Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
Tak každý si nakonec při určité míře sebeuvědomění může vybrat, jak bude ke vztahům přistupovat. Jestli se rozhodne žárlit, nebo se na žárlení vyprdne. Nakonec to není pevně daná věc, se kterou by nešlo nic udělat. ![]()
@Lorre píše: Více
A ty mě už vůbec nemáš rád. Už se ti asi vůbec nelíbím, beztak máš jinou. To jsou tak toxický řeči, který rozleptají úplně všechno.
@Venetia píše: Více
Připadáš mi taková jakási nevýrazná, schválně se držící zpátky. Aby se náhodou nezvýšil hlas. Neměla jsi někdy problémy se šikanou? Nebo s domácím násilím, nějaká nepohoda v rodině? Vypadá to, jak když se plížíš podél zdí. A přitom jsi chytrá ženská. Co za tím je? ![]()
@Honza 12 píše: Více
Presne. Navíc ten chlap působí na ostatní ženský jako slizoun. Jako děvkař. Atraktivní chlap tohle vůbec nedělá, ten ví, že kdyby chtěl, stačí mu hnout prstem.
@Arturie píše: Více
Spíš když máš ženskou rád, tak se o ni staráš a zbytečně ji nedráždíš.
![]()
Nemusí za tím být nic, ta psychologie je vážně zajímavý obor. Kdysi jsem četla, že záleží i na tom, jestli se rodiče mazlili se svými dětmi, se mnou to dělali a já svoje děti taky pořád otlapkávám chudáky
kdybych pracovala v útulku, tak mám všechny zvířata dávno doma ![]()
@Anonymní píše: Více
Já bych si vzal ze zoo ledního medvěda
. Pak bych ho vencil, ale spis by vencil on mě
. Kdyby se rozhodl za někým běžet, no tak se nedá nic dělat. Chce si jen hrát ![]()
@Velryba černá píše: Více
Pročpak? Že jí tady stále vzpomínám? To víš, bylo to sice krátké, ale hodně intenzivní a nic takového už asi nezažiju. Holt, nám (skoro) důchodcům, už nezbývá nic, než vzpomínat na své hrdinské činy z mládí.
![]()
@Anonymní píše: Více
Njn, tady je samý Mirek Dušín a ideální partner. To já dobrovolně přiznávám, že takový nejsem. ![]()
@Arturie píše: Více
Takže pokud je chlap na ženy milý, tak je slizoun a děvkař? ![]()
To asi budeme s Meruňkou dva exoti. ![]()
PS: Celkově mám procit, že ženské jsou tady hodně praktické a málo romantické, kromě Meruňky, která to ale zase trochu přehání? ![]()