Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Adull píše: Více
Jo a já kliknu vedle a…
![]()
Pošlu třeba… lodičku. ![]()
Tak já to tedy zkusím…
Ale smáznu.
Příspěvek upraven 24.10.25 v 20:37
@Lorre píše: Více
Tady práve sbiram inspiraci, jak takove posírače poznat, a pak se jich vyvarovat. I kdyz nekteri jsou posunovači, temi by ses práve měl obklopovat.
@marin píše: Více
Mne sampansky prijde takovy chutove vyraznejsi, ostrejsi, bublinkatejsi…ale nepohrdnu ani Proseccem ![]()
@Velryba černá píše: Více
Jediné pp pedikúře a ženy hezký lak
..
nebudu diskriminovat…tak i muži můžou lakovat ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
V některých je výraznější kyselinka.
@Velryba černá píše: Více
Jo, ale Ty sem dáš stehýnka v podvazkách! ![]()
@Arturie píše: Více
Ja teda ted budu mozna pro ostatni zla, ale Mali sama nemluvila casto pravdu…ja vim mnohem vic, nez vy ostatni…od Pirka, i z jejich konverzaci…rikala mu i o mne osklive veci, ktere nebyly pravdive…ona s Pirkem manipulovala taky. A za me si opravdu nemaji co vytykat. Jen Mali to umi vic hrat na tu obet a nekteri ji to holt veri. Ja ne.
@My Melody píše: Více
No ale dle toho, co jsi napsala, z toho lze tedy preci jen neco odvodit
Jinak souhlas…vetsinou hlubsi pratelstvi nemivaji vysoky pocet…ja mam dve takove kamaradky. Uz od skolky…
Pozdeji uz jsem nic takoveho nenavazala. Max ze jsme zname, kolegyne z prace a tak…vychazime spolu, ale mimo praci se nevidame, nekontaktujeme…jen kdyz neco hori.
@Honza 12 píše: Více
To je mozne…nema povinnost chovat se tak, aby to vyhovovalo kazdemu
Ale byli lide, kteri se tu s nim bavili, psali si s nim a pak na nej zanevreli…coz je taky jejich pravo samozrejme…jen je otazkou, zda se predtim tedy choval nejak vyrazneji jinak, ze tohle pak nastalo…ja bych rekla, ze ne. Pirko je porad Pirko.
@Luxusnixicht píše: Více
Pirko ti posilal jejich konverzace. To mluví za vše. Je to sedmilhář.