Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.9.25 12:38
@Arturie píše: Více
:hug:
  • Citovat
  • Upravit
37669
21.9.25 12:39
@Anonymní píše: Více

T..tho… tha…tfoje? 8o :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4323
21.9.25 12:44
@M_Vladim píše: Více

Jo. Takhle se Vladime střískat za bílýho dne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37669
21.9.25 12:46

Nepřipomínej! Zrovna podobný máme! :cert:
Eta. I když má elektronickou regulaci, reguluje se mizerně. Nemá klapku na rukojeti, takže když chytí koberec, nebo cokoli jiného, tak jedině růčo vytrhnout, nebo ho vypnout.😑
Malou hubici, přímo zacvaknutou jako příslušenství v těle vysavače, nelze nasadit! :pocitac:
Pomohlo koupit turbo hubici. :cert:
Předevčírem jsem s tím zápasil. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.25 12:49
@sirikit píše: Více

Ale ne, důvod proč jsem vlezla do tohohle vlákna byl, že jsem chtěla pomoct tenkrát těm holkám, který trápili milenci, protože jsem měla tu hnusnou byť krátkou zkušenost za sebou a taky jsem potřebovala poradit s tím, co mám dělat doma a jak to řešit a byla tu dost legrace, tak jsem tu zůstala a poznala Pírka. Ten začátek tady byl moc hezkej, byla tu legrace a dobrá nálada :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
37669
21.9.25 12:51
@zmrzlik píše: Více

Králík. Sem…Tho…tho…s..sluníí… S…skra…gk…suni…ko! Ž…žízeň! :P
Včera jsem se pěkně vypekl na dni otevřených dveří DP Praha. :roll: :zed:

Příspěvek upraven 21.09.25 v 13:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.25 12:53
@Velryba černá píše: Více
:mrgreen: mně se to moc líbilo, jsem pořád nedomazlená, ale pracuju na nápravě :cert:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.9.25 12:59

@Velryba černá V Teorii velkého třesku si Leonardův otec pořídil objímací stroj, tuhle jsem viděla gigantického plyšového medvěda, velkého jako člověk, asi si ho budu přát pod stromeček :mrgreen: Ne, žertuju, každý má jiné potřeby a nastavení, byla by to nuda, kdyby byli všichni stejní. Mě ta pestrost lidských povah hrozně baví, to je jedna z věcí, co mě fascinuje, jak na stejný problém mohou mít lidé různé pohledy.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.9.25 13:00

Já ti rozumím :hug:

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
21.9.25 13:16

Vždyť já to nerozporuji tobě, jen když tu situaci vztáhnu na sebe, možná bych se šla dobrovolně přihlásit k pobytu na psychiatrii. :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
24131
21.9.25 13:22

Voni teď asi blbnou před volbami, co? My jsme dělali velkou rekonstrukci sportovního bazenu, dotace od města. Časove se to sklouzne o 13 dni, přesto prý prijjede starosta, možná i primátor Phy slavnostně přestřihnou pásku nad prázdným bazénem. Aby to stih do voleb :mrgreen: Mam ten den službu, tak kdybyste viděli někoho v červených plavkách v TV.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37669
21.9.25 13:22
:think: Robotickej maxiplyšák, na domazlení za cca půl století, by nemusel být špatnej. :think: S AI. :think: Bude se blbě mejt. :think: :oops:
No vlastně by to ani nemusel bejt plyšák. :think: :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37669
21.9.25 13:23
@Arturie píše: Více

Né. Depka Prahy slaví 150 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76046
21.9.25 13:25

No ale to neznamená, že jsi podvedla manžela, ne? :nevim:
A jinak - ono je to tady v pohodě furt, občas pravda nuda, to člověk skočí, ale jinak v podstatě dobrá stálá parta, srandičky fórečky, tu a tam trochu té vztahové teorie a reálných historek.
A všimni si, že když tu není ten pacoš, hysterie a přestřelky ve vlákně se limitně přiblíží nule.

Edit, vlastně jsi to sem psala a zmiňoval to i Pírko. Nevěra proběhla ještě s někým v minulosti, ale pak nechápu ty ctnostné řeči o rozhoďnožkách. ;)
A Malina tu ze startu určitě nepsala nic o tom, že nevěra je fujky blejky, spíš si foukala zklamání z předchozího milence a zoufala si, jak moc jí chybí sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106906
21.9.25 13:41

copak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...