Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Velryba černá píše: Více
Tu miluju
Ale nemela jsem ji ani nepamatuju…dobry napad ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Nemusíš byt ironická. Píšu o sobe. Emoce mam úplně normální…radost, smutek atd., všechno cajk, ale proste to mam tak, ze by mi taková diskotéka v hlavě u me přišla přes čáru a šla bych to řešit ve strachu, ze mi brzo hrábne. Přičítala bych to třeba následkům očkování nebo tak něco.
@My Melody píše: Více
Pitt me taky nikdy nenadchnul…je takovej nijakej…
Objektivne asi peknej je, ale pro me absolutne nezajimavej a bez naboje…Dornan se mi libi moc…a taky treba Ryan Phillippe, nebo Jake Hoffmann, syn Dustina Hoffmana
Premyslim, kdo je podobny sefovi, ale nikdo me ted nenapada…mozna Brandon Lee, ale jen lehce typove ![]()
@Anonymní píše: Více
Aha, tak hodne zdaru
Me to nikterak netrapi, takze nemam duvod, to resit. Lide jsou ruzni, ne jen dle tve sablony ![]()
Tak přemýšlím na těmi herci
Nic moc mě nenapadá, pač mám sklerózu a jména si nepamatuji. Ale bezkonkurenčně vede Connery (to je chlap), Clooney, Timothy Dalton z těch starších, Swayzee, Thor 😁, určitě ještě někdo, ale jak říkám, skleróza.
Son, já se naučila jednu věc, u mužů je potřeba sledovat činy, skutky, realitu… jestli ti nevadí dělat milenku a já si myslím, že si zasloužíš víc, tak přestaň jen snít a jednej, jinak se nikam neposuneš, když budeš jen snít a čekat, proteče ti život mezi prsty. Jestli je to dobrej chlap, tak to zkus ![]()
@jege píše: Více
Klopotko se taky poslední dobou celkem drží. krom pár výkřiků do tmy. Aspoň v této diskuzi
@tess50 píše: Více
Z tech jmenovanych, je uchazejici jen Timothy Dalton…
![]()
@Luxusnixicht no jo, jsi mladá. 😁 Ale Connery je pro mě prostě CHLAP. No ještě mě napadá Jeremy Irons ![]()
Nee…
Ale dekuji
Ja myslim, ze vedouci pracovnik ma urcite odvahu na to, napsat sve podrizene, pokud tam je nejaky zajem…samozrejme je to dobrej chlap…je galantni, milej, ochotnej, ferovej, hrozne hodnej a nekonfliktni…z toho, co jsem kdy mela a milovala, je to to nejlepsi…ale tohle musi on…ja bych nemohla mit chlapa, kterej se bal udelat prvni krok… ![]()
Andy me uhanel 4 roky
U sefa je to jine…navic je to hrozne chytrej chlap..uz jen z toho jsem nervozni…kdyz je chlap jen peknej, je to dobry, ale kdyz je i chytrej, je to v pr…
Kdybych ho nekde potkala, tak se chopim sance, ale psat mu nechci…
Pozor, alespoň pokud je tu známo, nikdy jsi neměla milence, který je prokazatelně ženatý.
Asi tě to bude sr@'t, ale zas to bude pro tvé hlubinné psychologické rozbory zbrusu nový materiál. ![]()