Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lorre píše: Více
@sirikit píše: Více
No on ne. Fascinující bylo spíš to, že mu na to někdo skočil.
@My Melody píše: Více
To, že tě nebaví vařit, je pochopitelné. A představ si, že jsou lidi, které nebaví jíst. ![]()
@Anonymní píše: Více
Není šance na práci, která by tě bavila? Nějaká práce z té tvé kategorie cokoliv jiného.
@sirikit píše: Více
Tady s Tebou 100% souhlasím, co přeložení stébla křížem se tyce.
Provokování a manipulace s druhými je jak potrava pro narcisty, kteří si udržují vratký/chabý obraz sebe sama prostřednictvím dramatu a pozornosti. Je to jasne hodne stresující pro jejich okolí, ale člověk by neměl do toho vkládat žádnou energii. Protože to nemá logiku a nikam to nevede. Potom se ale clovek může „těšit na nejakou kudlu do zad“. Šíření fám a pomluv je běžnou taktikou narcisů.
Časopis People označil Anne Hathaway za nejkrásnější ženu světa.
@Anonymní píše: Více
No však, hlavu nazluto si dokáže obarvit kde kdo. ![]()
Zvlášť když ctyricatnice +kousek rekne:„Krása dokáže pojmout i osklivost, pokud je v ní pravda. Pro mě je krása vždycky o tom rika“.
@Luxusnixicht píše: Více
@M_Vladim píše: Více
Ju, to bych si taky dala
, ale nejlepší je křen se šlehačkou v šunce
Člověk, který objevil šunku by měl dostat Nobelovku ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Celou pizzu…no může to být trochu problém, třeba v takové L'osterii. ![]()
Občas se tam s rodinou vydáme…
(je to na objednávku místa, kdyby někdo chtěl do Drnu a počítejte tak 3-400 Kč na osobu).
Když jsem byl v lázních po operaci, čekal jsem nějakou, aspoň částečně, redukční dietu. I když jsem tam byl i „s papíry“, dieta sice byla, ale rozhodně ne redukční, což mě překvapilo. Prioritou byla kondice. ![]()
Příspěvek upraven 21.04.26 v 08:46