Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@My Melody píše: Více
Nebo u chlapa, co miluje jinyho chlapa ![]()
Proč nekapou i kafe?
To chce pepřovou nebo souvlaki
Já nakoupila přísadu, tak až se zvetim, jdu sázet. ![]()
@Fukitol píše: Více
No, když třeba ráčkuješ, je to v posteli sexy ![]()
@Anonymní píše: Více
Ten je cíťa, snad ho nějaká mrcha nesejme.
@zmrzlik píše: Více
Ať jsi brzy fit
…a příště si tam nech kapat griotku ![]()
@Adull píše: Více
Díky Ještě mám jako bonus po 8h ATB.Se daří.
No to by bodlo, když vidím, že Lorreho tu cizí ženské nazývají medvídkem
![]()
Vazeni, tak byl sex s Lecitelem. Pro začátek, po mem sexualnim pustu, bych to shrnula jako fajn. To rozjedem. Nechal si tady masazni olej, prý na příště. Beru to tak, ze v tom budem pokracovat. Takže teda sundavam sex z vesaku.
@Arturie píše: Více
No a navic jsem pred mesicem zacala cvicit, zase beham na pase a od te doby, mam neustale hlad
A mam pocit, ze bych snad sezrala i kone
Ale co s tim, holt takovy apetit mam odjakziva a jak zvysim pohyb, je to jeste dvakrat horsi…ale mamka mi kupodivu predevcirem rekla, ze jsem nejak zhubla
![]()
@Arturie píše: Více
Asi ano…ja mela i dost celulitidu, jak jsem nic nedelala, ta se zlepsila a mam plossi bricho..ale tam hubnu vzdy jako prvni.
@Centropen píše: Více
Jo jo…stale…a dnes mam nejakou krizi a dolehlo to na me…zitra to bude tyden…ale drzim se, vzpomenu si vzdycky na ty nehezky veci, na jeho chlad, na Svedsko a tak…a zatim to funguje…
@My Melody píše: Více
Jo sladky je mor
Taky obcas dostanu chut, ale priorita to pro me neni…u me je nejhorsi pecivo…cerstvej rohlik, chleba, to je konecna
Klidne to jim i jen tak samotne…
No, nemyslim si, ze to bylo malo, ja vetsinou dva chody ani nejim
A ta tortilla mala nebyla, prumer…ja nesnim velkou porci najednou, ne ze bych nemela hlad, nabo chut, ale zaludek vzdycky stavkuje…ze uz je plnej, takze to na me byla pomerne velka porce…ale zase ja jsem takovy ten celodenni uzdibavac
![]()