Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
75757
18.9.25 18:33
@Velryba černá píše: Více

Přesně tak, zřejmě jsem taky drsňák. 8)
Mě teda, s mým hypertrofovaným egem, podobné manýry určitě nerozpláčou, ale kousnu se ve stylu „klidně kamaráde se všema, kromě mě. :mavam: "
Nikdy se mi nestalo, že bych měla jakékoholi chlapa raději, než sebe, takže nějaký "miluju ho“ pro mě není polehčující okolnost, aby si na mě tímhle způsobem boostoval sebevědomí.
Sama tyhle blbosti nedělám, a od protějšku očekávám totéž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
18.9.25 18:35
@sirikit píše: Více

Popravdě, já ani obvykle nevím, kam ten chlap zrovna zírá. :mrgreen: Často bývám ponořená do vlastních myšlenek.

• Citovat
  • Upravit
75757
18.9.25 18:48

Ale to zase já si všimnu, ale jak jsem na všecky možné kamarádky takyrádky alergická od dob exmanžela, úplně neroztomile típnu podobné náznaky hned v zárodku.
Myšák má samozřejmě kamarádek několik a je mi to fuk, jsem si svou pozicí jistá.
Ale když asi rok po našem seznámení hýčkal před Velikonocemi banánky v čokoládě (které já nejím) a opakovaně mi zdůrazňoval, ať je nikam nezašiju a nesním, protože on je má pro Jiřku a doveze jí je na mrskut, poprvé jsem lhostejně kývla, podruhé ho ujistila, že už mi to říkal a když se mi něco řekne dvakrát třikrát, obvykle to udržím :roll:, a když mi to zdůrazňoval o pár dnů později potřetí, vystartovala jsem na něj, ať si s Jiřkou vzájemně nacpou banánky, kam uznají za vhodné, ale ať mě s tím okamžitě přestane otravovat. :cert: :cert:
Pak jsem to ještě při vhodné příležitosti při kafi hihihaha povyprávěla Jiřce, ona se smíchem podotkla, že mu taky dala banánky, protože ví, že je má rád, a měla jsem od informací, co Jiřka, pokoj. :mrgreen: Žádný joztomilý vztekání a hrození prstíkem ode mě nikdo nemůže čekat. :jazyk:

Příspěvek upraven 18.09.25 v 19:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.25 18:50

Vždyť to říkám, že tady jsou jenom samí správní a sebevědomí jedinci typu Mirek Dušín a Pipi Dlouhá punčocha, takže my s Meruňkou jsme dva romantičtí exoti nepřizpůsobení normálnímu životu. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
18.9.25 18:52

Tak ono opakované připomínání čehokoli by mě otravovalo z principu, protože jak píšeš, myšlenku prozatím udržím. :mrgreen:
Ačkoli bych možná tiše uvažovala o tom, že myšlenku nejspíš neudrží on. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.9.25 18:53

Já právě taky teď nevím :D, teda asi ne tak drsně :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
18.9.25 18:56
@Anonymní píše: Více

Ale jdi ty, mne okolí vnímá dost hraničně, buď jako jedince zcela bez sebevědomí, nebo naopak majitelku značně přebujelé verze. :D Je to jen o tom, kdo mě poznal v jaké situaci. A spoustě lidí nelze vysvětlit, že to celé je v podstatě o žebříčku hodnot.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.9.25 18:56

Seš si jistej, že chceš být se mnou ve skupině? :think: :mrgreen: Já jsem trochu extrém, jsem bohém a mírnej extrovert :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.9.25 18:58

Tak to já zase uťáplej introvert. :think:

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
18.9.25 18:59

Jako že se na nějakou podívá, buď si nevšimnu, všimnu ale nereaguji vůbec, zasměju se. :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.9.25 19:03

To si vůbec nemyslím, jen jsem ti chtěla naznačit, že pokud chceš chránit její city, tak by ses možná mohl trochu míň o některých věcech rozepisovat :nevim: Mám ze života zkušenost takovou, že je občas potřeba to říct přímo..

Příspěvek upraven 18.09.25 v 19:06

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.9.25 19:05

Vím, kdybych měla volnej byt v létě, udělala bych párty a ty ses muchloval s kočkou :nevim: proto se tě ptám :mrgreen:

Příspěvek upraven 18.09.25 v 19:06

• Citovat
  • Upravit
75757
18.9.25 19:05

To spíš, je to sklerotik a bude se to jenom zhoršovat. :cert: :cert: :mrgreen:
Netuším, o co mu šlo, ale jak už jsem tu několikrát psala, na tyhle společenské hry jsou potřeba aspoň dva.
Jeden provokuje a druhý pláče, nebo hrozí prstíčkem, případně se dramaticky rozchází, a pak si to případně vymění.
Když protějšek hrát odmítne, vůbec to není taková zábava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
18.9.25 19:09

Nejvíc mě pobavilo, jak bylo potřeba bránit takřka vlastním tělem právě banánky v čokoládě. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.9.25 19:09

Já taky teda pokaždé neřvu :mrgreen:, ale asi se ani nesměju :think: když mám dobrou náladu, tak utrousím vtipnou poznámku :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová