Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14797
17.9.25 19:35
@xiaxxx píše: Více
:* Jo :kytka: :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
17.9.25 19:35
@tess50 píše: Více

Jiné tě nedám. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
106312
17.9.25 19:40
@sirikit píše: Více

Ani si to nechci představovat.. Hodně by záleželo či to bydlení je.
No snažila bych se vysvětlit, proč si myslím, že se to nehodí a vyhrál by ten co má větší práva co se týká bydlení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23987
17.9.25 19:41

Neopodstatněná žárlivost je nedostatek sebevědomí toho žárlivce, potřeba toho druhého ovládat. Kdyz někdo dává k žárlivosti zaminku, tak to je samozrejme zase jiná situace. Ale nemyslím nejaky blby kafe s kamarádem/kamaradkou, kor kdyz to tomu protějšku řeknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14797
17.9.25 19:43
@Velryba černá píše: Více

Ano, to ano…vetsinou zavislost, ego, nejistota…to ale nemeni nic na tom, jak psala xiaxxx, ze kdyz by nam dotycny byl ukradeny, zarlit nejspis nebudeme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6058
17.9.25 19:47

Jsem to tak nechtěla psát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
17.9.25 19:47

@Luxusnixicht což pořád neznamená, že to je zrovna láska nebo jiná pozitivní motivace.

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
17.9.25 19:48

Jen to napiš rovnou. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6058
17.9.25 19:50

Ale tak může to tak být z obou stran :nevim:
Já teda zastávám názor, že když chceš jít jinam, tak běž. A nemusím u toho házet hrnky a hystercit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30779
17.9.25 19:56
@xiaxxx píše: Více

Nekecej, jen se na mě snažíš zapůsobit :*. Ladujes to tam tydne :mrgreen:. Ale to nevadí, já tě mám rád přece takovou jaká si. Dokonce bych ti ho občas i přinesl :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14797
17.9.25 19:57

Hm, tezko rict…bude to individualni :) Ja to mam treba i kazdeho partnera jinak..u Andyho jsem nezarlila vubec, ac duvody by byly…u Helmuta neskutecne… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75753
17.9.25 20:12
@Venetia píše: Více

A to je právě úplně na pytel, uplatnit argument „hele, barák je můj, takže si to udělám, jak já chci!“
V čistě mém domě jsme žili s exmanželem, a celou dobu manželství jsem si dávala zatracený pozor, abych ani v hádce nepoužila smeč "protože je to moje! :cert: :cert: "
Pro chlapa, který bydlí v domě své manželky a má s ní děti, to musí být pekelný kopanec do koulí.
Na mě s tímhle nastoupit jedinkrát Myšák, okamžitě se stáhnu se svým angažmá v čemkoli, co se tohoto domu týče, počínaje úklidem a konče jakýmkoli zájmem o vylepšování interiéru, a ušetřenou energii bych napřela do vymazlování svého vlastního bydlení, kde si zase všecko udělám přesně tak, jak to chci mít já.
Což by, pokud chceme bydlet spolu, byla přímá cesta vztahu pod kytky. :?
Musíme se prostě dohodnout, a to tak, aby ani jeden nebyl naštvanej.
A to já zase umím. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36309
17.9.25 20:23

Přesně! Já nechci, ale ani Ty nebudeš, resp. já Tě nechci, ale ani druhému Tě nedám, anebo můžeš jít úplně! :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14897
17.9.25 20:27
@Lorre píše: Více

Týdně bych nedala :lol:. Ale je krásný, že mi píšeš zrovna tohle :srdce:. To ti teda možná odpustím, až mi budeš nevěrný se Sonarkou :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36309
17.9.25 20:27
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...