Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Arturie píše: Více
to je přesne
takových tu je, co muzou mit sex jenom z lásky a pak zjistis, ze na to vlítli na prvním, max. druhem rande
@Anonymní píše: Více
Fakt jsou chvíle, kdy děkuju nahoru
i dolů
za svoji šťastně lehkonohou, egocentrickou povahu. ![]()
@xiaxxx píše: Více
Já věděla, že to někdo napíše ![]()
Jen to se mnou chvíli vydržte
Nebude to trvat dlouho a on sem vletí a já pak půjdu. Zásadní byl i tím, že byl poslední, už to nikdy neudělám, doufám.
@Velryba černá píše: Více
No..
A to jsem si vtipně říkala, ve chvíli, kdy nám přišel oznámit, že cca za měsíc a půl končí, že je dobře, že už ho tak neprožívám… protože jeden čas jsem ho měla v hlavě hodně… teď poslední dobou, vlastně skoro vůbec…a až skoro do posledního dne, jsem byla v pohodě…a pak mi to najednou došlo…
A já jsem probrečela celej večer a od tý doby se to se mnou táhne…
Jo zjistila jsem to brzo no
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
To je hezký, to jsem taky párkrát zažila. Já ti rozumím, já se taky nechávám balit, opačně to stejně podle mě nemá cenu a moje strategie být milá a sama sebou zatím vždycky fungovala
Ten první krok musí udělat on, ber to tak, že ty mu dáš jen příležitost ho udělat ![]()
@xiaxxx píše: Více
nevim, jestli je dobry napad ukazovat svou slabost tady, kde si to muže všechno precist
@sirikit píše: Více
Mám tam obě ruce a fakt nečekám, jen vím, že se sem teď nedostane a využívám ten čas sobecky pro sebe, protože tohle v reálu nikomu nevykládám.
slyselas…ale některým se to stava podivuhodne často
@Anonymní píše: Více
Nedostane? ![]()
Už jim na oddělení konečně vypnuli wifinu?
Mně byla popravdě dost divná i ta zmínka, že momentálně má jen tlačítkový telefon, nebo čím to tady krmil.
Chlap mezi 30-40 v roce 2025? ![]()
Nedostane se v kteroukoli denní či noční hodinu na libovolnou webovou stránku?
Tobě to není divný?
@Venetia píše: Více
Některé z nás jsou zase (mateřsky) zamilované jen do svých dětí, ty druhé to musí vyvážit. ![]()
No, já znám vědce, kteří jsou stejného ražení
a jsou vysoce inteligentní, může to být i výhoda
já si to představit neumím, mobil je můj počítač a multifunkční pomocník..