Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Arturie píše: Více
No clovek to asi uplne neovlivni…je to spis o povaze…a takovi ti hodni kluci, to maji horsi…
@jege píše: Více
Prosimte vzdyt si Pirka vubec neznal
Psali jste si nekdy, videl jsi ho osobne? Soudis jen dle toho, co predvadel tady a tady si z vas proste utahoval a jinak jste ho vubec nezajimali, ale v soukromi mohl byt uplne jinej, nebo kdyz mu na nekom zalezelo…na me byl skrz psani vzdycky hodnej a umel poradit…a Mali to s nim asi mela podobne. Ja treba zase nechapu, jak mohl jit nekdo na rande s tebou…to je tragedie, co tu predvadis.
@Venetia píše: Více
Vždyť právě, tohle mi právě nejde do hlavy, jak se někdo může zamilovat do hulváta, když takové chování nesnáší a vadí mu, a dotyčný se zatím jinak neměl možnost projevit? Jako že si budu schválně psát s hulvátem a dám si s ním i schůzku jenom kvůli šanci, že pod tom arogantní a machovskou slupkou se může schovávat citlivá a romantická duše?
![]()
@M_Vladim píše: Více
Jakoze normál i šlehačka je z rostlinného oleje?
@Luxusnixicht píše: Více
No vidíš, a když Ti to napíšu já, tak se urážíš!
![]()
Tak v tomto to mám úplně opačně… problémy a neshody nebrat
No to bys mohl… protoze nic neni vic nesexy, jak chlap na ( prevazne) zenskem webu, ktery tam den za dnem vrta do zen. Sexy je jista velkorysost a ignorace zabo-mysich hadek. ![]()
Příspěvek upraven 20.04.26 v 15:02
Malina to měla podobně?…Sorry, ale charakter chlapa nepoznáš, když tě namotává, ale právě, když se rozcházíte…a to tu Pírko předvedl názorně jaky je karakter
.
No jo… Jina doba
Někde vedle jsou vzpomínky na osmdesatky
@Adull píše: Více
Já vim já vim.
![]()
Ono je právě peklo, že jak hlídám váhu celý život, mám v kuse podvědomý pocit, že nejlepší pro mě je jídlo, které nesním.
![]()
4 vejce, to je strašnýho něco!
V podstatě nejvíc jsem jedla v období, kdy jsem striktně držela Dukanku - to já se zas kousnout umím
, fakt jsem si hlídala hodiny a po třech hoďkách opravdu jedla, nehlídala jsem si gramáže, ale jedla opravdu jenom povolené, takže bez výčitek.
A za půl roku jsem sklepla 15 kilo, měla jsem ještě asi o 6 kilo míň než na té fotce, co jsem sem házela.
Vím, že tohle fungovat bude, ale vzhledem k věku (a tomu cholesterolu) to právě chci vzít nejdřív přes kupy vlákniny a ten NTH.
Doufám v jasné informace, kolik mám v těle tuku a vody navíc, chci konkrétní jídelníčky i s gramážema a rozpis, kdy mám teda sakra jíst. ![]()
S jarem na to mám náladu, před chvílí jsem si koupila slimky, které budou hubnout se mnou, balerínky k dlouhým sukním (miluju!
) a večer projedu eshopy s hadrama, mám náladu na nakupování! ![]()
Oni prý taky dávají hubnoucí, leč chutné recepty, na ten restart už jsem taky koukala a když sem občas hodíte s holkama nějaký osvěživý recept, bude to super. ![]()
Příspěvek upraven 20.04.26 v 15:07
Spím, jen když mám ranní… Ale v určitou hodinu už se přesouvám do postele
Docitam pak ráno
@Anonymní píše: Více
A je to tady zas! Jakmile začne člověk jít na dřeň a chtít od Tebe aspoň trochu vysvětlit Tvé naprosto nepochopitelné chování, tak se začněš vztekat a kopat kolem sebe + dotyčného začneš obviňovat, že Ti chce schválně ublížit a „šťourá se v Tvých ranách“!
![]()
Dokážeš pochopit, že pro normální a logicky uvažující lidi je podobné chování nepochopitelné a proto se snaží dopídit, proč se jiný člověk chová takhle nelogicky a zmatečně, a to dokonce opakovaně?
![]()
Aspoň ostatní názorně vidí, jak se chováš, pokud se Tě člověk začne na něco ptát hodně zevrubně, protože to nedokážeš vysvětlit ani sama sobě, a ne ještě někomu cizímu. ![]()
Myslim, ze to muze byt tim, ze Merunka tady nebyla dlouho, zacala na EM a hned zacal flirt s Pirkom… nemela zkusenost a odstup, jaky mame my, k tomu se pridaji soukrome problemy, problemy v manzelstvi, emocni / sexualni vyhladovelost, nezkusenost, soukromne ji pise jinak, jak se projevuje verejne, co ona vnima jako originalni, specificky humor a je to…at me Merunka pripadne opravi pokud se mylim.
Příspěvek upraven 20.04.26 v 15:12
@sirikit píše: Více
To dáš
…a až to rozjedeš, tak zjistíš, ze jíš víc než dřív a váha jde dolů…ale chce to tu pravidelnost a nenadstřelit kalorický deficit..
Mě baví i vymýšlení nových receptů, takže trochu balancuju na hranách různých stravovacích stylů a z toho jsem si udelala ten svůj
![]()
Včera jsem dávala recept na pizzu z kuřecího/krutiho masa a fakt vynikající…akorát tedy bych trochu víc dokořenila ten masový základ…v receptu nebyla ani sůl🤦🏼♀️