Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Velryba černá
17.9.25 21:11
@Anonymní píše: Více

Ale jak to vypadá, co přesně píše?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.9.25 21:13
@Velryba černá píše: Více

To psát nechci, to nejde, promiň

• Citovat
  • Upravit
30774
17.9.25 21:13
@xiaxxx píše: Více

Neboj, i kdybych chtel, tak větší pravděpodobnost je, že se vrátí dinosauři :P. Tudíž budu navždy čekat na tebe 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30774
17.9.25 21:18

Souhlas. Je to takový projev nestability, kdyz to nekdo úmyslně vyvolava. Když dotyčný lehce zazarli kvůli nechtěne situaci, budiž, to je v jistem ohledu sympaticke, ale vyvolávat to je v podstatě forma manipulace. Podobny princip je furt se doptavat, zda se mu vubec libi, zda ji ma vůbec rad apod… Myslím, ze láska lze vyznávat úplně jinak a zdravěji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14789
17.9.25 21:22
@Lorre píše: Více

8o :lol: Tak uz vim, co mam dat sefovi do jidla, az me pozve na veceri :* :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23984
17.9.25 21:24

S tímhle souhlasím. Vyvolávat v někom zarlivost, koho údajně mas rád, svědčí o přesném opaku. Ze ho vůbec rád nemáš, jen ho/ji chceš záměrně vykolejit.

Příspěvek upraven 17.09.25 v 21:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
17.9.25 21:25

Nemusíš doslovnou citaci.

• Citovat
  • Upravit
2954
17.9.25 21:32
@Luxusnixicht píše: Více

Já mám na Tvého šéfa chuť, chci s ním mít anál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.25 21:33
@Klopotkova píše: Více

Chybí mi ta tvoje kočička v nicku :?

• Citovat
  • Upravit
6052
17.9.25 21:36

Na to doptavani se taky může člověku dostat dost ošklivé odpovědi. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106279
17.9.25 21:36
@sirikit píše: Více

tak ty mas jednoduchý, jak není po tvém, tak okamžitě odchazis…to uz jsi tu napsala vícekrát

Ja v takových podmínkách nikdy nebyla…mas zkušenost jen, ze ex bydlel tady se mnou v tom krcalku a když byla nejaka inovace nechal to na mne.
Parkrat mel navrh uplne na hlavu a to jsem mu v klidu vysvětlila, ze by se to sem vůbec nehodilo.
Prosadil tu akorát stul, ale ten se libi i mne…takze dobry
Bydlet u někoho v dome, asi bych si moc nedovolila tam něco prosazovat…pouze názor pokud by ho zajímal.
Ale j s tímhle mam všeobecně problem, uz jsem tu psala o te jedne znamosti, co mel wyraźne vice a drzela jsem se porad zpátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14789
17.9.25 21:38

To zni dvojsmyslne… :lol: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106279
17.9.25 21:39

tak ty mas jednoduchý, jak není po tvém, tak okamžitě odchazis…to uz jsi tu napsala vícekrát

Ja v takových podmínkách nikdy nebyla…mas zkušenost jen, ze ex bydlel tady se mnou v tom krcalku a když byla nejaka inovace nechal to na mne.
Parkrat mel navrh uplne na hlavu a to jsem mu v klidu vysvětlila, ze by se to sem vůbec nehodilo.
Prosadil tu akorát stul, ale ten se libi i mne…takze dobry
Bydlet u někoho v dome, asi bych si moc nedovolila tam něco prosazovat…pouze názor pokud by ho zajímal.
Ale j s tímhle mam všeobecně problem, uz jsem tu psala o te jedne znamosti, co mel wyraźne vice a drzela jsem se porad zpátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106279
17.9.25 21:40

ale ty to se slovy umis…uz jsi tu dnes dostala dve pochvaly…tak proc to nevyuzit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14789
17.9.25 21:40
@Klopotkova píše: Více

Ja taky… :oops: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...