Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30137
1.10.25 07:02
@Josef_t píše: Více

Ne, já sem chodím ze setrvačnosti, od té doby, co jsem kdysi řešil takovou patálii. Ale je pravdou, že když tady čtu ty neuvěřitelné příběhy a žasnu u toho. Tak je mě jasný, že by to mohlo být mnohem, mnohem horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
1.10.25 07:23
@Honza 12 píše: Více

Vidíš a mé komentáře k tobě se absolutně netýkaly Pírka.

• Citovat
  • Upravit
30137
1.10.25 07:33
@Luxusnixicht píše: Více

Tak on tady vyvolává pnutí, uráží, dělá ze sebe troubu. To ho mám podrbat pod bradičkou a ňuňu a ťuťu? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30137
1.10.25 07:41

Tak tady jsi psala víckrát, než jen dvakrát, že jestli to, nebo tam to, tak s ním končíš, což je rozchod. Ale to už by bylo hanrdkování se o detaily. A tvoje pojetí vztahu mě přijde dost extrémní. Nevyrovnané. Je to vaše věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30137
1.10.25 07:44

Eh? A v předchozím příspěvku píšeš, že vlastně normálka, a za dva příspěvky to popřeš, že nevíš, co cítíš a máte krizi. Tak to rozhodně normálka není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.25 07:49

Omlouvám se všem, I Honzovi, že jsem podepsal Antichartu. Včera. :nevim: Je mi ze sebe zle :poblion:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.10.25 07:50

Jo, prásknu, až na ty skutečně soukromé údaje (fotky, kde bydlim, co přesně dělám, přesný věk, nechci být snadno dohledatelný pro nepřítele) :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.10.25 07:51

Musíme se mít všichni rádi. :nevim: :,( Já vám to už navrhoval, to vy jste zklamali. :(

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
1.10.25 07:51
@Anonymní píše: Více

Už chystáme nádivku… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.10.25 07:52
@Velryba černá píše: Více

Bude tu dalších 10 stránek o jídle než se v poledne vrátim? 8o To bude počteníčko. Není nic víc, co by se hodilo do tématu „milenci, milenky“, než příprava pokrmů :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.10.25 07:53
@Velryba černá píše: Více

Sakra ty myslíš na krocana co? Vrahu! Japonce na tebe, ti loví velryby ještě dneska a dělají z nich sushi!

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
1.10.25 07:54

Nádivka se týká přímo tebe, krocane. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
1.10.25 07:55

Co myslíš, sežere se ročně víc krocanů nebo velryb? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
23997
1.10.25 07:56
@Honza 12 píše: Více

Naopak, tohle doporučuji renomovaní psychologové. Muj ex jako manažer chodil k nějakému koučovi a ten mu říkal, ze když mas nějaký ukol, do kterého se ti nechce, je lepší to udělat v patek než si tim kazit celý víkend a tlačit to podvědomě před sebou.

Příspěvek upraven 01.10.25 v 08:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2233
1.10.25 07:57

Jestli to nějak pomůže k tématu, nějakou dobu to tady už čtu a dneska se mi o tobě zdálo, že jsi byl můj milenec :jazyk: :lol: Už mi ten podzim asi leze na mozek :think: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová