Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lorre píše: Více
Je dokonaly! Klopotka ho miluje. Ale nedám jí ho
. Mam s nim 2 deti. ![]()
@Honza 12 píše: Více
No a neni trochu nuda, byt uplne v poradku…?
Kazdy mame neco
![]()
Pirko dela tu stejnou chybu, co ja, ze tady na sebe vsechno praskne…
Vsechny sve myslenkove pochody…To kdyby delali vsichni, to by jsme se teprve u nekterych divili
Zadny trapas tam nevidim, jen pise, jak to ma. Pokud chce zeny delit na milenky a nemilenky, je to jeho vec…ostatne to dela vetsina muzu, si myslim
Jen Pirko to i prizna
Nevim, z ceho jsi porad tak vyjevenej.
@Lorre píše: Více
oni jsou 2? Tak asi jedno s jednim a druhy s druhym no
.
@Mkmkz píše: Více
Jj. Pravda je, že je to furt dokola. Pokaždé když pírko píše ty svá moudra. Tak na něj reaguji. Točí se to furt dokola. Jak zasekla deska. ![]()
@Velký Krocan píše: Více
Tohle se přesně stane, když se po opadnutí hormonů nepovede navázat láskou. To je ta verze, když se nedostaví ten hlubší komplexnější cit, než byly jen ty hormoni. ![]()
Tohle se přesně stane, když se po opadnutí hormonů nepovede navázat láskou. To je ta verze, když se nedostaví ten hlubší komplexnější cit, než byly jen ty hormoni. ![]()
Jo, ta moje malá droboučká blondýnka. Viď? ![]()
@Alterna píše: Více
Tak třeba se v reálném životě chová normálně. a tyhle své kydy dává na net důsledně utajen. Takže ho s tím nikdo v reálu nespojuje.
@Arturie píše: Více
Jistě, šťastně ženatej chlap má tyhlety internety jako doplněk. Prokrastinaci. ![]()
Vsak jasně. Řeč byla o tom, když se to zaměstnavatel dozví. SiriKit psala, že si neumí představit moc profesi, kde by z toho mohl být problém.
@Arturie píše: Více
Tak když ji miluješ tak není co řešit. na to se dobře navazuje.- A vědomě si člověk zpracuje nepříjemné okolnosti. Nemoci, co ho potkají. A znáš mě, když už něco dělám, tak to dělám rád. Stejně bych to musel udělat. A dělat něco nerad, to mě fakt nebaví. Takže to radši udělám rád. Doufám že to nezní moc divně.
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Tak kdyžtak řekneš, že to není člověk ale sysel a vyvlíkneš se z kanibalismu.