Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3987
20.4.26 16:38
@M_Vladim píše: Více

Chceš to vidět, jo? :mrgreen: Tak zase lepší, než kdybych držkovala :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37205
20.4.26 16:46
@zmrzlik píše: Více

No ten tvůj avatar a sluníčko…kdo by nechtěl. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14977
20.4.26 16:52
@Adull píše: Více

Tak na zacatku asi ano :nevim: Pokazilo se jim to az pozdeji…pochybuji, ze by Mali jela za Pirkem na rande, kdyby se k ni uz do zacatku choval nejak hulvatsky a urazel ji :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14977
20.4.26 16:53
@jege píše: Více

Jak rikam, delej si, co chces :nevim: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3987
20.4.26 16:56
Že, jo? :D No najdou se i tací :nevim: 8) Třeba včera, to jsem zářila v lese na míle daleko.No zpět už tolik ne :jazyk: Já tu zelenou miluju. :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.26 16:57

Tohle jsem minula, tak ti ještě odpovím.
Xiaxx jsi urazil tvým “vtipem” a zbytek nechápu, vadí ti, že se mi nelíbí, když tu píšeš o mojí broskvičce a mně se to nelíbí? Otírej se o broskvičky lidí, kterým to nevadí, mně to přijde nechutný, mám ti to nakreslit nebo už pochopíš? A ještě víc nechápu, proč ti leží v žaludku člověk, který se o mě zajímá až tak, že tě to vykolejí, to nechápu už vůbec, absolutně mi to nedává smysl.

• Citovat
  • Upravit
36513
20.4.26 17:00
@Anonymní píše: Více

Takže milión keců, ale žádné vysvětlení? To jsem čekal, protože jinak bys musela přiznat, že Tě takové pochybné typy lákají jak světlo láka létající hmyz! A Ty víš, že mám pravdu a že to tady může potvrdit víc lidí. :cert: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36513
20.4.26 17:02
@zmrzlik píše: Více

Tím, že jsi a jsi taková, jaká jsi! Hodná a milá. :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.26 17:06

Ne, možná právě tím, že jsem takové muže neznala. Tobě to nedá spát, co :nevim:

• Citovat
  • Upravit
37205
20.4.26 17:09

Ale tady nikdo nikomu vysvětlení nedluží. :nevim:
Pokud ho nikdo netočí, tak možná doplní, ale nemusí, třeba ho i někdo slovem pohladí. Ale žádný závazek, pokud vím, neexistuje. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36513
20.4.26 17:19

Ne, to byla nevinný vtípek typu jestli má i meruňka broskvičku, načež ses ohradila, že Ti to vadí a jak strašně nemáš ráda takové řeči o sexu.

O pár dní na to sama napsalas, že jsi nadržená jak stepní koza a ošukala bys snad i telegrafní sloup nebo tak nějak. Tomu říkám pokrytectví, ale kašlal bych na to, kdybys pak podobně nelogicky a pokrytecky nereagovala i v dalších případech! :cert: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75782
20.4.26 17:20

Jako si myslíš, že rostlinný tuk je nízkokalorický?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75782
20.4.26 17:23

@Venetia Ven, a na tom restartujem jsou někde on-line recepty, nebo si musím koupit tu knihu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.26 17:25

A pak kdo tady lže :nevim: Já jsem dlouhodobě bez sexu, ale takhle nepíšu a to je tu vidět a svým lhaním se pak jen ztrapňuješ.

• Citovat
  • Upravit
36513
20.4.26 17:27

Ne, xiaxxx jsem neurazil, minimálně se neohradila sama, a nemyslím si, že by měla problém mi to napsat buďto do diskuze anebo do SZ. Tys už jsi tady několikrát prokázala, že hned vyjíždíš, byť něčemu neporozumíš, a nedáš si vysvětlit, žes to jenom nepochopila.

A dotaz, jestli má i meruňka broskvičku mi přijde mnohem více nevinný než stesky o nadrženosti a o tom, jak a koho bys ojela! :cert: :poblion:

Dotyčný mi žaludku neleží a neležel do doby, než Tě začal nechutně urážet a následně urážel i mě a jenom jsem nechápal, jak s podobným individuem ženská vůbec začne komunikovat. Ale už v tom začínám mít jasno a můj původní předpoklad se potvrzuje. ;) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová