Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30129
18.9.25 07:10
@Luxusnixicht píše: Více

Tak každý si nakonec při určité míře sebeuvědomění může vybrat, jak bude ke vztahům přistupovat. Jestli se rozhodne žárlit, nebo se na žárlení vyprdne. Nakonec to není pevně daná věc, se kterou by nešlo nic udělat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30129
18.9.25 07:15
@Anonymní píše: Více

Schválně dráždil? To je tak na facku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30129
18.9.25 07:19
@Lorre píše: Více

A ty mě už vůbec nemáš rád. Už se ti asi vůbec nelíbím, beztak máš jinou. To jsou tak toxický řeči, který rozleptají úplně všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30129
18.9.25 07:28
@Venetia píše: Více

Připadáš mi taková jakási nevýrazná, schválně se držící zpátky. Aby se náhodou nezvýšil hlas. Neměla jsi někdy problémy se šikanou? Nebo s domácím násilím, nějaká nepohoda v rodině? Vypadá to, jak když se plížíš podél zdí. A přitom jsi chytrá ženská. Co za tím je? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23984
18.9.25 07:53
@Honza 12 píše: Více

Presne. Navíc ten chlap působí na ostatní ženský jako slizoun. Jako děvkař. Atraktivní chlap tohle vůbec nedělá, ten ví, že kdyby chtěl, stačí mu hnout prstem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30129
18.9.25 08:25
@Arturie píše: Více

Spíš když máš ženskou rád, tak se o ni staráš a zbytečně ji nedráždíš. :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30777
18.9.25 08:40

Nebo dvěma prsty 8) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.25 08:50

Nemusí za tím být nic, ta psychologie je vážně zajímavý obor. Kdysi jsem četla, že záleží i na tom, jestli se rodiče mazlili se svými dětmi, se mnou to dělali a já svoje děti taky pořád otlapkávám chudáky :mrgreen: kdybych pracovala v útulku, tak mám všechny zvířata dávno doma :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.9.25 08:58
:* :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
30777
18.9.25 08:59

Já bych si vzal ze zoo ledního medvěda 8). Pak bych ho vencil, ale spis by vencil on mě :nevim:. Kdyby se rozhodl za někým běžet, no tak se nedá nic dělat. Chce si jen hrát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.25 09:00
@Velryba černá píše: Více

Pročpak? Že jí tady stále vzpomínám? To víš, bylo to sice krátké, ale hodně intenzivní a nic takového už asi nezažiju. Holt, nám (skoro) důchodcům, už nezbývá nic, než vzpomínat na své hrdinské činy z mládí. :? :zed:

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
18.9.25 09:14
:mrgreen: no ano, že ji neustále zmiňuješ, ty jeden staříku.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.9.25 09:33

Ty a starej? :P V nejlepších letech. :*

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.9.25 09:48

Njn, tady je samý Mirek Dušín a ideální partner. To já dobrovolně přiznávám, že takový nejsem. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.9.25 09:58

Takže pokud je chlap na ženy milý, tak je slizoun a děvkař? 8o

To asi budeme s Meruňkou dva exoti. :?

PS: Celkově mám procit, že ženské jsou tady hodně praktické a málo romantické, kromě Meruňky, která to ale zase trochu přehání? :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová