Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Ne, neřekla! Přejdi si to ještě jednou, a nikde to tam nenajdeš. Psala něco ve stylu, že to sice jako urážku nebrala, ale že jí potěšilo, že se jí zastáváš, což ale není jedno a to samé!
A to Ti nevadilo, že urážel ostatní a chlubil se, jak mu ženské samy skáčou do postele? Přesto jsi ho kontaktovala?
![]()
Já mohu úplně přesně popsat, proč a jak jsem si tady začal s někým psát. Ty to nedokážeš? ![]()
@jege píše: Více
Ja nevim, kazdy to asi bere jinak…ja Pirka brala tak, ze si hodne delal legraci…nekdy to pretapnul…ale vesmes jsem jeho humor chapala a nebrala jsem to jako neco strasneho
A pak na konci, jak se tu hadali s Mali, tak to uz osklive bylo, to ano…a to byla zase chyba, ze si to resili tady…a navic Pirko byl takovy, ze kdyz se na nej slo po dobrem, tak byl taky v klidu
Ja s nim taky zprvu mela problemy, ale casem jsem pochopila, jak to mysli a navic on mel casto pravdu
Nerikam, ze vzdy, ale casto ano, jen to rikal az moc bez obalu…a kazdemu to nemuselo byt po chuti.
@Anonymní píše: Více
Jenže ani v jednom případě nešlo o ublížení, ale jenom o to, žes nepochopila vtip. Já když něco nepochopím, třeba co napíše @M_Vladim, tak se zeptám, jak to myslel, anebo jsem zticha a pomyslím si, že nemusím chápat všechno. Ty to sice nepochopíš, ale musíš se do toho montovat a nedáš si vymluvit, že to není tak, jak jsi to pochopila Ty! ![]()
@jege nechces si dat malou pauzu? Zacinas pusobit jako manicky kazatel pravdy. Prece si neposkodis povest prazskeho svihaka ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
„Když se na něj šlo po dobrém tak byl v klidu“…úplně se mi vybavila scéna z Jáchyme hoď hoď ho do stroje…aneb Arnošt a Arnošt v akci
![]()
Příspěvek upraven 20.04.26 v 18:25
@Fukitol píše: Více
Jo, jenže tady Ti na to řeknou, že jsi zákeřný a slizký, protože neřekneš „přímočaře a upřímně“, že dotyčná je pitcha, ale jenom jí to jemně naznačíš! ![]()
A když to teda řekneš, tak jsi zase ten špatnej! Ono totiž nezáleží na tom, co řekneš, ale kdo to řekne. ![]()
Jegi, Mali na to odpovědět nechce. K Soni se Pirko choval hezky a nikdy ho nechtěla jako parnera, takže to neví. Takže na otazky odpovědi nedostaneš. Mali ti jasně píše, že jí to pitvani její osoby vadí. Tak už se neptej
. Ach jo. Mrzi mě, že jste s Mali spolu na nože.
. Ale nezmenim to. Tak to alespoň už nezhoršujte
.
@Adull píše: Více
To se nedá jist. I v Americe je všechno tak preslazene…
@Fukitol píše: Více
Já když se jednou „zadřu“, tak jedu, dokud nedojde palivo aneb „Můžete mě houpat, ale nesmíte se mnou cloumat.“ ![]()
A svou pověst mám přitom na háku! ![]()
PS: Před časem jsem nechápal, proč se @Adull tak obula do Maliny, když se tá snažila vlastní chybu vydávat za její nepochopení a divil jsem se, že se tak vehementně snaží dokázat, že chyba není v jejím přijímači. Teď už jí chápu, protože nikdo nemá rád, když z něj ten druhý dělá blbce, a přitom to vydává za shovívavost.
![]()
No protoze ty jsi zakerny a jizlivy
Pirko nebyl ani jedno, byl obcas hruby, ale nebyl skryte zakerny, coz je vec, kterou vetsina lidi povazuje proste za neco horsiho, nez je primocara hrubost…to je prosty fakt
A ty, i kdyz to reknes naplno a primocare, nebo v radoby vtipu, tak to pusobi zakerne, protoze ta podlost je v tobe
Ja to tak u tebe vnimam… ![]()
@marin píše: Více
Já jsem tedy extrém a nemusím sladit vůbec, miluju chuť hořkýho kakaa, takže klidně si dám na korpus, kde základem je cuketa, mrkev nebo banán a vejce…tvaroh s kakaem, chia na zahuštění a hromadou ovoce…což by zase na druhou stranu hodně lidí nejedlo ![]()