Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
A nechceš na ten sraz jít? Aspoň uvidíš Detíska.
@Luxusnixicht píše: Více
Já věřil v 2.rande. A to naše 1. nevypadalo rozhodně jako rozlučka ![]()
Na tom druhém rande byste šli k Tobě nebo na hotel?
Ja ti verim
Taky nemyslim, ze to byla rozlucka ![]()
@Klopotkova píše: Více
Jo, tohle je pravda…to tady Lorre hodne shazoval, to setkani Pirka s Arturii a Sir
Neco ve smyslu, ze na vic nema…
![]()
Přesně, že nemá na víc než se sejít s o generaci staršími ženami, Detsouš o svém věku hodně lže, ale Pirko je rozhodně o nějaký ten rok starší, takže pro něj jsou to ještě starší ženy než pro Pirka.
@Klopotkova píše: Více
Teď když vidím jaká je, tak jedině hotel, ale to jsem předtím nevěděl.
Záleží Ti na tom, zda ji má žena holou nebo chundelatou?
Migrace nikdy neprinesla zadne zemi nic dobreho…ja nejsem rasista, treba Vietnamci a cernosi, mi nevadi…ale jsou urcite skupiny, ktere si za to mohou sami, ze je lide nesnasi…a tech par slusnych, to nezachrani. Kazdy by mel zustat v zemi, kde se narodil…ja se taky nikam necpu, i kdyz vim, ze treba na Havaji by mi bylo lip, nez tady ![]()
I kdybych přelepil zvonky, nebyl by pro ní problém najít si ulici a mě jako vlastníka na katastru… ona fakt byla jak fízl… furt chtěla přesné datum narození (to jí nasadila do hlavy Arturie), přitom já to sem neuváděl záměrně kvůli tomu aby mě nikdo nepoznal. Atd.
Chtěla pomalu číslo občanky, kde bydlim, jak se jmenuju atd.. ještě než jsme spolu spali… to je fakt krásně romantické
Mně nevadí žlutá rasa u nás, je na stejné úrovni či vyšší, černochy nechci