Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Já jsem romantická, ale určitě né tady
Proč a ke komu?
To si nechávám k objektu zájmu…tady si spíš dělám srandu a beru to jako odreagování…
Ty vole další kytka
Tak já si ji dam taky, at zapadnu ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Taky jsem romantická
. Když mi chlap donese kytku, nebo cokoladicku, děsně mě to potěší
.
Ano, to mi tuhle taky říkali lidi v souvislosti s narozkama.
Lakonicky jsem odpovídala „To jo. Ale už dlouho.
“
Prsimtě pocem, já ti to vysvětlím! ![]()
Vzpomínáš si na zdejšího Mrava, jak na jedné stránce hustíval do pěti různých ženských, že je vdovec s malou holčičkou a hledal spřízněnou náruč?
Na první přečtení budil účast a soucit, při stálém opakování už rozpaky a pocit trapnosti.
Když flirtuješ s každou, která se napříč diskusemi mihne, strašně snižuješ informační hodnotu té „galantnosti“, nebo jakbychto.
Kolik jsi viděl reklam na nový model Porsche nebo Lamborghini?
Netřeba, na ta auta existují dlouhé pořadníky několik let dopředu, a nejlepší reklamou je právě její neexistence.
Aura luxusního zboží a nedosažitelnosti.
Na Dácky a Peugeoty jede reklama pětkrát za večer, a staví na akcích, slevách, dosažitelnosti.
Jako jo, úspěch to má a koupí si je kde kdo, ale s pragmatickým pocitem, že sice jezdí, ale tentýž model má každej, kdo má v prd3li díru.
Čili, pokud jsi Porsche, reklamu nepotřebuješ, protože na tebe stojí fronty.
A jestli ojetá Fabie, je třeba stáhnout kampaň alespoň po dobu, kdy se ti se štěstím podařilo udat. ![]()
Záleží na dávkování, volbě slov a na kolik žen jses v jednu chvili mily. Měl bys zapracovat na tom, aby ta žena měla pocit jedinecnosti, i když to třeba neni pravda.
@Arturie píše: Více
Přesně tak.
Pokud frajer loví dál, i když už by měl mít spokojeně uloveno, je to zjevná rozcapenost a demonstrace neúcty k úlovku.
Nikdo se nemůže divit, když si „antilopa“ poťuká na čelo a jde si hrát na honěnou s jiným lovcem.
@xiaxxx píše: Více
Ano
Ale já jsem taková drsná slupka, měkké jádro…
A to ukazuju jen vyvoleným
![]()
@sirikit píše: Více
A nevhodně zvolené medium, když jsme u toho marketinkového přirovnání. Loveni neni masovka, takze TV ani billboard se nehodí. Ted nam napise, ze nemame smysl pro humor. Ale my mu jen s dobrým úmyslem pisem, jak to pusobi.
Příspěvek upraven 18.09.25 v 11:36
@Honza 12 píše: Více
představ si, ze ne…za to s choleriky co zvyšují hlas a nevidí si do huby ano…asi mam na to averzi…a moje heslo, ze vše se da vyřešit v klidu
Uz mam hadaci vztahy za sebou a nic takového mi v životě nechybí
@Arturie píše: Více
Tak náš smysl pro humor je v tomto případě úplně jedno.
Hlavně, aby měla smysl pro humor další Osudová.
Když se záměrně snažíš, aby ženská žárlila, tak jsi milý, jo?