Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit píše: Více
Ani si to nechci představovat.. Hodně by záleželo či to bydlení je.
No snažila bych se vysvětlit, proč si myslím, že se to nehodí a vyhrál by ten co má větší práva co se týká bydlení
Neopodstatněná žárlivost je nedostatek sebevědomí toho žárlivce, potřeba toho druhého ovládat. Kdyz někdo dává k žárlivosti zaminku, tak to je samozrejme zase jiná situace. Ale nemyslím nejaky blby kafe s kamarádem/kamaradkou, kor kdyz to tomu protějšku řeknu.
@Velryba černá píše: Více
Ano, to ano…vetsinou zavislost, ego, nejistota…to ale nemeni nic na tom, jak psala xiaxxx, ze kdyz by nam dotycny byl ukradeny, zarlit nejspis nebudeme ![]()
@Luxusnixicht což pořád neznamená, že to je zrovna láska nebo jiná pozitivní motivace.
Ale tak může to tak být z obou stran ![]()
Já teda zastávám názor, že když chceš jít jinam, tak běž. A nemusím u toho házet hrnky a hystercit.
@xiaxxx píše: Více
Nekecej, jen se na mě snažíš zapůsobit
. Ladujes to tam tydne
. Ale to nevadí, já tě mám rád přece takovou jaká si. Dokonce bych ti ho občas i přinesl ![]()
Hm, tezko rict…bude to individualni
Ja to mam treba i kazdeho partnera jinak..u Andyho jsem nezarlila vubec, ac duvody by byly…u Helmuta neskutecne… ![]()
@Venetia píše: Více
A to je právě úplně na pytel, uplatnit argument „hele, barák je můj, takže si to udělám, jak já chci!“
V čistě mém domě jsme žili s exmanželem, a celou dobu manželství jsem si dávala zatracený pozor, abych ani v hádce nepoužila smeč "protože je to moje!
"
Pro chlapa, který bydlí v domě své manželky a má s ní děti, to musí být pekelný kopanec do koulí.
Na mě s tímhle nastoupit jedinkrát Myšák, okamžitě se stáhnu se svým angažmá v čemkoli, co se tohoto domu týče, počínaje úklidem a konče jakýmkoli zájmem o vylepšování interiéru, a ušetřenou energii bych napřela do vymazlování svého vlastního bydlení, kde si zase všecko udělám přesně tak, jak to chci mít já.
Což by, pokud chceme bydlet spolu, byla přímá cesta vztahu pod kytky. ![]()
Musíme se prostě dohodnout, a to tak, aby ani jeden nebyl naštvanej.
A to já zase umím. ![]()
@tess50 píše: Více
Přesně! Já nechci, ale ani Ty nebudeš, resp. já Tě nechci, ale ani druhému Tě nedám, anebo můžeš jít úplně!
![]()
@Lorre píše: Více
Týdně bych nedala
. Ale je krásný, že mi píšeš zrovna tohle
. To ti teda možná odpustím, až mi budeš nevěrný se Sonarkou
.