Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Josef_t píše: Více
Ne, já sem chodím ze setrvačnosti, od té doby, co jsem kdysi řešil takovou patálii. Ale je pravdou, že když tady čtu ty neuvěřitelné příběhy a žasnu u toho. Tak je mě jasný, že by to mohlo být mnohem, mnohem horší.
@Honza 12 píše: Více
Vidíš a mé komentáře k tobě se absolutně netýkaly Pírka.
@Luxusnixicht píše: Více
Tak on tady vyvolává pnutí, uráží, dělá ze sebe troubu. To ho mám podrbat pod bradičkou a ňuňu a ťuťu? ![]()
Tak tady jsi psala víckrát, než jen dvakrát, že jestli to, nebo tam to, tak s ním končíš, což je rozchod. Ale to už by bylo hanrdkování se o detaily. A tvoje pojetí vztahu mě přijde dost extrémní. Nevyrovnané. Je to vaše věc.
Eh? A v předchozím příspěvku píšeš, že vlastně normálka, a za dva příspěvky to popřeš, že nevíš, co cítíš a máte krizi. Tak to rozhodně normálka není.
Omlouvám se všem, I Honzovi, že jsem podepsal Antichartu. Včera.
Je mi ze sebe zle ![]()
Jo, prásknu, až na ty skutečně soukromé údaje (fotky, kde bydlim, co přesně dělám, přesný věk, nechci být snadno dohledatelný pro nepřítele) ![]()
Musíme se mít všichni rádi.
Já vám to už navrhoval, to vy jste zklamali. ![]()
@Velryba černá píše: Více
Bude tu dalších 10 stránek o jídle než se v poledne vrátim?
To bude počteníčko. Není nic víc, co by se hodilo do tématu „milenci, milenky“, než příprava pokrmů ![]()
@Velryba černá píše: Více
Sakra ty myslíš na krocana co? Vrahu! Japonce na tebe, ti loví velryby ještě dneska a dělají z nich sushi!
@Anonymní píše: Více
Co myslíš, sežere se ročně víc krocanů nebo velryb? ![]()
@Honza 12 píše: Více
Naopak, tohle doporučuji renomovaní psychologové. Muj ex jako manažer chodil k nějakému koučovi a ten mu říkal, ze když mas nějaký ukol, do kterého se ti nechce, je lepší to udělat v patek než si tim kazit celý víkend a tlačit to podvědomě před sebou.
Příspěvek upraven 01.10.25 v 08:00
@Anonymní píše: Více
Jestli to nějak pomůže k tématu, nějakou dobu to tady už čtu a dneska se mi o tobě zdálo, že jsi byl můj milenec
Už mi ten podzim asi leze na mozek
![]()