Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4323
21.9.25 09:46
@Luxusnixicht píše: Více
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24130
21.9.25 09:55
@Anonymní píše: Více

Klasika. Nejdriv namotavani, pochvaly, pak postupně kritika. Nejdriv jakoby opravnena (veci, ktere bys sama na sobě chtěla změnit), pak uz te shazuje i za to, ze dejcháš. Hele, ale pracovat na sobě můžeš i bez něj, ne? Jako mentora ho fakt nepotrebujes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31195
21.9.25 10:11
@Luxusnixicht píše: Více

Nerozumím ani prd a cpát to celé do překladače se mi nechce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.25 10:48
@Arturie píše: Více

Jsi neskutečně statečná ženská, já když čtu, co jsi všechno zvládla, tak si připadám úplně trapně. :srdce: Ty jsi v reálu moc milá a hezká, proto k sobě přitahuješ asi tyhle typy chlapů, a proto si můžeš dovolit spát s fešákama mrcho :* :mrgreen: Četla jsem, že prý tyhle typy mužů nejvíc jdou po hodných a milých holkách. Nevěděla jsem ale, že existují i kombinace narcis a hraniční porucha najednou a další 8o Já si už teď netroufnu říct, jestli je Pírko něco z toho a co nebo jestli všechno :nevim:, já nejsem psychiatr a upřímně řečeno to musí být hrozná profese. Kdysi jsem četla, že je jedno, jestli je člověk narcis, když neubližuje, ono záleží i na míře zastoupení těch narcistních rysů. Spousta lidí vlastně neví, že se jedná o víc než o to, jestli je člověk zlý, že existuje nějaký cyklus chování, který se opakuje apod. Já do toho dala všechno, snažila se a výčitky svědomí nemám, milovala jsem a nestydím se za to. Já jsem byla dlouho hodná nevýrazná myška, vyhovovalo mi to, ani jsem se nelíčila i tak jsem se některým neschovala, prsa se schovat nedaly :mrgreen: když jsem se občas zvýraznila, bylo toho najednou na mě moc, neuměla jsem s tím pracovat a ty kecy chlapů mi vadily. Vždycky mi šlo o víc než jen o vzhled, byly pro mě důležitější věci, jenže když je člověk dlouho s jedním člověkem a dostane se do krize, tak mu to lichocení začne chybět, ta krize a nedostatek sexu mě dostaly. Měla jsem štěstí, že jsem si vzala nadprůměrně inteligentního krásného chlapa, který to se mnou nevzdal, jednak proto, že sám ví, že nese svou vinu a navzdory všemu mě miluje a já ho už nikdy podvést nechci. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
31195
21.9.25 10:59
@Arturie píše: Více

Nepsala si, žes byla taky na konickovi a točila trickem? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31195
21.9.25 11:14
@sirikit píše: Více

Já dneska vyseknu chilli con carne s rejzi 8), za chvíli už bude čas. Kdo chce taky ať se staví. Může mi fandit jak to sežeru, nikomu nedám :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
21.9.25 11:21

A co jste měli za krizi?

• Citovat
  • Upravit
31195
21.9.25 11:23

Celý ten příběh nabírá zvláštních obratek, že vlastně vůbec nevím co z toho ty nebo Pírko píšete je pravda :mrgreen:. Potřebovali by jsme vhled někoho z paralyzovane obsluhy cukrarny jak to teda bylo. Jestli jste se nakonec jen směle nedotkli vzajemne prstů a nedali letmou pusu, když jste se na sebe culili jak měsíčci :mrgreen:. Pírko z tolika erotiky měl zajisté erekci jak beton, tak využil ihned šance tedy pod stolem přes kalhoty, ne jak bylo původně tvrzeno že vytahl ptaka :lol:

Mimochodem jak snasite, když se vám v rámci romantiky snaží partner vložit kousek jidla do úst? Já zasadne uhybam, protože si připadám jak malé dítě co neumí držet vidličku :lol:

Příspěvek upraven 21.09.25 v 11:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.25 11:24
@Velryba černá píše: Více

Hrozil rozvod a zachoval se tak, že jsem to brala jako konec, já ze začátku neměla ani výčitky, že jsem ho podvedla, tak blbě mi bylo :oops:

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
21.9.25 11:25

A co bylo podstatou?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.9.25 11:28
@Lorre píše: Více

Muchlování na první schůzce, neodehrálo se všechno v kavárně :nevim: nikdy jsem nic podobného nezažila :nevim: a asi to není ani dobré na první schůzce, nevím…

• Citovat
  • Upravit
37669
21.9.25 11:29
@Lorre píše: Více

Paralyzovaná obsluha byla právě propustěná z ústavní péče a lze ji zastihnout u psychloga na lehátku.
Vyvolávat flashe dotazy na to, co se stalo se nedoporučuje. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.25 11:30
@Velryba černá píše: Více

To bych ti musela napsat soukromě a já se k tomu teď vracet nechci neb si musím manžela teď postavit na piedestal.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.9.25 11:31
@M_Vladim píše: Více

No, v šoku myslím byli :mrgreen: :oops:

• Citovat
  • Upravit
31195
21.9.25 11:38

Takže ani to s vydrenyma cisnikama a neskutečnou chemii nebyla pravda :jazyk:, vy jste teda duo. Nakonec jste teda měli rande běžných smrtelníku 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová