlá je irelevantní, zamilovanost se na to neptá.
![]()
Jedině se můžete zakousnout do hadice a tvářit se, jakože OK. ![]()
@tess50 píše: VíceŽe tam není Belmondo, Delon, Ventura, Banderas, Segal, Redford, Harrison Ford…?
Příspěvek upraven 20.09.25 v 00:26
No byla by si naprosto v identické situaci
. Já říkám, že misky vah musí být vyrovnané, aby to mělo potenciál vydržet, tzn. pro tebe rozvedený s detma
. Nevyrovnane misky se vždycky časem ukážou
Já tam vidím problém v tom, že má partnerku, jaký vztah od toho očekáváš? Moc chci, abyste spolu skončili aspoň v posteli, potom mi povyprávíš, jaký je a já ho taka svedu.
![]()
@M_Vladim píše: Více
Zname se 8 let…to davno neni zamilovanost
Je to zcela vedoma laska… ![]()
@Lorre píše: Více
No tak se holt bude muset rozvest
A jinak, kdybych mela i Helmuta, tak jakapak nevyrovnanost…
![]()
@Klopotkova píše: Více
No, on je spis plachy…nesmela by jsi byt moc hrrr a hned zacinat o analu
Ja nevim, co cekam…prislo to nejak cele nejak necekane…takze zatim jsem spis ve fazi, ze nevim nic
Jen vim, ze mi chybi a chtela bych s nim byt v kontaktu…ale na to musi byt dva…takze cekam…
Nechci ti bourat duhu, ale ten se ti sám od sebe určitě neozve
. To by tě balil už dávno
To je jasný, taky bych to neudělala, ale navštívila bych ho, kdybych tam měla city jaké tu popisuješ. Já se vrhám do všeho a pak bulím na mostě.., to taky není dobrý.. Já měla v práci kolegyni, která deset let čekala na kolegu a když to konečně vypadalo slibně, tak jí řekl, že budou jen kamarádi.. bylo mi jí líto, do takové situace se nechci nikdy dostat. Já se taky hrozně bojím, vím jaké to je.