Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.9.25 19:08
@sirikit píše: Více
Řekli jsme si toho obě dost, já se poučila a ty jsi taky vždycky všechno nedělala správně nebo jo?
  • Citovat
  • Upravit
15044
20.9.25 19:10
@sirikit píše: Více

Já si ho nevybírám, prostě se zamiluju. U mě to nejde přes hlavu, to by mě nebavilo a ani bych do ničeho takového nešla, proč? :nevim: Takže je to prostě, jak to je. Vy jste s Lorroušem pragmatici, já ani trochu. Tenhle přístup nikdy mít nebudu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30877
20.9.25 19:10
@Luxusnixicht píše: Více

Já jsem ale nauceny pragmatik, ne rozeny. Povahove jsem uplne stejny trouba jako ty nebo merunka. Taky jsem si díky tomu už nejednou rozbil tlamu, tak se musím kotvit a pracovat s realnymi informacemi a to je to, co se přesně snažím sdělit Vám, že ti chlapci o které máte vecne zájem oni zájem nemají. Činy, nic jiného než činy, psaní snese všecko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.25 19:13
@Lorre píše: Více

A já to vím, že takový jsi, poznala jsem to hned ;) a já pragmatik ale taky nikdy nebudu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.9.25 19:14

@sirikit Byla jsem zamilovaná, vzala jsem si ty kondomy pro jistotu a dala jsem mu je, aby viděl, že ho chci :nevim:

• Citovat
  • Upravit
30877
20.9.25 19:17
@Anonymní píše: Více

Au moje čelo, to zas plesklo :cert:. Koupila si aspoň XXL když ho má tak povestne obrovského? :mrgreen: Pak je jasný že ti nedal, když si koupila malé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36550
20.9.25 19:18

Naopak, nechtěl se ztrapnit, že by mu byly moc velké. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.25 19:22

Bylo to právě až po rande, chtěla jsem mu tím naznačit, že jsem to brala vážně, proč bych je jinak vytahovala :nevim:, měli jsme je vyzkoušet na druhém rande nebo spíš teda radši pátém, ale ta intenzita schůzky byla vysoká a já si myslela, že bude rád a místo toho to bylo asi blbě a je mi to předhazováno jako špatná věc :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.9.25 19:28

@Luxusnixicht Jsem dneska taky trochu v ráži, promiň, jestli to bylo moc..

• Citovat
  • Upravit
30877
20.9.25 19:42

Obecne vzato taky mi to přijde moc moc rychle, a ze uz jsem zažil podobné prvni rande jako si mela ty s pirkem. Bylo ale s tím rozdílem ze ja teda neukazoval pero a ani sem to nemel v umyslu :lol:. Tudíž kdybych dostal hned takhle kondomy, mno :lol:, ale asi by to nebyl pro mě důvod k ukonceni seznamovani. Byť jsem si téměř jist, že u Pirka je to jen další žvást aby vypadal lépe, nicméně skutečný důvod odmítnutí i sexu byl jinde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75805
20.9.25 19:51
@Luxusnixicht píše: Více

Jojo, těmhle typům říkal kámoš „jdu do všeho po hlavě, a proto mám čelo samou modřinu.“ :mrgreen:
Já se takhle na první dobrou na fleku zamilovala v životě dvakrát, platonicky, v období mezi 20-30.
Bolelo to jak prase (byla jsem vdaná a měla malinký děti, vůbec jsem tomu nedala šanci) a posunulo mě to jenom k uvědomění si, že třtiny ve větru sice hezky vlají, ale o jejich životech rozhodují poryvy nálad protějšků, do kterých se ke své smůle nekontrolovatelně zamilovaly.
Což mi nevyhovuje ani trochu, takže několik prvních měsíců po seznámení s nadějným potenciálem především silou vůle držím emoce na uzdě, sice si užívám všechno, co se nabízí, včetně sexu, ale mentálně mám celou dobu ruku na klice a nohu na rohožce, kdyby se pán náhodou začal projevovat pro mě nepřijatelně. A dávám si pozor na syndrom vařené žáby, v tom jsem trochu uvízla s exmilencem.
Vztah mi dává smysl, pokud se s tím mužem mám, emocionálně, organizačně i materiálně, líp, než bych se měla bez něho.
Bezvýhradnou, beznárokovou lásku si ode mě můžou nárokovat vlastní děti a vnoučata do určitého věku, určitě ne chlapi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30877
20.9.25 19:51

Nevíš nic, Johne sněhu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75805
20.9.25 19:53

Já bych ti to sebemíň nezazlívala, není vám 16.
K poblití je, že tak intimní věc byl schopen použít proti tobě. Ve veřejné diskusi, proboha! :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.25 19:54

Ale on sex neodmítl, my tak byli domluveni předem, že nic na prvním rande nebude, my to pouze odložili ;), ale psali jsme si i eroticky a chtěla jsem být připravená, kdyby se to zvrhlo a nechybělo málo. On mi péro neukázal, jen jsem se ho dotkla přes kalhoty, ježiši :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
37295
20.9.25 20:01

@Luxusnixicht @Lorre
Kšic! Za vrchního úchyla jsem tu já! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie