Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14950
19.9.25 21:53
@Velryba černá píše: Více

Tu miluju :jazyk: :* Ale nemela jsem ji ani nepamatuju…dobry napad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.25 21:58
@Luxusnixicht píše: Více

Nemusíš byt ironická. Píšu o sobe. Emoce mam úplně normální…radost, smutek atd., všechno cajk, ale proste to mam tak, ze by mi taková diskotéka v hlavě u me přišla přes čáru a šla bych to řešit ve strachu, ze mi brzo hrábne. Přičítala bych to třeba následkům očkování nebo tak něco.

• Citovat
  • Upravit
14950
19.9.25 21:59
@My Melody píše: Více

Pitt me taky nikdy nenadchnul…je takovej nijakej… :think: Objektivne asi peknej je, ale pro me absolutne nezajimavej a bez naboje…Dornan se mi libi moc…a taky treba Ryan Phillippe, nebo Jake Hoffmann, syn Dustina Hoffmana :* Premyslim, kdo je podobny sefovi, ale nikdo me ted nenapada…mozna Brandon Lee, ale jen lehce typove ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14950
19.9.25 22:00
@Anonymní píše: Více

Aha, tak hodne zdaru ;) Me to nikterak netrapi, takze nemam duvod, to resit. Lide jsou ruzni, ne jen dle tve sablony ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6076
19.9.25 22:14

Tak přemýšlím na těmi herci :mrgreen: Nic moc mě nenapadá, pač mám sklerózu a jména si nepamatuji. Ale bezkonkurenčně vede Connery (to je chlap), Clooney, Timothy Dalton z těch starších, Swayzee, Thor 😁, určitě ještě někdo, ale jak říkám, skleróza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.25 22:18

Son, já se naučila jednu věc, u mužů je potřeba sledovat činy, skutky, realitu… jestli ti nevadí dělat milenku a já si myslím, že si zasloužíš víc, tak přestaň jen snít a jednej, jinak se nikam neposuneš, když budeš jen snít a čekat, proteče ti život mezi prsty. Jestli je to dobrej chlap, tak to zkus :kytka:

• Citovat
  • Upravit
30137
19.9.25 22:20
@jege píše: Více

Klopotko se taky poslední dobou celkem drží. krom pár výkřiků do tmy. Aspoň v této diskuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14950
19.9.25 22:24
@tess50 píše: Více

Z tech jmenovanych, je uchazejici jen Timothy Dalton… :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6076
19.9.25 22:26

@Luxusnixicht no jo, jsi mladá. 😁 Ale Connery je pro mě prostě CHLAP. No ještě mě napadá Jeremy Irons :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.25 22:33
@Lorre píše: Více
:cert:
  • Citovat
  • Upravit
14950
19.9.25 22:34

Nee… :D Ale dekuji :kytka: Ja myslim, ze vedouci pracovnik ma urcite odvahu na to, napsat sve podrizene, pokud tam je nejaky zajem…samozrejme je to dobrej chlap…je galantni, milej, ochotnej, ferovej, hrozne hodnej a nekonfliktni…z toho, co jsem kdy mela a milovala, je to to nejlepsi…ale tohle musi on…ja bych nemohla mit chlapa, kterej se bal udelat prvni krok… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.25 22:34
:dance: Jo, ten se mi moc líbí
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.9.25 22:35

Tak uvidíš u Andyho jsi to zvládla ;)

• Citovat
  • Upravit
14950
19.9.25 22:43

Andy me uhanel 4 roky :lol: U sefa je to jine…navic je to hrozne chytrej chlap..uz jen z toho jsem nervozni…kdyz je chlap jen peknej, je to dobry, ale kdyz je i chytrej, je to v pr… :jazyk: :oops: :D Kdybych ho nekde potkala, tak se chopim sance, ale psat mu nechci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75762
19.9.25 23:12

Pozor, alespoň pokud je tu známo, nikdy jsi neměla milence, který je prokazatelně ženatý.
Asi tě to bude sr@'t, ale zas to bude pro tvé hlubinné psychologické rozbory zbrusu nový materiál. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová