Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Adull píše: Více
Stezuj si u vedení, ja jen dělám co se řekne ![]()
@My Melody píše: Více
Ja neriskuju zdravi nikoho…Helmut je svobodny, jak zaryte tvrdi…je to jeho odpovednost…ja riskuju jen sve zdravi a to je ma vec. Podle me ale, 100 procentni jistotu ma jen ten, co nesoulozi vubec… ![]()
@Anonymní píše: Více
Tomáši, proč myslíš, že si mě nemohl dostat do postele? Bylo to kvůli manželovi, už od samého začátku. Já jsem čekala, že to bude dneska nějaká hrůza, ale myslela jsem, že máš alespoň nějakou úroveň.
@Velryba černá píše: Více
Tak bych byl překvapený. Ty jsi taková fajn obětavá ženská a máma. Že bych čekal, že si narazìš nějakého vrstevníka.. ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
No to tvrdi, ale vsechno dlouhodobe naznacuje tomu, ze lze, jak kdyz tiskne. Vase zdravi, vase riziko.
Zkus prosím myslet. Když se tu do sebe pustíme, dáme lidem, kteří nás nemají rádi munici a oběma nám to dost ublíží. Vždyť není tajemství, že jsem do tebe byla zamilovaná, hodíš sem dopis, který jsem psala v slzách, aby si dokázal, co všichni vědí? Proč? 14 dní je krátká doba na to aby všechny city odešly, možná to máš jinak. Chodíš na rande, užíváš si, proč si tu potřebuješ dokázat od takové vyzobané slunečnice, že tě měla ráda? My dva píšeme velmi podobně a jsme si v mnoha směrech podobní, když se tu do sebe pustíme, nebude žádný vítěz, jen zbytečný filtr bolesti. Nech si alespoň kousek toho, co bylo naše jen pro sebe, ublíží to i tobě, to co tu děláš. Dost na tom, že si řekl o palečcích, to bylo opravdu jen pro tebe. Nebylo všechno špatný, neznič to všechno kvůli dokazování na fóru. Jdi dál, já se o to snažím.
Mohl jsem tě mít už u toho auta tehdy. Natož později.
Neustále ses mi cpala přesto, že já chtěl pak už jen kamarádství. Vždyť mam toho plnej email ![]()
Proč tu lžeš? To tys to tlačila přes sex, já chtěl kamarádství. Je to přesně opačně než píšeš ![]()
Já tu nepsal, že bez tebe nemůžu dýchat, to ty mně. Já nejsem astmatik ![]()
Ježiši oni má dali stejnou kytku ![]()
Nemáš mě nahlašovat, pizdo
@Honza 12 píše: Více
Nepsala jsem o nem. A hlavně jsem to psala Velrybe a ta vi, jak to myslim.
Já už k tomu nemam co říct, na vše mam důkazy, poskytnu kdyžtak Sonarce atd.
Teď se tu vybreč. Povídej jak je manžel co se o tebe dělí s tchánem super, hlavně v posteli, proto sháníš milence…
Vloudila se ti tam chybka…píšeš pod stejnou kytkou jako on i ona?🤔
Viď, to jsem si dneska říkala taky