Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
Ona je tak hloupá, že nechápe, že se nefotim sám, ale vyfotí mě někdo jinej. A s tímhle jsem ztrácel čas?… Logika nikde: manžel nejlepší, ale mně nabízí sex dva dny zpět. Manžel super, ale dělí se o ní s tchánem…
Ten člověk je na cipralexu a rozpadá se mu myšlení
Příspěvek upraven 04.11.25 v 17:55
@Anonymní píše: Více
Bože, Bobina si také o tebe opřela kolo? Začínám pochybovat, že Pán Bůh nadělil ženám mozek, a pokud jo, tak určitě ne všem.
![]()
Opice mají dlouhé tlapy, to bys jako pseudobiolog mohl vědět.
![]()
Manžel byl v září 2023 s milenkou v Egyptě, prý tam byli často ožralí a ona mi potom říkala, že jak seděla na posteli, tak on u ní klečel a žádal ji o ruku, muž říkal, že u ní ožralej klečel, ale o ruku ji nežádal. Jak to bylo ve skutečnosti těžko říct.
Příspěvek upraven 04.11.25 v 18:02
Každopádně Malina mě viděla necelý rok zpět: v únoru, ale zatoužila po mně i tak, asi jsem se jí ošklivý nezdál. A manžel se jí naopak v tu dobu nezdál zase moc hezký ![]()
A Bobina, která to má přes celou republiku, by se klidně viděla znova ![]()
Takže cca Ostravsko nebo někde Karlovarsko.
Prostě nevim jak to dělám, ale ženský po mně jedou a to i aktuálně. Nemam a neměl jsem s tím nikdy problém, dokonce čím víc kilo, tím lepší, dřív jsem byl spíš hubenější a uměl jsem to, teď mi do těch postelí lezou samy. ![]()
Ale Malina ne, ta se ke mně do postele nikdy nedostane, neprošla výběrem, má křivý charakter ![]()
@Klopotkova píše: Více
Nějak tak, nechám to na ní. Klidně si jí zavolejte ![]()