Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
No jasný, Ty to tak vnímáš, tak jsem zákeřný a podlý, i kdybych se na hlavu postavil a choval se jak Ladislav Špaček.
![]()
Tak víš, co? K tobě se budu chovat zákeřně a podle, abys neměla zbytečné dilema, co jsem jak myslel a poznala hned, na čem jsi, OK? ![]()
@Klopotkova píše: Více
Ty ovocné košíčky to je v podstatě to jediné, co se tam da.
to se dělá i u nás. Na tom se nedá nic přesladit.
@xiaxxx píše: Více
Tak ať to napíše rovnou, že na to nechce odpovědět a já si budu klidně dál myslet to, co jsem si myslel dosud, že jí stejně jako Son přitahují různí exoti a zkrachovalé existence podle hesla, čím hůř, tím lépe.
![]()
@Fukitol píše: Více
Ale ne
…normálně korpus upečený (korpus třeba banan, vejce, kakao…což je zrovna nejsladší varianta a jdou z toho i muffiny) a na to tvaroh s chia(jak říká moje dítě chčija😂) a ovocem…
@Adull píše: Více
Tak to mas výhodu, že ti nechutná sladké. Sestra taky nejí, jeji váha je snad 45 kg. Vždycky ve slevách nakoupi věci, které nikomu nejsou, tak jsou ve výprodeji. Nemůže přibrat, já bych se s ní ráda podělila. ![]()
@marin píše: Více
Co to tady píšu 🤦🏼♀️…jako babka mam velikost 52 ![]()
Příspěvek upraven 20.04.26 v 19:07
@Adull píše: Více
Ta hromada ovoce zní dobře, ale jinak nevím, jestli bych to jedla
Ale máš teda vážně originální recepty, nenapadlo by mě dát maso do korpusu, to možná vyzkouším, dobrý způsob, jak to dostat do dětí ![]()
@sirikit píše: Více
No ona dává každou chvíli recept na něco na FB, asi i na instagramu a zahlédla jsem ji i na pinterestu.
Jestli má přímo stránky, tak tam jsem nekoukala.
Zrovna jsem poverecela jednu z jejich placek ![]()
Knihu zatím nemám, ale planuju
@jege píše: Více
Já prý jsem jako malá milovala bramborovou kaši a jahodovy kompot (domaci od babicky). Máma to se mnou měla jednoduchy, na dotaz, co chci k obedu, jsem odpovidala “kaši”.
@Raubíř píše: Více
Zajimave, že nás tu pár má milenecký vztah zrovna že seznamky