Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36451
20.4.26 17:30
@Anonymní píše: Více

Takže jsem měl pravdu, že Tě na něm lákalo právě to hulvátství, arogance a machistické chování k ženám?! Konečně mám odpověď na svůj dotaz. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36451
20.4.26 17:31
@Luxusnixicht píše: Více

Tak si to tu přečti, že právě to jí na něm zaujalo! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
20.4.26 17:33
@M_Vladim píše: Více

No a kde mám začít? Jakože na nějaké seznamce? :lol: Tam to nefunguje ani na vztah vážný, natož milenecký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36451
20.4.26 17:33
@Anonymní píše: Více

Ale píšeš, i mnohem drsněji, jenže když píšeš pod anonymem a ještě to tu periodicky dáváš promazávat, tak Ti to nikdo nedokáže. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14950
20.4.26 17:34
@jege píše: Více

To si nemyslim…spis to tolerovala, protoze mel pro ni jine prednosti…zname to skoro kazdy :nevim: Chvili trva, nez se z toho clovek vyvlikne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37183
20.4.26 17:39
@sirikit píše: Více

Záleží na složení, ale některé mají o chlup míň kalorií a míň zdvihají cholesterol. :mavam:
Plus ten zbytek. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.26 17:40

Ne, to opravdu ne.

• Citovat
  • Upravit
14937
20.4.26 17:43

@jege A Malinko. Píšete i o mně, tak reaguju. Řešila jsem svůj problém v uzavrence. Jegis na to nejak zareagoval a Mali se zdálo, že to přehnal. Já to pochopila jako vtip, ale od Malinky bylo moc hezký, že se mě zastala :hug:. Nicméně jsem si nemyslela, že by to Jegis myslel zle. :nevim:. A teda pokud to, co jsem řešila vyvolalo tenhle spor mezi vámi, tak mě mrzí, že jsem to tenkrát vůbec resila :zed:. Teď to vypadá, jak kdybych to způsobila já :zed:. Nechte už toho prosim :hug:. Dobře to tenkrat dopadlo :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37183
20.4.26 17:43
@Raubíř píše: Více

Na seznamkách nejsem. Tady v diskuzích vychází asi nejlíp stesti.cz. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.26 17:45
Řekla, že ji to urazilo.
Nejsi tak vtipný, jak si o sobě myslíš.
Nechápu stále, co je pobuřujícího na tom, když se mi tvoje oplzlé řeči nelíbí.
Ten dotyčný mě narozdíl od tebe neurážel :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
6076
20.4.26 17:48
@sirikit píše: Více

Já teda taky ráno sladké. Buchtu, chleba s medem, koláč :nevim: a jak mám rada maso i vejce, tak po ránu mi zvedá zaludek i jen pomyšlení na to. A nejlépe jist cca po třech hodinách. V práci se mi smějí, že “ furt žeru“, ale hubnu, tak ať se smějí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.26 17:55
@xiaxxx píše: Více

Mně se tohle chování příčí, někomu ublížit a pak říct, že to byl vtip. Nebyla to tvoje vina. Nechci se tu s ním hádat dál, nemá to vůbec význam.

• Citovat
  • Upravit
4570
20.4.26 18:01

Oplzlosti a hrubost gentleman nepouziva. Mame jednu kolegyni, ktera je opravdu strasna pitcha, ale ja radsi reknu, ze je muslicka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36451
20.4.26 18:09
@xiaxxx píše: Více

Ano, taky to byl vtípek a Tys to tak i pochopila, ale Malina se Tě mermomocí začala zastávat a nechtěla si dát vysvětlit, že to byl vtip aneb já to myslel jako vtip, Tys to pochopila jako vtip, ale jelikož to Malina nepochopila a pochopit nechtěla, tak to přece vtip být nemohl. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36451
20.4.26 18:13
@Luxusnixicht píše: Více

Ale můžeš to konečně pochopit, že mě zajímá právě to, jak ženská vůbec zareaguje na chlapa, který se primárně chová jako blb? Mě to furt neleze do hlavy, že když se někde budu chovat jako imbecil a vyjadřovat se ženských tak, jak se vyjadřoval Pírko, že mě budou samy kontaktovat a chtít si se mnou psát anebo se dokonce setkat! 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová