Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit píše: Více
Myslíš, že až zhubneš, že tvůj partner bude náruživější v posteli?
Snídat by se správně nemělo, tělo se dopoledne nejvíc čistí. Kdysi jsem nesnídala vůbec, prostě jsem do sebe ráno nic nenasoukala. Teď mi už nejde nesnídat.
@Anonymní píše: Více
Jenže Adull není pokrytecká a nedělá ze sebe největší stydlivku, aby následně napsala, že je nadržená rajda, nezastává se všech nalevo napravo, když nepochopí vtip, který si nechce a nedá vysvětlit, a neječí hned, že jí chci ublížit a zranit, když nepochopím něco z jejího chování a proto se jí na to zeptám!
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Holt, každý z nás má tu míru tolerance někde jinde a asi jsem víc vztahovačný než Ty. ![]()
@jege píše: Více
Já se tu doktoráty narozdíl od tebe nechlubím a opakuju, že to, že něčemu nerozumíš není můj problém
a já ti nic vysvětlovat nebudu
“Snaha dopátrat se pravdy” není ani černý ani morbidní humor, je to jen nesmysl, kterým si tu obhajuješ svoje špatné chování ![]()
@Klopotkova píše: Více
Všechny lidovýživářky mi říkaly „ráno snídat!“. ![]()
Držím se toho celý život.
V tom problém nemam… ![]()
Příspěvek upraven 20.04.26 v 16:54
@Luxusnixicht píše: Více
Psala jsi, ze Malina to měla dle tebe stejně jako ty 🤷🏼♀️
Pravda.Mi stačí 1dcl a jsem na šutr
Ale zase se směju jak sluníčko. ![]()
@Adull píše: Více
Nic. Konstatování, že život ma smysl pro sarkasmus.
![]()
Já ze sebe nic nedělám, tvoje konverzace o broskvičkách a sexistické narážky skáču, ale přijdou mi vážně nechutný
a nikdy takhle nepíšu. Myslím, že rozdíl mezi vtipem a urážkou poznám, to je opět jen tvoje snaha omluvit svoje špatný chování… Nestojím o přátelství s člověkem tvého druhu, jak tu často opakuješ, že jsem si to u tebe pokazila, tak jednak nevím čím a druhak mě to vůbec netrápí a asi jsem nakonec ráda, že vidím, jaký jsi a dál s tebou nemám potřebu cokoliv řešit a vysvětlovat ti, už mi za to nestojíš
Měj se fajn ![]()