Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše: Více
A nějaké nuance mezi poklidným řešením bez jakékoli emoce, a nekontrolovatelným cholerickým výbuchem, kdy si dotyčný nevidí do huby, nerozlišuješ? ![]()
Za celý svůj život si nepamatuju jediný emocionální projev, kdy bych si „neviděla do huby“, a to ani v období rozvodu, kdy už mi mohlo být všecko jedno.
„Zanícená diskuse“ může být docela klidně i úplně pohodové, radostně snášení argumentů u podlahových krytin v Baumaxu, v jejímž finále se lidi shodnou na jedné konkrétní, která se líbí oběma, zaskládají vozík a přesunou se zaníceně diskutovat do vedlejšího oddělení o optimálních interiérových dveřích. ![]()
Osobně tohle miluju, hotová reklama na Hornbach, a rozhodně mě s chlapem mnohem víc sblíží společná práce na společném projektu, než cojávím, romantický film.
Beztak ponejvíce společně koukáme na kriminálky nebo politické debaty, i když tam jsme v názorovém souladu taky.
@sirikit píše: Více
vázne rikaji v nejlepším veku?
To ja jsem rano rada, ze jste ziju a uz nic neplánuji, protože citem, ze uz to nemá smysl.
Ale je hezké, jak ten vek każdy vidi jinak…nekdo v rozpuku, jiny těsně před smrti
@Luxusnixicht píše: Více
myslim, ze tohle je typická kozorozi vlastnost
@sirikit píše: Více
nevim, asi moc ne…dulezite je, ze to tak vyhovuje tem dvěma…at uz to resi v klidu, diskuzi nebo cholerickými výbuchy
Nekecám! ![]()
Ale znáš mě, vysmátej poděs, spoustu práce, spoustu plánů, navíc díky dlouholetýmu působení na eMiminu (a drobnému faceliftíku
) vypadám o deset let mladší, minimálně, takže okolí nějaký reálný věk moc neřeší.
A včera mi psala holčina z uzavřenky, že mě čeká krásných 30 šťastného aktivního života, nějaká její teta si po 90 nabrnkla přítele vrstevníka, byla zamilovaná jak šestnáctka a akorát si občas postěžovala, že už Pepča pomalu dědkovatí, považte děti, on už si kolikrát na delší chůzi musí vzít hůlku.
![]()
Tak se těším a jsem zvědavá, čeho se se mnou ten Myšák, chudák, ještě dočká. ![]()
Má kde kdo. Většina lidí založena víc introvertne neukazuje hned sve stránky ![]()
@Anonymní píše: Více
Přesně…plus v tom hraje roli velká zranitelnost… člověk se nechce odhalovat, dokud nemá jistotu, důvěru…a pak je označen za neromantickou a praktickou
Přitom to vůbec nesouvisí ![]()
@Arturie píše: Více
Přesně…pokud to člověk vykládá kde komu, ztrácí to na hodnotě…a většinu žen, to spíš odradí
Každá se chce cítit jedinečná…
Takže se miluješ při svíčkách a svítícím mesickem do okna? ![]()
@Lorre píše: Více
Helmut se bohužel milovat nechce
Většinou je to zvířecí sex bez zábran a studu
Ale po sexu se chvilka na romantiku najde…
Třeba když ho něžně přikryju peřinou a ještě předtím mu namasíruju zadek
![]()
Mám zakernou otázku. Kdy on přikryl a namasiroval tebe?
Kdy byla muchlovacka? ![]()
@Lorre píše: Více
Helmut není romantik
Ten mi jen krade polštáře
Ale jednou mi galantně otevřel víno a namazal housku
![]()