Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@M_Vladim píše: Více
Chceš to vidět, jo?
Tak zase lepší, než kdybych držkovala ![]()
@zmrzlik píše: Více
No ten tvůj avatar a sluníčko…kdo by nechtěl. ![]()
@Adull píše: Více
Tak na zacatku asi ano
Pokazilo se jim to az pozdeji…pochybuji, ze by Mali jela za Pirkem na rande, kdyby se k ni uz do zacatku choval nejak hulvatsky a urazel ji
![]()
@M_Vladim píše: VíceŽe, jo?
@jege píše: Více
Tohle jsem minula, tak ti ještě odpovím.
Xiaxx jsi urazil tvým “vtipem” a zbytek nechápu, vadí ti, že se mi nelíbí, když tu píšeš o mojí broskvičce a mně se to nelíbí? Otírej se o broskvičky lidí, kterým to nevadí, mně to přijde nechutný, mám ti to nakreslit nebo už pochopíš? A ještě víc nechápu, proč ti leží v žaludku člověk, který se o mě zajímá až tak, že tě to vykolejí, to nechápu už vůbec, absolutně mi to nedává smysl.
@Anonymní píše: Více
Takže milión keců, ale žádné vysvětlení? To jsem čekal, protože jinak bys musela přiznat, že Tě takové pochybné typy lákají jak světlo láka létající hmyz! A Ty víš, že mám pravdu a že to tady může potvrdit víc lidí.
![]()
@zmrzlik píše: Více
Tím, že jsi a jsi taková, jaká jsi! Hodná a milá.
![]()
Ne, možná právě tím, že jsem takové muže neznala. Tobě to nedá spát, co ![]()
Ale tady nikdo nikomu vysvětlení nedluží. ![]()
Pokud ho nikdo netočí, tak možná doplní, ale nemusí, třeba ho i někdo slovem pohladí. Ale žádný závazek, pokud vím, neexistuje. ![]()
Ne, to byla nevinný vtípek typu jestli má i meruňka broskvičku, načež ses ohradila, že Ti to vadí a jak strašně nemáš ráda takové řeči o sexu.
O pár dní na to sama napsalas, že jsi nadržená jak stepní koza a ošukala bys snad i telegrafní sloup nebo tak nějak. Tomu říkám pokrytectví, ale kašlal bych na to, kdybys pak podobně nelogicky a pokrytecky nereagovala i v dalších případech!
![]()
@M_Vladim píše: Více
Jako si myslíš, že rostlinný tuk je nízkokalorický?
@Venetia Ven, a na tom restartujem jsou někde on-line recepty, nebo si musím koupit tu knihu? ![]()
A pak kdo tady lže
Já jsem dlouhodobě bez sexu, ale takhle nepíšu a to je tu vidět a svým lhaním se pak jen ztrapňuješ.
Ne, xiaxxx jsem neurazil, minimálně se neohradila sama, a nemyslím si, že by měla problém mi to napsat buďto do diskuze anebo do SZ. Tys už jsi tady několikrát prokázala, že hned vyjíždíš, byť něčemu neporozumíš, a nedáš si vysvětlit, žes to jenom nepochopila.
A dotaz, jestli má i meruňka broskvičku mi přijde mnohem více nevinný než stesky o nadrženosti a o tom, jak a koho bys ojela!
![]()
Dotyčný mi žaludku neleží a neležel do doby, než Tě začal nechutně urážet a následně urážel i mě a jenom jsem nechápal, jak s podobným individuem ženská vůbec začne komunikovat. Ale už v tom začínám mít jasno a můj původní předpoklad se potvrzuje.
![]()