Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Velryba černá píše: Více
To není nic hezkýho, já to rozepisovat nechci.
@Anonymní píše: Více
Přímo komu? Už nejsme spolu. A ona sem už (asi) ani nechodí, pokud vůbec občas zabrousí na eMimino. A navíc (skoro) nikdo neví, kdo to je a sotva se to někdo někdy doví. ![]()
To víš, že jo! Srdce rozervané na milion kousků, vzletně řečeno, a já budu někomu dělat párty. A také komu? Sousedkám cca 70 let? ![]()
Zase minule jsem si četl, jak spolehlivě poznat narcise a začal jsem pochybovat, jestli náhodou také nejsem narcis. Zeptal jsem se Osudové, jelikož tá mě zná asi nejlépe, kromě manželky, ale tá by mi to 100% potvrdila, a dozvěděl jsem se, že se mám léčit. Nepochopil jsem z toho, jestli jo, anebo ne, ale víckrát se jí ptát nebudu. Také mám svou hrdost!
![]()
Už to, že se ptáš, znamená, že i kdybys byl, tak to nebude tak hrozný ![]()
Ono opravdu nejde o mírodušínovství, ale o fakt, že když někdo provokuje mě, otravuje mě to na max a rozhodně se ode mě žádného ujišťování, jak je pro mě nenahraditelný, nedočká.
A sama provokovat určitě nebudu, protože jednak mi to nic nepřinese a krom toho o mně chlap ví, že jsem takříkajíc „pes, který kouše“ a nevěrná rozhodně být umím.
Takže jakékoli náznaky, že by se případně mohl zařadit mezi podváděné muže mého života, si ve vlastním zájmu každopádně odpustím. ![]()
Příspěvek upraven 18.09.25 v 20:54
A romantici vyvolavaji nejak radi a zamerne v protejsku zarlivost…?
Nebo co mas porad s tou romantikou? ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Emočně stabilnější jedinec zřejmě nemůže být romantikem. ![]()
Jinak to vypadá, že ta „dítětova“ rána se započala hojit sama. S ohledem na to, jak vypadají ostatní dvě jizvy, začínám věřit tomu, že mu vadí šicí materiál. Prostě pořád něco extra.
Proto jsem se tě ptala, jak vypadá záměrné „vyžárlování“.