Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36522
20.9.25 15:14
@Luxusnixicht píše: Více

Tak to já bych toho určitě využil a Tebe zneužil! Správňak, nesprávňak, aspoň bych si užil. :jazyk: :oops:

Vidíš, i básničku jsem Ti složil. ;) :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15000
20.9.25 15:24
@jege píše: Více
:mrgreen: :*
Jj, tobe to verim :mrgreen: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15000
20.9.25 15:28
@Lorre píše: Více

Jinak dnes jsem nejak v razi, ale me by treba tvuj pristup uplne zabil..ja uz bych se asi nekde houpala :nevim: :* Kdybych si myslela, ze neexistuje zadna nadeje…clovek prece musi verit v lepsi zitrky, i kdyz to nekdy vypada vselijak…ja jsem tak nastavena..libi se mi citat od Vaclava Havla - " Nadeje neni to presvedceni, ze neco dobre dopadne, ale jistota, ze ma neco smysl, bez ohledu na to, jak to dopadne… a tim ja se ridim ;) Ale ty se klidne rid tim, ze nic nema smysl a vse je marne a dopredu ztracene :nevim: :jazyk: Kdyz ti to pomuze :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30873
20.9.25 15:32

Vubec ne. Nekdo to nazývá náhodou, někdo osudem, jsou věci který nemáme pod kontrolou a nikdy mít nebudeme, ale kuprikladu tvůj vztah s helmutem, andrem, čekání na šéfa, to všecko ovlivnit jde a všecko se opírá o tvou fantazii, která tě v tom drží. Z meho pohledu, a nejen z meho, ztracis roky života v takových scenarich, pritom bys změnou přístupu mohla narazit na konecne lepšího chlapa, ktery za tebou rád přijede a ktery tě namasiruje :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75796
20.9.25 15:46

Naprostý souhlas s Lorroušem.
Já se vždycky držela sloganu „chci nejlepšího z dosažitelných“, a toho jsem si následně sbalila, éhm vlastně, co to říkám, nechala se sbalit. 8)
Zatímco ty si vždycky vybereš někoho nedosažitelného problematického, a roky analyzuješ, co asi tak může být na pozadí jeho nedosažitelnosti.
Zas ale pokud ti jde primárně o možnost těch nikam nevedoucích rozborů, nemůžeš volit lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75796
20.9.25 15:52
@Anonymní píše: Více

Počkej, jak, pár dní? :think:
Už na Valentýna jsi se jela rozejít, od té doby proběhlo několik Pírkových veřejných odmítnutí, obsáhlých zdůvodnění, proč starší ženské obecně a tebe spešl rozhodně ne, a plány na brzké „zkoušení“ mladistvých Japonek nebo koho.
To je mnohem dýl, než pár dní, mezi tím měl nèkolikatýdenní dovolenou.
Kolikrát potřebuješ skopnout ze schodů, abyses vnitřně dokázala odstřihnout od toho, kdo tě takhle, až sadisticky, z těch schodů kope? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30873
20.9.25 16:32
@sirikit píše: Více

Vnímám u ní nekdy povestne kyselé hrozný. Často říká, že vlastně od chlapa víc nepotrebuje než napr. od Helmuta, ale jak se jí líbí scénář, když se zasni, ze muž vytáhne neomezenou kreditní kartu a někam ji pozve, nebo že se o ní stará kuprikladu on :P. Z toho co nastínila, tak postelove chvilky jsou taky jen o Helmutovi. O nějakém jejím orgasmu se asi moc mluvit nebude :jazyk:.

Co se týče lovu, tak sebestydlivejsi chlap se časem vymackne, pokud má skutečný zájem. Tím čerpám napriklad z me samotného, kteremu to trvá, ale když mám velky zájem, tak se vybicuju a začnu otravovat :mrgreen:. Tedy ciste hypoteticky pokud by tedy nastal Sonarky scénář, že mezi jejím šéfem a ní je obrovská chemie a něco to blokuje, tak stejne ten blok víc než pravdepodobne nikdy nezmizí, protože si chlap už vyhodnotil, že se to nevyplatí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37247
20.9.25 16:44
' ík. :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23997
20.9.25 17:08

@Lorre
Taky to tak vnímám. Chlap vyhodnotil, že za ten kravál doma mu to nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29646
20.9.25 17:20

Je možné, že se drží zpátky. A nechtěl se ztrapnit, jak by tam s ní potom mohl pracovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37247
20.9.25 17:37
@Anonymní píše: Více

Tak nahoď jména! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29646
20.9.25 17:37

Tak snad to tak bude i nadále. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29646
20.9.25 17:43
@jege píše: Více
Řeč byla o něčem jiném. Někdo potřebuje za každou cenu někoho oslovovat. Spíše mně přijde, že si zvyšuje sebevědomí ten dotyčný a myslí si, kdoví jak je vtipný a neodolatelný. :mrgreen: Nemusel jsi dělat nic. ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.25 17:44
@sirikit píše: Více

Pár dní, co jsem mu napsala. Je jedno, co tu prohlašoval, já vím, jaká byla realita a to vím jenom já a on, nikdo jiný, chtěl zůstat v kontaktu, ale já na vodítku nebudu, ještě mám svojí hrdost a kvůli ní už tu s tím psaním o něm skončím. Dík, že jsi tohle napsala, protože to je ta syrová nebo spíš surová realita a já se potřebuju pořádně na.srat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.9.25 17:48
@M_Vladim píše: Více

Alan Alda, Alan Rickman, Gary Oldman, Karel Heřmánek, Alois Švehlík :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat