Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Tak zrovna banán nebo jablko jsou sladký…takže chuťově je to dobrý…ale korpus se strouhanou mrkví nebo cuketou to mužeš trochu přisladit, dát kakao…a nepozná se to, že je to z cukety nebo mrkve. Stejně tak jako ten tvaroh…chia to zpevní a pokud to prisladíš, případně do toho mixneš jahody…sní to i bráchovo vnuk a ten má sladký hrozně rád…
Co se týče té masové pizzy…no nevim…jestli nejí maso…tak to asi jist nebudou…
Příspěvek upraven 20.04.26 v 19:33
@Adull píše: Více
Já raději cupscakes z vloček.. To mi chutná, jen ten jogurt na to moc ne
Nešlo mi to vložit k příspěvku, tady tedy nejsou v tvarohu chia a je tam i zakysaná smetana
@Anonymní píše: VíceČasto je nejúčinnější nic nevysvětlovat. Pokud je daná osoba zlá/odhodlaná byt zlá, žádné racionální argumenty na světě ji nepřesvědčí.
@Venetia píše: Více
A to je jako cítíš?…já je v tom vůbec necítím…samozřejmě, že je nutné dodržet postup…nesmí se jíst hned jak to někam nasypeš…je to nebezpečné z důvodu obstrukce střev…
@Adull píše: Více
Já z toho nic nedělám, mám akorát nějaké ty protein Milk shake s chia a obešla bych se teda bez toho. Ale zase jsou docela dobrý a dává se to do mlika
Běžně je fakt v ničem necítíš, protože jich tam nedáváš půl pytlíku a jak násáknou vlhkost, tak změknou…
Obsahují vlákninu – podporuje trávení a pocit sytosti, omega-3 mastné kyseliny – důležité pro srdce, bílkoviny, minerály – hlavně vápník, hořčík a železo..
Ja ani jedno
Respektive neni to pro me zadny gurmansky zazitek… ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Mě to láká zkusit, chia vypadají trochu jako žabí vajíčka
, ale jsou dobrý a patří snad mezi superpotraviny