Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@My Melody píše: Více
No tak jsme proste strelci…jak vidis, je nas hodne
Na neco se umrit musi.
A takove ty zavaznejsi nemoci, nejsou prenosne jen tak, prenaseji se krvi…nektere zase naopak i libanim…tomu chces predejit jak..?
A behem divocejsiho sexu, proste temhle vecem nezabranis. Ani kondom neni zadna 100 procentni ochrana. V pripade Andyho to risk byl, to uznavam…ale u Helmuta si to nemyslim. Po 6 letech uz by se neco projevilo. Nikdy jsem nemela ani zadny vytok, svedeni, nic…nic, co by naznacovalo, ze spi s vicero zenami.
@Luxusnixicht píše: Více
Prasknul vam, protoze je ten chlap neumi pouzivat, zesunuje se a praska, kdyz je prilis maly, kdyz je blbe nasazeny, kdyz nenecha tam ten prostor pri tom „dzindziku“, kdyz je prilis velky, skratka pokud ten chlap neumi kondomy pouzivat.
Tak není to tak dávno. Co jsi psala, že krom přítelkyně má určitě ještě kde co. Že by rád trojku. Atd. To už zavání ryzikem.
Ano, kondom neni 100%, napr. proti HPV nechrani, ale chrani proti vetsine dalsich svinstev. Nemusis mit zadny problem leta a muze se to napriklad projevit pozdeji v odbobi, kdyz budes mit znizenou imunitu, ale vase zdravi, vase riziko. Jenze vy riskujete i zdravi dalsich zen, kterym muzete neco nevedomky predat.
Pro mne byl v kazdem dalsim vztahu kondom automatika, o ktere se nepremyslelo, nediskutovalo.
Příspěvek upraven 04.11.25 v 15:39
To už by mne taky nebavilo…užila jsem si bohate v mládí a několik těhotenství z toho
@Velryba černá píše: Více
Protože Arturie o něm píše, jak kdyby to měl být nějakej dědek. ![]()
@Honza 12 píše: Více
To nemuzu dokazat, jsou to jen me obcasne myslenky…a ano, on by rad kde co, ale to neznamena, ze to dela…neverny muze byt i chlap, co se tvari jako svatousek a tvrdi, ze on by nikdy…Helmut zase tvrdi, ze by do toho sel jen se mnou a jen pokud bych chtela…takze nezbyva, nez verit. On muze mit pochyby uplne stejne, taky se mnou riskuje…zvlast, pokud ma doma manzelku.
Proč se tu pokoušíš rozebírat něco takového?