Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Takže jsem měl pravdu, že Tě na něm lákalo právě to hulvátství, arogance a machistické chování k ženám?! Konečně mám odpověď na svůj dotaz. ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Tak si to tu přečti, že právě to jí na něm zaujalo! ![]()
@M_Vladim píše: Více
No a kde mám začít? Jakože na nějaké seznamce?
Tam to nefunguje ani na vztah vážný, natož milenecký
@Anonymní píše: Více
Ale píšeš, i mnohem drsněji, jenže když píšeš pod anonymem a ještě to tu periodicky dáváš promazávat, tak Ti to nikdo nedokáže. ![]()
@jege píše: Více
To si nemyslim…spis to tolerovala, protoze mel pro ni jine prednosti…zname to skoro kazdy
Chvili trva, nez se z toho clovek vyvlikne…
@sirikit píše: Více
Záleží na složení, ale některé mají o chlup míň kalorií a míň zdvihají cholesterol. ![]()
Plus ten zbytek. ![]()
@jege A Malinko. Píšete i o mně, tak reaguju. Řešila jsem svůj problém v uzavrence. Jegis na to nejak zareagoval a Mali se zdálo, že to přehnal. Já to pochopila jako vtip, ale od Malinky bylo moc hezký, že se mě zastala
. Nicméně jsem si nemyslela, že by to Jegis myslel zle.
. A teda pokud to, co jsem řešila vyvolalo tenhle spor mezi vámi, tak mě mrzí, že jsem to tenkrát vůbec resila
. Teď to vypadá, jak kdybych to způsobila já
. Nechte už toho prosim
. Dobře to tenkrat dopadlo
.
@Raubíř píše: Více
Na seznamkách nejsem. Tady v diskuzích vychází asi nejlíp stesti.cz. ![]()
@jege píše: VíceŘekla, že ji to urazilo.
@sirikit píše: Více
Já teda taky ráno sladké. Buchtu, chleba s medem, koláč
a jak mám rada maso i vejce, tak po ránu mi zvedá zaludek i jen pomyšlení na to. A nejlépe jist cca po třech hodinách. V práci se mi smějí, že “ furt žeru“, ale hubnu, tak ať se smějí ![]()
@xiaxxx píše: Více
Mně se tohle chování příčí, někomu ublížit a pak říct, že to byl vtip. Nebyla to tvoje vina. Nechci se tu s ním hádat dál, nemá to vůbec význam.
Oplzlosti a hrubost gentleman nepouziva. Mame jednu kolegyni, ktera je opravdu strasna pitcha, ale ja radsi reknu, ze je muslicka ![]()
@xiaxxx píše: Více
Ano, taky to byl vtípek a Tys to tak i pochopila, ale Malina se Tě mermomocí začala zastávat a nechtěla si dát vysvětlit, že to byl vtip aneb já to myslel jako vtip, Tys to pochopila jako vtip, ale jelikož to Malina nepochopila a pochopit nechtěla, tak to přece vtip být nemohl. ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Ale můžeš to konečně pochopit, že mě zajímá právě to, jak ženská vůbec zareaguje na chlapa, který se primárně chová jako blb? Mě to furt neleze do hlavy, že když se někde budu chovat jako imbecil a vyjadřovat se ženských tak, jak se vyjadřoval Pírko, že mě budou samy kontaktovat a chtít si se mnou psát anebo se dokonce setkat!
![]()