Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
75759
18.9.25 11:49
@Venetia píše: Více

A nějaké nuance mezi poklidným řešením bez jakékoli emoce, a nekontrolovatelným cholerickým výbuchem, kdy si dotyčný nevidí do huby, nerozlišuješ? ;)
Za celý svůj život si nepamatuju jediný emocionální projev, kdy bych si „neviděla do huby“, a to ani v období rozvodu, kdy už mi mohlo být všecko jedno.
„Zanícená diskuse“ může být docela klidně i úplně pohodové, radostně snášení argumentů u podlahových krytin v Baumaxu, v jejímž finále se lidi shodnou na jedné konkrétní, která se líbí oběma, zaskládají vozík a přesunou se zaníceně diskutovat do vedlejšího oddělení o optimálních interiérových dveřích. :mrgreen:
Osobně tohle miluju, hotová reklama na Hornbach, a rozhodně mě s chlapem mnohem víc sblíží společná práce na společném projektu, než cojávím, romantický film.
Beztak ponejvíce společně koukáme na kriminálky nebo politické debaty, i když tam jsme v názorovém souladu taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106369
18.9.25 11:51
@sirikit píše: Více

vázne rikaji v nejlepším veku?
To ja jsem rano rada, ze jste ziju a uz nic neplánuji, protože citem, ze uz to nemá smysl.
Ale je hezké, jak ten vek każdy vidi jinak…nekdo v rozpuku, jiny těsně před smrti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106369
18.9.25 12:01
@Luxusnixicht píše: Více

myslim, ze tohle je typická kozorozi vlastnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106369
18.9.25 12:03

nevim, asi moc ne…dulezite je, ze to tak vyhovuje tem dvěma…at uz to resi v klidu, diskuzi nebo cholerickými výbuchy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75759
18.9.25 12:22

Nekecám! :lol:
Ale znáš mě, vysmátej poděs, spoustu práce, spoustu plánů, navíc díky dlouholetýmu působení na eMiminu (a drobnému faceliftíku :andel: ) vypadám o deset let mladší, minimálně, takže okolí nějaký reálný věk moc neřeší.
A včera mi psala holčina z uzavřenky, že mě čeká krásných 30 šťastného aktivního života, nějaká její teta si po 90 nabrnkla přítele vrstevníka, byla zamilovaná jak šestnáctka a akorát si občas postěžovala, že už Pepča pomalu dědkovatí, považte děti, on už si kolikrát na delší chůzi musí vzít hůlku. :nevim: :zed: :mrgreen:

Tak se těším a jsem zvědavá, čeho se se mnou ten Myšák, chudák, ještě dočká. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106369
18.9.25 12:27
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.25 12:42

Má kde kdo. Většina lidí založena víc introvertne neukazuje hned sve stránky :)

• Citovat
  • Upravit
14869
18.9.25 13:18
@Anonymní píše: Více

Přesně…plus v tom hraje roli velká zranitelnost… člověk se nechce odhalovat, dokud nemá jistotu, důvěru…a pak je označen za neromantickou a praktickou :,( Přitom to vůbec nesouvisí :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14869
18.9.25 13:28
@Arturie píše: Více

Přesně…pokud to člověk vykládá kde komu, ztrácí to na hodnotě…a většinu žen, to spíš odradí :think: Každá se chce cítit jedinečná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30845
18.9.25 13:53

Takže se miluješ při svíčkách a svítícím mesickem do okna? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14869
18.9.25 14:01
@Lorre píše: Více

Helmut se bohužel milovat nechce :,( Většinou je to zvířecí sex bez zábran a studu :oops: :lol: :* Ale po sexu se chvilka na romantiku najde… :jazyk: Třeba když ho něžně přikryju peřinou a ještě předtím mu namasíruju zadek :jazyk: :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.25 14:03
@Anonymní píše: Více
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
30845
18.9.25 14:09

Mám zakernou otázku. Kdy on přikryl a namasiroval tebe? 8) Kdy byla muchlovacka? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3946
18.9.25 14:14
@jege píše: Více
:* :* :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14869
18.9.25 14:49
@Lorre píše: Více

Helmut není romantik :nevim: Ten mi jen krade polštáře :mrgreen: Ale jednou mi galantně otevřel víno a namazal housku :nevim: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová