Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lorre píše: Více
Psala, ale jen jako vtip. Byla jsem na tribuně. Byl to moc hezký koncert.
@Anonymní píše: Více
Prý nezáviď. Kdybych to brala za reálný popis, tak musím konstatovat, že podobný průběh schůzky ve mně vyvolává tiky. ![]()
@Velryba černá píše: Více
Tak ono je to značně přibarveno, takže pro pobavení dobrý. ![]()
Merunko, je asi jedno jakou má ten člověk diagnózu, ale když zjistíš, že to s tebou nemyslí dobře, ze ti opakovane záměrně ublizuje, dela na tobě emocionální pokusy, tak si nic jinyho nezaslouží než zmačkat a hodit do koše. A nenechat se nalákat zpátky na kecy typu “tolik jsem pro tebe udělal”. Mozna udelal, ale taky ti hodne vzal.
Kez bych mela tyhle zkusenosti ve 30.
Joo to byl Kvetous, já byl o kousek dál. Jsme měli třídní sraz
Počkej, jak podvedla?
![]()
Vždyť jsi tu zdůrazňovala, že s Pírkem ani v rámci těch pokusů před ním reálně k sexu nedošlo. ![]()
Takže nakonec jo? ![]()
To já si jednou udělal vlastní recept, když jsem byl o prázdninách sám a v chladničce se oběsila myš. Otevřel jsem si konzervu hnedých fazolí, hodil na pánev a přišlo mi, že by to chtělo nějaké maso. Tak jsem tam přihodil velkou konzervu vepřového ve vlastní šťávě, ale to zase bylo moc masa. Našel jsem ještě konzervu bílých fazolí v chilli omáčce, přidal jí tam, různě to dochutil, a kupodivu to bylo celkem k jídlu.
![]()
@Arturie píše: Více
Souhlas s každým tvým postem k tomuhle tématu. ![]()
Fakt nechápu tu obsesi zařadit člověka, se kterým mi to neklaplo, do krabičky, a opatřit popiskem.
Prostě neklaplo, nehodili jsme se k sobě, vztah mě házel do nepohody, takže jsme to ukončili. Což vůbec neznamená, že ten člověk, bez ohledu na případnou diagnózu, nemůže být naprosto spokojenej s někým jiným, stejně, jako já.
A pokud on bude v dalším vztahu opakovat stejné chyby, je to jeho věc a mně do toho nic, už jsem z kola ven a můžu si akorát tak dávat pozor, abych stejné chyby neopakovala já.
Já mám HO (skoro) pořád a o prázdninách tuplem. Jednou bylo moc horko, pak jsem měl splín, pak zase pršelo anebo se mi prostě nechtělo… ![]()
Udav se
Já chtěla pepřovou