Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit píše: Více
Já toho ještě tak moc nevyzkousela
Jen ty syrové, nebo bramborová syrové placky
Dneska jsem měla syrovou se sardinkama a vejci… Měla být s tuňákem, ale toho jsem neměla
@Luxusnixicht píše: Více
Příspěvek upraven 20.04.26 v 22:53
To teda, ta snědla tak 600 kalorií za celý den ![]()
@Lorre píše: Více
Kdyz clovek cely den pracuje
na emiminu, 600 kalorii staci, pac se moc neunavi.
@My Melody píše: Více
To možná jo, ale ono samo tělo si na svou spravnou funkci bere celkem dost. Jako zenska mas bazální metabolismus neco kolem 1500? Chleba s vajíčkem bude mít třeba 250, tak to jich musíš sezrat alespoň 6, coz neni tak málo.
@My Melody píše: Více
Já jsem větší žrout
Minulý týden jsem viděla kavárnu v luxusním hotelu a dala jsem si tam venku čokoládu se šlehačkou, to jsem nikdy nepila něco tak dobrého
, musela jsem tu rozpuštěnou čokoládu jíst lžičkou a šlehačka byla na talířku, teda, ještě že to je tak daleko, byla bych tam neustále
miluju čokoládu, to je neštěstí
Já mám ráda saláty, které dělají ty jižní národy třeba s borůvkami nebo rybízem a piniovými oříšky, to bych jedla pořád, kdyby mi to někdo byl ochotný chystat
, většinou zhltnu operativně ještě za běhu to, co je zrovna po ruce a dostupné v jídelně nebo hospodě
a pak řeším, jak to shodit ![]()
Ja to nepocitam, ale myslim, ze tech 1000 - 1500 to bude mit spolu. Ono to bylo tak stroze napsano, ale je v tom spousta kalorii, je tam cukr, jsou v tom bilkoviny… myslim, ze nic nechybi, mozna trochu kreativity, protoze vetsinou jim zeleninove salaty + lusteniny, chtelo by to vetsi repertoar.
Uff…to se mi ulevilo, že to nepřijde jen mně málo ![]()
Ale jsou lidi, kterým to stačí, jsou to nejedlíci…můj brácha byl to stejný… teď už je to lepší, i když je hrozně vybíravej…ale pamatuji, jak jsme u nich byli na návštěvě a on seděl nad obědem asi půl hodiny a koukal pořád tak otráveně na ten talíř a nípal se v tom, jak kdyby měl sníst půlku slona
Nakonec to vzdal
Já mám asi apetit i za něj
Ale závidím no… ![]()
@Anonymní píše: Více
Cokolada+ slehacka
… taky miluju cokoladu, mam rada takovou tou kremovou konzistenci, tiramisu miluju, nebo vege cokoladovou penu.
Ja mela vcera chut na zakusek, tak jsem si ho vyrobila, smichala jsem kokosovy cukr + kakao+olej, nacapala jsem to na ten ryzovy polystyren a dalo se to jist. Lorre at to radeji necte. ![]()
Příspěvek upraven 20.04.26 v 23:37
Zase je pravda, že když jen sedíš a nehýbeš se, tak to asi stačí. ![]()
Zadny nejedlik, kdybys snedla plny talir meho salatu, vic toho do sebe stejne nenacpes, je toho hodne a je v tom spousta veci, co zasyti.
Příspěvek upraven 20.04.26 v 23:39