Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106240
20.4.26 22:48
@sirikit píše: Více

Já toho ještě tak moc nevyzkousela
Jen ty syrové, nebo bramborová syrové placky
Dneska jsem měla syrovou se sardinkama a vejci… Měla být s tuňákem, ale toho jsem neměla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17927
20.4.26 22:50
@Luxusnixicht píše: Více
:) Ja se asi blbe vyjadrila, rano veeeliky kafe + sladke, sojove mleko, mas z toho zalepeny zaludek a nemas hlad. Do salatu davam lusteniny, 2-3 vejce, tofu, datle, orechy, spousta olivace… kdyz snis talir jak kopec, nemas hlad. @zmrzlik

Příspěvek upraven 20.04.26 v 22:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106240
20.4.26 22:51

Zkuste někdo tohle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106240
20.4.26 22:53

Ona jich má více

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17927
20.4.26 22:57
@zmrzlik píše: Více
:) Nejsou to mini porce
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30710
20.4.26 22:57

To teda, ta snědla tak 600 kalorií za celý den :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17927
20.4.26 23:00
@Lorre píše: Více

Kdyz clovek cely den pracuje :D na emiminu, 600 kalorii staci, pac se moc neunavi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30710
20.4.26 23:05
@My Melody píše: Více

To možná jo, ale ono samo tělo si na svou spravnou funkci bere celkem dost. Jako zenska mas bazální metabolismus neco kolem 1500? Chleba s vajíčkem bude mít třeba 250, tak to jich musíš sezrat alespoň 6, coz neni tak málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.26 23:07

Já jsem větší žrout :mrgreen: Minulý týden jsem viděla kavárnu v luxusním hotelu a dala jsem si tam venku čokoládu se šlehačkou, to jsem nikdy nepila něco tak dobrého 8o, musela jsem tu rozpuštěnou čokoládu jíst lžičkou a šlehačka byla na talířku, teda, ještě že to je tak daleko, byla bych tam neustále :oops: miluju čokoládu, to je neštěstí :mrgreen: Já mám ráda saláty, které dělají ty jižní národy třeba s borůvkami nebo rybízem a piniovými oříšky, to bych jedla pořád, kdyby mi to někdo byl ochotný chystat :mrgreen:, většinou zhltnu operativně ještě za běhu to, co je zrovna po ruce a dostupné v jídelně nebo hospodě :oops: a pak řeším, jak to shodit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17927
20.4.26 23:21

Ja to nepocitam, ale myslim, ze tech 1000 - 1500 to bude mit spolu. Ono to bylo tak stroze napsano, ale je v tom spousta kalorii, je tam cukr, jsou v tom bilkoviny… myslim, ze nic nechybi, mozna trochu kreativity, protoze vetsinou jim zeleninove salaty + lusteniny, chtelo by to vetsi repertoar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14664
20.4.26 23:25

Uff…to se mi ulevilo, že to nepřijde jen mně málo :D
Ale jsou lidi, kterým to stačí, jsou to nejedlíci…můj brácha byl to stejný… teď už je to lepší, i když je hrozně vybíravej…ale pamatuji, jak jsme u nich byli na návštěvě a on seděl nad obědem asi půl hodiny a koukal pořád tak otráveně na ten talíř a nípal se v tom, jak kdyby měl sníst půlku slona :lol: Nakonec to vzdal :mrgreen: Já mám asi apetit i za něj :mrgreen: Ale závidím no… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17927
20.4.26 23:26
@Anonymní píše: Více

Cokolada+ slehacka :srdce:… taky miluju cokoladu, mam rada takovou tou kremovou konzistenci, tiramisu miluju, nebo vege cokoladovou penu.

Ja mela vcera chut na zakusek, tak jsem si ho vyrobila, smichala jsem kokosovy cukr + kakao+olej, nacapala jsem to na ten ryzovy polystyren a dalo se to jist. Lorre at to radeji necte. :oops:

Příspěvek upraven 20.04.26 v 23:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.26 23:28

Zase je pravda, že když jen sedíš a nehýbeš se, tak to asi stačí. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.4.26 23:29
:mrgreen: ježiši
  • Citovat
  • Upravit
17927
20.4.26 23:31
:D No jesteze jste vy byli u brachy na navsteve, horsi by bylo, kdyby se nipal v tebou pripravenem jidlu… co se mi obcas stalo, ze lidi neumeli ocenit muj kucharsky talent.

Zadny nejedlik, kdybys snedla plny talir meho salatu, vic toho do sebe stejne nenacpes, je toho hodne a je v tom spousta veci, co zasyti.

Příspěvek upraven 20.04.26 v 23:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová